Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑΡΧΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΓ(Ρ)ΑΜ(Μ)Α
(ΓΑ@ΗΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ
ή
ΕΠΙΝΙΚΙΟ ΓΑ@ΗΣΙ)


"Επιπλεον φορολογικα μετρα απαιτει το ΔΝΤ".
Ειμαστε ετοιμοι να τους δωσουμε τ' αρχ@δια μας, για την ενισχυση της ρευστοτητας των τραπεζων ... σπερματος.
Μονο ετσι θα σπασει η απομονωση της χωρας μας και θα γινει πραξη η Βιβλικη προτροπη "Αυξανεσθε και πληθυνεσθε και κατακυριευσατε την Γην" (Γενεσις).

Μεσα στο μνημονιακο ζοφο και το φορολογικο ψοφο ηταν "ευχαριστη" εκπληξη, αν δεν ηταν αντικατοπτρισμος*, mirages (οφθαλμαπατη) της τηλεοπτικης "Fata Morgana**" στην Ερημη Χωρα, η ειδηση που πηρε το ματι μου σε μια φευγαλεα τηλεοπτικη ματια, πως θα δοθουν αυξησεις στις αμοιβες, οταν η ανεργια πεσει κατω του 10% !!!
Δηλαδη, του ΑΓΙΟΥ Π@@ΤΣΟΥ ανημερα.

"Οι μεγαλοι αντρες εμπιστευονται μοναχα την κριση τους, το ιδιο, ομως, κανουν και οι ηλιθιοι" (Paul Valery) και βεβαιως, θα συμπληρωνα, και οι πολιτικοι, οταν μαλιστα νομιζουν πως απευθυνονται σε ηλιθιοτερους πολιτες.

Θα μπορουσα, ομως, να το πω και με τη Βυζαντινη μεγαλοπρεπεια "ανοητος νεοσσος εκων, δεικνυσι την εαυτου νεοσσιαν" (ο ανοητος νεοσσος δειχνει με τη θεληση του τη φωλια του) και ο πολιτικος την εαυτου βλακεια.

* Ο αντικατοπτρισμος ειναι ενα παραξενο φυσικο φαινομενο, που παρατηρειται σε θερμες ερημους, κατα το οποιο απο την υπερθερμανση των στρωματων της ατμοσφαιρας, που βρισκονται κοντα στο θερμο εδαφος, μεταβαλλεται ο δεικτης της διαθλασης, γεγονος που οδηγει στην οφθαλμαπατη να βλεπει κανεις κοντα του αντικειμενα που δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα.

**  Συμφωνα με το μυθο η Fata Morgana ηταν ετεροθαλης αδελφη του βασιλια Αρθουρου, που κατοικουσε σε κρυσταλινο παλατι στον βυθο της θαλασσας, προκαλωντας οπτικες ψευδαισθησεις, πχ ψευτικα καστρα που μετεωριζονταν πανω στις ακτες παρασυροντας τα πλοια σε ναυαγια.
Η τηλεοπτικη Fata Morgana, σε στενη επαφη παγιας και διαρκους εκπορνευσης με το θερμο εδαφος του χρηματοπιστωτικου φασισμου, βρισκεται σε μονιμη υψηλη υπερθερμανση (Μεγαλη Καψουρα), προκαλωντας αντικατοπτρικα φαινομενα ψευδαισθησεων ή παραισθησεων, σαν και αυτο που ειδα ή νομισα πως ειδα για την αυξηση των αμοιβων και τη μειωση της ανεργιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου