Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ


DOMINIQUE, MON AMIE,
L' ETAT C' EST MOI ET LA GRÉCE VOTRE (George Louis Papandreou ΙΙ Le Petit)*

Η πολιτικη της λαικης πλανης απο παππου προς παππου.

Τελικα, οπως φαινεται, ηταν προγραμματικη δεσμευση, συμφωνια τιμης μεταξυ σοσιαληστων (Παπανδρεου - Strauss  Kahn), η παραδοση της χωρας στη χουντα των δανειστων.

Οπως αποκαλυπτει στις 20 Φεβρουαριου 2011 η εφημεριδα Καθημερινη, συμφωνα με συνεντευξη του Dominique Strauss Kahn στο Γαλλικο Canal Plus, ηδη απο τον Νοεμβριο με Δεκεμβριο του 2009, με νωπη τη λαικη εντολη, μολις λιγων ημερων, πριν μπει στην καταψυξη της ληθης, ο τοτε επιδοξος πρωθυπουργος και νυν επαρχος της διεθνους αποικιας, ειχε διαπραγματευθει την παραχωρηση της εθνικης κυριαρχιας στους ξενους.

Αξιος απογονος του παππου του, ο οποιος αφου συμμαχησε, σαν τον Σπαρτιατη Ανταλκιδα, με τους Αγγλους εναντιον των Ελληνων κομμουνιστων, στη συνεχεια αυτοαναγορεύτηκε σε γερο της δημοκρατιας. Ετσι και ο αξιος εγγονος του, αφου ενεχειριασε τη χωρα στους ξενους, εμφανιζεται σημερα ως δηθεν αντιστασιακος, εκτοξευοντας, για τα ματια του κοσμου, ασφαιρα πυρα εναντιον τους.

Αξιος απογονος του πατερα του, ο οποιος ενω στα αυτια των αλλαλαζοντων κυμβαλων - οπαδων του ψιθυριζε το νανουρισμα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο", ο ιδιος προσευχονταν με το εμβατηριο "ΠαΣοΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο".

Ετσι και ο αξιος γιος του, αφου κοροιδευε τους Ελληνες με την αληστου μνημης ευδαιμονα φραση "υπαρχουν τα λεφτα", εξεδιδε τη δημοκρατια επι χρημασι στους ξενους.

Αειμνηστε Κυπριε και Ελληνα Τασο Παπαδοπουλε, που κατατροπωσες τα γιουσουφακια του Kofi Annan με τη λιτη φραση "Παρελαβα κρατος, δεν θα παραδωσω κοινοτητα".
Τι θα πει σημερα ο τοτε επικριτης σου, συγχορευτης των Οθωμανικων πολιτικων μπαλετων, "Παρελαβα χωρα, θα παραδωσω υποδουλο και εξαθλιωμενο ασκερι";

Οι Ελληνες φοιτητες του Βερολινου εδωσαν χθες την απαντηση στον αντιπαροχεα της εθνικης κυριαρχιας με το συνθημα "Το ΠαΣοΚ ειναι εδω και ληστευει το λαο".

Στην Ελλαδα η πρωθυπουργικη συνειδηση εχει συνεπεια στη διαδοχη. Απο τον αναχωρητη στον παραχωρητη.

Αθανατε Marx, διαψευσθηκες ακομα μια φορα απο την Αγια Αντικομουνιστικη Οικογενεια, αφου επαναλαμβανει την ιστορια οχι ως φαρσα, αλλα ως τραγικη πραγματικοτητα.

* DOMINIQUE, φιλε μου,
Το κρατος ειμαι εγω και η Ελλαδα δικη σας" (Γιωργος Λουδοβικος Παπανδρεου ΙΙ Ο Μικρος).

Σημειωση: Χρησιμοποιω το δευτερο πληθυντικο προσωπο της κτητικης αντωνυμιας (votre), οχι απο λαθος σε σχεση με την οικειοτητα του mon amie, αλλα λογω της εγνωσμενης ευγενειας του αντιπαροχεα.

Συγγνωμην κατακτητες, που σας παραδιδουμε τη χωρα μας.
Ιστορικο φαινομενο.



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου