Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΜΠΟΡΕΙΣ

ΕΜΦΥΤΕΥΣΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΗ


Τα σαγονια του κεφαλαιοκρατικου καρχαρια βρηκαν στην Ελλαδα τον οδοντογιατρο τους.
Οι ΠαΣοΚοχειροπρατες και χειραρπακτες της προσθετικης του κεφαλαιου δια της αφαιρετικης λαοληστειας (οικονομικο ξεδοντιασμα του λαου) εκαναν το οδοντιατρικο θαυμα της εμφυτευσης ακινητων τραπεζιτων χαβλιοδοντων  εισαγομενων μοσχευματων, αποκαλουμενων και επενδυσεων, επι της επιφανειας της κρατικης γης.
Το πολυμηχανεστερο του Οδυσσεα καθεστως ΠαΣοΚ θα παραχωρησει απλα τα δικαιωματα επιφανειας ή εμφυτευσης της κρατικης γης, εγκαταλειποντας το αρχικο οραμα της πρασινης αναπτυξης υπερ της των ακινητων εμφυτευσης (πετρινα χρονια).

Βεβαια υπαρχει ενας ιδιοκτησιακος προβληματισμος σχετικα με τους υποεπιφανειους σταθμους σταθμευσης (υπογεια parkings), αν αποτελουν δικαιωμα επιφανειας, υποφανειας ή αποκλειστικο προνομιο σκοταδοφανειας.

Το ΠαΣοΚ ειχε εμπειρια στην προπτυχιακη οδοντιατρικη με τον κομματικο κυνοδοντα (Λαλιωτη, διαπρεπη φοιτητη της οδοντριατικης), που δαγκωσε το μουχλιασμενο πολιτικο  κρητικο παξιμαδι (Μητσοτακη, επιφανη πολιτικο της υποφανειας).

Το αλμα, ομως, απο την προπτυχιακη στασιμοτητα, χωρις πτυχιακη ή μεταπτυχιακη εμπειρια, στην εξειδικευση της ειδικευσης της εμφυτευσης επι της επιφανειας των χερσων κρατικων γαιων, ηταν απροβλεπτο.

Στο πλαισιο, λοιπον, της εκποιησης της κρατικης περιουσιας, ο περιουσιος κομματικος μηχανισμος του Πανελληνιου Σοσιαληστρικου Καταντηματος (ΠαΣοΚ) μηχανευτηκε την παραχωρηση του δικαιωματος επιφανειας ή εμφυτευσης, περιφρονωντας το ιδιοκτησιακο αξιωμα πως τα υπερκειμενα ανηκουν στα υποκειμενα, προφανως λογω συμπλεγματικων ενοχων (υπαρχει, τελικα, ενοχικο δικαιο της εξουσιας;) ταυτισης του Εγω της υποκειμενης Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας των υπερκειμενων ξενων παραγοντων, ακριβως, οπως στο γαμησι, αυτος που ειναι απο πανω (υπερκειμενος) γαμαει και αυτος που ειναι απο κατω (υποκειμενος) γαμιεται.

"ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ", οπως ειπε ο Ευρωπαιος οικονομικος τυραννος Olli Rehn, που γνωριζε το εν ψυχρω πηδημα που θα ακολουθουσε, με τους Αρειους Ευρωπαιους κρυοψωλους  απο πανω και τη μιγαδα Ευρωανατολιτισσα θερμοκολπη Ελλαδα απο κατω.

Παρωδία του "ΜΑΝΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" του Bertolt Brecht.

ΥΓ. Την ωρα που ολοκληρωνα το σχολειο αυτο, ο διεθνης κεφαλαιοκρατικος τυχοδιωκτισμος των Αμαρικανων ιμπεριαλιστων και Ευρωπαιων αποικιοκρατων αρχισε την εμφυτευση "ανθρωπιστικων" πυραυλων στην επιφανεια της Λιβυης για την αρπαγη των υποεπιφανειων (υπεδαφιων) κοιτασματων του μαυρου χρυσου.
Οι παιδικες κακιες συνηθειες, οπως η αποικιοκρατια, δεν κοβωνται.
Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου