Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ

ΑΡΠΥΙΕΣ* ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

Την ιδια μερα που οι ΕυρωΠΕΟΙ ηγεμονες του τραπεζοφασισμου διαπιστωναν με την πρεπουσα υποκρισια, γενικα και αοριστα, μεγαλη προοδο της Ελλαδας και αξιοσημειωτες προσπαθειες του Ελληνικου λαου (σιγουρα χρειαζεται αξιοσημειωτη προσπαθεια να γινεις πορνη, με μοναδικη εξαιρεση την πολιτικη πορνεια, που αποτελει φυλετικο χαρακτηριστικο της κληρονομικης "δημοκρατιας"), η Ιταλικη εφημεριδα Il Messaggero σε αποκαλυπτικο ρεπορταζ προσδιοριζε με σαφηνεια την προοδο και τις προσπαθειες.

Το απεραντο φρενοκομειο αρχισε να γινεται απεραντο πορνειο.

"Ολοενα και περισσοτερες Ελληνιδες ταξιδευουν στην Ιταλια προκειμενου να εκπορνευτουν!
Ρουφηγμενες απο τη δινη της μιζεριας (και απο τους ΕυρωΠΕΟΥΣ γα@ιαδες, βεβαιως), πολλες νεες Ελληνιδες εκαναν την εμφανιση τους τις τελευταιες εβδομαδες στους δρομους ... και στοιχηματιζουμε οτι αν το κλιμα στην Αθηνα παραμεινει το ιδιο, αυτο το φαινομενο δεν προκειται να δειξει σημαδια πτωσης".

Ειναι σιγουρο πως πρωτα θα πεσουν τα ΕυρωΠΕΗ, πηδωντας τις Ελληνιδες, που εκπορνευονται για το γαλα των παιδιων τους και το ψωμι των γονιων και των αδελφων τους και μετα θα δειξει σημαδια πτωσης το Πριαπισμενο** πεος της ΕυρωΠΕΑΣ αγυρτειας.

Οταν εκπορνευεται η εθνικη μας συνειδηση, βιαζομενη παρα φυσιν και κατ' εξακολουθηση απο το ανθρωπομορφο κτηνος τουIMF (International Monetary Fack), που δραπετευσε απο καποιο εφιαλτικο παραμυθι του συμπατριωτη του Andersen, η εκπορνευση των Ελληνιδων ειναι μια ηθικη λεπτομερεια, χωρις οικονομικο ισοδυναμο.
Τα ηθικα, ομως, εγκληματα δεν παραγραφονται σαν τα πολιτικα, αφου διεπονται απο τους αγραφους και αιωνιους νομους της συνειδησης και οχι την ασυνειδησια των εφημερων νομων της συνοπτικης παραγραφης.

Η "δημοκρατια" της σωτηριας συνεχιζει να διαπραγματευεται με τους διεθνεις νταβατζηδες του χρηματοπιστωτικου φασισμου το "προγραμμα" της εκπορνευσης της χωρας μας και ακομα δεν εχει αυτοκτονησει, τουλαχιστον πεθαινοντας πολιτικα "απο αηδια" (Καρυωτακης), καποιο αξιοθρηνητο πολιτικο σαρκιο, για τη χαμενη τιμη της πατριδας του ή τουλαχιστον της συμπατριωτισσας του, που θα μπορουσε να ειναι μαννα, κορη, συζυγος ή αδελφη του.

"Η φτωχεια δυσκολευει την αρετη. Την κανει ευκολη ο πλουτος" (Κωνσταντίνος Τσάτσος).

Η Δυση γ@μαει την Ανατολη και ο Βορρας το Νοτο.
Το νεο επιθετικο (ενεργητικο) και αμυντικο (παθητικο) τετραγωνο δογμα της ΕυρωΠΕΑΣ αρετης.
Ο τετραγωνισμος του κυκλου της ΕυρωΠΕΑΣ σαδιστικης ανωμαλιας.

Η Ευρωπη εκδικειται με την αρπαγη του Ελληνικου πλουτου την αρπαγη της απο τον Δια, "επει δε επεβη τη νησω (Κρητη) ο μεν ταυρος ουκετι εφαινετο, επιλαβομενος δε της χειρος o Ζευς απηγε την Ευρωπην εις το Δικταιον αντρον ερυθριωσαν και κατω ορωσαν" (Λουκιανός: Ενάλιοι Διάλογοι, 15, 4).
Σημερα ανερυθριωσαν, κατω και ανω (πατοκορφα) ουρωσαν τους απογονους του Δια.
Οι Ελληνες αποπληρωνουμε ακομα τα σεξουαλικα χρεη του Δια;

* Ο υποτιτλος ΑΡΠΥΙΕΣ* ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ αποτελει παραφραση του παραμυθιου του Andersen "Ενα ροδο απο τον ταφο του Ομηρου" προς ατιμιαν του τροικανου συμπατριωτη του αρχισυμμοριτη και αρχιεκτελεστη του IMF.
Οι Αρπυιες ηταν τερατα της Ελληνικης μυθολογιας, αγγελειοφοροι του Αδη, κορες του Θαυμαντα και της θαλασιας Νυμφης Ηλεκτρας.
Ο Ομηρος αναφερει την Ποδαργη (Γοργοποδαρη) και ο
Ησιοδος την Αελλω και την Ωκυπετη.
Ετοιμολογικα η ονομασια τους Αρπυιες προερχεται απο τη λεξη αρπαξ (ο αρπαξ, του αρπαγος, νεοελληνικο ισοδυναμο του ο κλεψας, του κλεψαντος), που αποτελει την ουσιαστικη εκδοχη του ρηματος αρπαζω.

Ο αρπαξ ΕυρωΠΕΟΣ ρηματικα αρπαζει.

** Πριαπισμος. Σε διαρκη και ανυποχωρητη στυση πεος.
Προς τιμην του Πριαπου, μυθολογικης Θεοτητας της γονιμοτητας και των ανδρικων γεννητικων οργανων.
Στην ΕυρωΠΕΑ ιστορια της Ενωμενης, κατα συνεπεια και συνουσιαζομενης, Ευρωπης το ανδρικο αυτο προνομιο παραχωρηθηκε, βασει του ΕυρωΠΕΟΥ κεκτημενου, και στα γυναικεια γεννητικα οργανα, γνωστο στην Αγγλοσαξωνικη δια χρησιδανειου Ελληνικου ορολογια ως clitorism, προσφατως εκδηλωθεν και ως Μερκελισμος προς τιμην της Θεοτητας της εξωσωματικης τραπεζογονιμοτητας και των θηλυκων χρηματοπιστωτικων γεννητικων οργανων, που τικτουν δι' αερογαμιας, κοινως ανεμογκαστρι, αϋλο αλλα εγκαυλο πλουτο (αερολαγνεια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου