Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ

"Η εντιμoτητα στην πολιτικη ειναι συνεπεια της δυναμης, η υποκρισια αποτελεσμα της αδυναμιας" (Λένιν)


Eπισημη, πλεον, ιδεολογια της ΕΕ ο ναζισμος, με την απονομη από τις αρχες της πολης του Ααχεν της Γερμανιας στον ναζιστη εγκαθετο του Αμερικανογερμανικου φασισμου "πρωθυπουργο" της Ουκρανιας Αρσενι Γιατσενιουκ το Βραβειο του Καρλομαγνου, για τη συμβολη του στην ΕΕ (του φασιστικου κεφαλαιου) και την "ειρηνη".
Αραγε οι μαζικες εκτελεσεις των Ουκρανων απο τα "πρωθυπουργικα" οπλα δεν ειναι πολεμος;
Φαινεται πως στις μερες μας, η σωτηρια του καπιταλισμου αγιαζει τα οπλα.
Παρον για την επιδοση του βραβειου ηταν το εξωτικο ουφο της κομισιον, ο Βαν ΡομπαΪ, του οποιου τις αρμοδιοτητες του ρολου του στην ηγεσια της ΕΕ δεν εχω ακομα κατανοησει.
Ευτυχως, περιεσωσαν την τιμη της πολης του Ααχεν οι πολιτες της, που διαδηλωσαν θεωρωντας τον ουκρανο ναζιστη δολοφονο ανεπιθυμητο προσωπο.
Κατι θα ξερουν αυτοι ως γερμανοι για το ναζισμο.
Για να μη θεωρηθει η κριτικη μου εφορμουσα απο τον Κομμουνισμο, επειδη στην αρχη παραθετω ενα κειμενο του Λενιν, κλεινω με ενα βιβλικο αποσπασμα, για να στηλιτευσω εκ των εσω την υποκρισια του γερμανικου Προτεσταντισμου:
"Προσεχετε απο των γραμματεων των θελοντων περιπατειν εν στολαις και φιλουντων ασπασμους εν ταις αγοραις και πρωτοκαθεδριας εν ταις συναγωγαις και πρωτοκλισιας εν τοις δειπνοις, οί κατεσθιουσι τας οικιας των χηρων (ποσα σπιτια αδυναμων Ελληνων πολιτων δεν εχουν φαει οι αλλοθρησκοι μας υπο την υποκριτικη τηβεννο της κατασχεσης;) και προφασει μακρα προσευχονται. Ουτοι ληψονται περισσοτερον κριμα" (Κατα Λουκαν Ιερο Ευαγγελιο Κ’46-47)
Ουτοι ληψονται και περισσοτερον χρημα.
Ποιος νοιαζεται σημερα για το κριμα.

H ΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η "ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ"

(Κρεμαστη συνουσια, κατα το Kama Sutra, ειναι η σταση κατα την οποια ο αντρας στεκεται ορθιος, στηριζομενος με την πλατη στον τοιχο και κρατα τη γυναικα απο τους μηρους, η οποια γυναικα κρεμεται πανω του με τα χερια της στον λαιμο του. Κατι σαν το μετεωρο βημα δυο πελαργων - αποδημητικων πτηνων.
Το ορθιο πτηνο με την πλατη στον τοιχο των δανειστων ειναι η εξουσια της σταθεροτητας και το κρεμασμενο απο το λαιμο του το πτηνο των συνταξιουχων, που και τα δυο ειναι αποδημητικα, ετοιμα να αποδημησουν, το πρωτο στη γερμανιδα κυρια των δανειστων και το δευτερο στον Κυριο)

Ψαρευοντας στο διαδικτυο την κατανομη των εκλογικων αποτελεσματων κατα ηλικια, μπορει κανεις να διαπιστωσει, χωρις να ειναι επαγγελματιας ψαρας, δηλαδη πληρωμενος δημοσκοπος και ψευτολογος της δημιουργικης πολιτικης λογιστικης, πως η ιταμη απειλη της σταθεροτητας της ψευτοδημοκρατιας των εκβιασμων, επιασε τοπο μονο στις ηλικιες ανω των 65 ετων.

ΗΛΙΚΙΕΣ
18-24
ΣΥΡΙΖΑ 39.5, ΝΔ 10.5, ΧΑ 21.1, Ελιά 2.6, Ποτάμι 5.3, ΚΚΕ 2.6, ΑΝΕΛ 5.3, υπόλοιπα 13.2
25-34
ΣΥΡΙΖΑ 25.5, ΝΔ 17.3, ΧΑ 10.2, Ελιά 5.1, ποτάμι 9.2, ΚΚΕ 7.1, ΑΝΕΛ 3.1, υπόλοιπα: 22.4
35-44
ΣΥΡΙΖΑ 34.8, ΝΔ 13.9, ΧΑ 13.9, Ελιά 2.5, Ποτάμι 10.1, ΚΚΕ 5.1, ΑΝΕΛ 3.8, υπόλοιπα: 15.8
45-54
ΣΥΡΙΖΑ 32.0, ΝΔ 12.9, ΧΑ 10.5, Ελιά 4.3, Ποτάμι 7.4, ΚΚΕ 6.3, ΑΝΕΛ 3.9, υπόλοιπα: 22.7
55-64
ΣΥΡΙΖΑ 25.7, ΝΔ 20.9, ΧΑ 9.9, Ελιά 8.3, Ποτάμι 5.9, ΚΚΕ 7.5, ΑΝΕΛ 3.6, υπόλοιπα; 18.2
65+
ΣΥΡΙΖΑ 18.5, ΝΔ 37.9, ΧΑ 5.1, Ελιά 14.5, Ποτάμι 4.6, ΚΚΕ 4.6, ΑΝΕΛ 2.8, υπόλοιπα: 17.2  

Τα παραπανω αποτελεσματα οδηγουν αβιαστα στο συμπερασμα, πως η μνημονιακη και επειδη το μνημονιο "τελειωνει" χυνοντας δακρυα μετα απο το τετραχρονο πηδημα διαρκειας ενος ολοκληρου λαου αδιακριτως ηλικιας, που τη διαρκεια του θα ζηλευε κάθε γυναικα, θα μπορουσαμε να τη χαρακτηρισουμε ως ανοϊκη δημοκρατια, στην οποια πραγματοποιειται η συνευρεση του σαδομαζοχισμου.
Σαδιστες ηγετες και μαζοχιστες εκλογεις - συνταξιουχοι, που οταν θα δουν το μαχαιρι του Αμερικανου εκτελεστη - κομισαριου του ΔΝΤ, που τοποθετηθηκε ως υπερυπουργος στον 8ο οροφο του υπουργειου εργασιας, να πεφτει στις συνταξεις τους, θα ξαναπροσκυνησουν ικετευοντας γοερως την εικονα τη χρυση, την εικονα, δηλαδη, του χρηματοπιστωτικου  φασισμου.

Διευρυνοντας την αποψη του Γαλλου μαρξιστη διανοουμενου και σκηνοθετη Guy Debord, θα μπορουσαμε να πουμε, πως "η πληξη (και η ανοια) ειναι παντα αντεπαναστατικη".

Τελος, διευρυνοντας το Kama Sutra, για το "Ποταμι" θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι μια σταση πολιτικου αυνανισμου, πανω σε μια ψαροβαρκα στο ποταμι της εξουσιας, με χαρακτηριστικα ψηφοψαρολαγνειας.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΔΙΧΩΣ ΧΑΝΤΡΕΣ


"Θελουν να φορολογησουν τα τσουτσουνια μας".
Η φοροδιαφυγη θα παει συνεφο και αναμενεται σφοδρη κοντρα στο κοινοβουλιο, αν οι αρπεδοναπτες των πεων, πεοαρπεδοναπτες θα μετρουν τα πεη σηκωμενα ή πεσμενα.
Η κωλοχωρα θα κανει επιπλεον την πρωτη δομικη μεταρρυθμιση, θα γινει πουτσοχωρα.
Λεγετε μαλιστα, πως σε περιπτωση μη καταβολης των πεοφορων, οι κατασχεσεις τους θα αξιοποιηθουν απο τη Γενικη Γραμματεια Δημοσιων Εσοδων, ωστε ο σαδιστης γενικος της γραμματεας να σχηματισει το πρωτο κομπολοι διχως χαντρες.
Τελικα στη ρατσιστικη  Ελλαδα του μνημονιου θα σωθουν μονο οι Εβραιοι, κατα απαιτηση του Αμερικανικπυ Εβραικου Συμβουλιου, απο τη ΧΑ και οι γυναικες απο το υπουργειο των οικονομικων, εκτος και αν η κλειτοριδες θεωρηθουν τεκμξρια πολυτελους διαβιωδσης υποπλαστικων εξωχωριων πεων σε μια συνομοσια γυναικων και βιολογιας για τη μειωση της φορολογητεας υλης. 

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Ενας αλλος Παπανδρεοβενιζελος γενιεται με συνεντευξη του στη Γαλλικη εφημεριδα "Le Monde".
Ενας αλλος ευρωεκβιαστης, ο Ολανδρεου, οπως δικαια τον ειχε αποκαλεσει ο Τσιπρας.
Το υποτακτικο σκυλακι της Μερκελ, τολμησε να γαυγισει, για να πει αναμεσα στα αλλα πως "ο ενθικισμος ισοδυναμει με πολεμο", ενω η "Ευρωπη με ειρηνη", εννοωντας προφανως την ειρηνη των καπιταλιστων, να ροκανιζουν ανενοχλητοι το μοχθο του λαου.
"Πολεμος και Ειρηνη".
Προτιμω την αξιοπρεπεια του πολεμου απο την ανεντιμοτητα της ειρηνης.
Εξαλλου, οι ηρωες αναδεικνυονται στον πολεμο και στην ειρηνη οι εκμεταλευτες.

http://mobile.lemonde.fr/europe/article/2014/05/08/francois-hollande-l-europe-que-je-veux_4413580_3214.html