Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ"

Η ειδηση επεσε σαν βομβα στην πρωινη εκπομπη του Γιωργου Τραγκα του Real FM στις 10 Οκτωβριου.
Η χρηματοπιστωτικη "δημοκρατια", προκειμενου να αντιμετωπισει το επισιτιστικο προβλημα των Ελληνων, που δημιουργηθηκε για τη σωτηρια των τραπεζων και των κομματικων ληστων και βρισκομενη σε συγχυση αναμεσα στα ληξιπροθεσμα χρεη και τροφιμα, που αδυνατωντας να εισπραξει τα πρωτα θα ξεφορτωθει τα δευτερα, με αγορανομικη διαταξη επιτρεπει; (θα επιτρεψει;) την πωληση ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, υποθετω σε χαμηλοτερες τιμες, για να μπορεσουν να "χορτασουν" και οι πεινασμενοι Ελληνες, γεμιζοντας το στομαχι και αδειαζοντας το εντερο σε μια ισοδυναμια εισροων μπαγιατικης τροφης και εκροων φρεσκιας διαρροιας.

Ετσι, απο τη μια "Μακαριοι (πιθανον και καποιοι μακαριτες απο την καταναλωση των ληγμενων τροφιμων ως παραπλευρες απωλειες) οι πεινωντες και διψωντες (οχι την δικαιοσυνην, γι αυτο φροντιζει ο κρατικος ιησουιτισμος, που αναζητα τα φαντασματα των αποταμιευτων του παρελθοντος για να κρυψει τους γνωστους αγνωστους του παρελθοντος, του παροντος και του μελλοντος, που καταδολιευσαν, καταδολιευουν και θα καταδολιευουν τον δημοσιο πλουτο, πολλοι απο τους οποιους κρυβονται στο πλουτοπαραγωγικο υπεδαφος των νομικων κουφαριων των ΔΕΚΟ και των Δημοτικων Επιχειρησεων σφυριζοντας κλεφτικα) οτι αυτοι χορτασθησονται" και απο την αλλη "Μακαριοι οι ελεημονες (εμποροι) οτι αυτοι ελεηθησονται", με το αζημιωτο δηλαδη.
Τετοιου ειδους καταντια δεν την εζησε η Ελλαδα ουτε στην πρωτη Γερμανικη κατοχη, οταν τα σφαγια των ισχνων γαλων και των λιμοκτονουντων κυνων ηταν τουλαχιστον ολοφρεσκα.
Απο την αλλη αναλογιστηκα αυτους, που το savoir vivre της δημοκρατιας των παραχορτασμενων καλαναρχων και αδιστακτων κανοναρχων της κοινης γνωμης, με τους ενανθρωπισμενους τηλεβοες της χρηματοπιστωτικης βιας, παραπλανητικως και πολιτικους αναλυτες ή δημοσιογραφους καλουμενους, χαρακτηριζει "απο φυλακης πρωιας μεχρι νυκτος" ως "φασιστες", να διανεμουν δωρεαν εμπροθεσμα τροφιμα καταλληλα, συμφωνα με τους διεθνεις κανονες υγιεινης, για ανθρωπους και προβληματισθηκα αναμεσα στην κτηνωδια της "δημοκρατιας" και τον ανθρωπισμο του "φασισμου", αντιμετωπιζοντας το διλημμα απο ποια λεξη να αφαιρεσω τα εισαγωγικα.
Αν τα αφαιρεσω απο τη δημοκρατια θα τη χαρακτηρισω ως κτηνωδια.
Αν τα αφαιρεσω απο το φασισμο θα τον χαρακτηρισω ως ανθρωπισμο.
Προφανως στο διλημμα υπεισερχεται μια λογικη πλανη, που βρισκει διεξοδο μεσα απο ενα διλημματικο αρνητικο παραδοξο:
Ή η "δημοκρατια" δεν ειναι δημοκρατια ή ο "φασισμος" δεν ειναι φασισμος.
Σε καθε περιπτωση προκειται για μια κατα συρροην αποπλανηση της πολιτικης συνειδησης των Ελληνων, ωστε να συνεχισθει απροσκοπτα το παιγχνιδι της εξουσιας, οπως το κατεγραψε ο Ροιδης:
 "Η θεσις των παρ’ ημιν πολιτευομενων πολυ ομοιαζει την των αυτοκρατορων της Βυζαντινης Ρωμης, οιτινες προς καταληψιν του θρονου συνεμαχουν μετα Φραγκων, Τουρκων και Βουλγαρων, εις ους αυτοι τε και οι υπηκοοι αυτων επληρωνον επειτα λυτρα".

Αυτα τα λυτρα πληρωνει σημερα ο υπηκοος Ελληνας ως ενα νεο ειδος Ευρανθρωπου, του Ανθρωπου Σκουπιδοφαγου, που τρεφεται πλεον και δια νομου, αν ισχυει η πληροφορια του Γιωργου Τραγκα, με τα σκουπιδια της Ευρωπης.

Η Ελλαδα αρχισε να αποκτα τη χαμενη της αξιοπιστια..., χανοντας την αξιοπρεπεια της.

ΥΓ. Την ωρα που ετοιμαζα τη δημοσιευση αυτου του σχολιου ακουσα την ειδηση πως το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο περιορισε τη δυνατοτητα των πολιτων της Ευρωπης να γνωριζουν τη συμμετοχη των μεταλλαγμενων τροφιμων στη διατροφη τους, οπως επισης εβαλε φραγμο στην επιστημονικη ερευνα για τις συνεπειες των μεταλλαγμενων τροφιμων στην υγεια.
Η αποφαση, λοιπον, της Ελλαδας για την πωληση ληγμενων τροφιμων ειναι σαφως εναρμονισμενη με το Ευρωπαικο κεκτημενο του διατροφικου φασισμου.
Η Ευρωπη κανει τον κυκλο της.
Απο τον σκοταδισμο του Μεσαιωνα στον Διαφωτισμο και σημερα παλι στον Σκοταδισμο.
Η χρηματοπιστωτικη οικονομια και η ιδεολογια της βιας της εξουσιας αποτελουν τον ΜακροΦασισμο, κατι αντιστοιχο με τη λεγομενη μακροοικονομια.
Ο διατροφικος σκοταδισμος συνιστα μια μικροφασιστικη, κατα το μικροοικονομια, παραμετρο.
Ο φασισμος ειναι ενα ολιστικο συστημα εξουσιας, καθετα και οριζοντια ολοκληρωμενο, που στις οριζοντιες παρεμβασεις του συντριβει την κοινωνια και στις καθετες τον καθε πολιτη χωριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου