Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΒΥΖΙΑΝΤΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Στο Ινστιτουτο της Φασιστικης Αισθητικης της Ελληνικης Τρομοκρατικης Δημοκρατιας, κατα κοσμο γνωστης και ως ΠαΣοΚοσοσιαληστρικης, μαζι με το κουρεμα των τριχων του Ελληνικου εφηβαιου κατερρευσαν και τα βυζια.

Εκει που ειπα να ηρεμησω, μια ειδηση σεξουαλικου τρομου ηρθε να χρωματισει με μελανα χρωματα την τρομοκρατια του οικονομικου φασισμου, που βιωνουμε εδω και δυομισυ χρονια με τους ΠαΣοΚοφασιστες και τους Παπανδρεοβλακιστες.

"Απο τα συνολικως 400 εξαχθεντα στη χωρα μας επικινδυνα εμφυτευματα σιλικονης για το στηθος ενας μικρος μονο αριθμος 105 (ΗΛΕΟΣ, ΗΛΕΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! χρησιμοποιηθηκαν",  δηλωσε προεδρος αρμοδιου κυβερνητικου φορεα.

Στατιστικη παρανοια ή η χωρα μας εγινε τοσο μεγαλη, που της περισσευει ενας μικρος αριθμος 105 γυναικων;

ΑΙΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ (Ελυτης)

Περισσοτερο, ομως, αγανακτησα με παρακειμενο "αρμοδιο", που δηλωσε πως η αντιμετωπιση των περιπτωσεων των εμφυτευσεων του ελαττωματικου προιοντος δεν θα εχει κοστος (που θα επιβαρυνει το δημοσιο χρεος), γιατι απλα θα αφαιρεθει η προβληματικη σιλικονη και τα στηθη θα επανελθουν στην προτερα τους κατασταση!!!
Δηλαδη θα γινουν αυτα προβληματικα, σαν μαραμενες γιαουρτοσακουλες.

Καταρρευση των βυζιων;

Η κυβερνηση της χρεοκοπιας θα οδηγησει με χειρουργικη ακριβεια και τα βυζια σε συντεταγμενη χρεοκοπια;

Αναμεσα στην καταρρευση των τραπεζων και των βυζιων προτιμω την πρωτη, γιατι οι τραπεζες αποτελουν τις μαυρες τρυπες (κωλοτρυπιδες) της οικονομικης κολασης, ενω τα βυζια τα ευηδονα υψιπεδα του σεξουαλικου παραδεισου.

Οι τραπεζες κρυβονται πισω απο το ομοφυλοφιλικο Αγγλικο δικαιο, ενω τα στηθη καθαγιαζονται απο το ετεροφυλικο Βιβλικο παθος.

"Φιλησατω με απο φιληματων στοματος αυτου, οτι αγαθοι μαστοι σου υπερ οινον" (Ασμα Ασματων του Σολωμοντα).

Τελικα η(οι) πολιτικη(οι) ειναι και ανεραστη(οι).
ΒΥΖΙΑΝΤΙΝΟΚΤΗΝΗ.

Επιτελους αυτο το ρημαδι το χρεος ας αποκτησει και ενα βυζιαντινο ιδανικο (για τα βυζια ρε γαμωτο).
Βαρεθηκαμε τοσα χρονια να πληρωνουμε τα κλεμενα των κομματικων αρουραιων και των τσογλανιων των ΔΕΚΟ και των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
Ας δοσουμε και κατι για τη χαμενη τιμη των ενωμενων συνεταιριστικων βουστασιων, που θρεφουν τα μωρα και τερπουν τους μεγαλους.

"Η γυναικα χωρις στηθος ειναι σαν κρεβατι χωρις μαξιλαρια" (Anatole France).

Που θα ξαπλωνουμε κυριε Παπαδημιε, χωρις μαξιλαρια με σιλικονουχα πουπουλα;
Στις σκατοσακουλες της αντιπροεδριας σου με τα  ΠαΣοΚοσκυβαλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου