Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

RALLY NECROPOLIS

Στα νιατα μας ειχαμε συνδεσει το Ζαππειο με το Rally Acropοlis.
Eυτυχως τοτε στην πολιτικη ζωη δεν ευδοκιμουσε το εξωτικο φρουτο των Ευρωπαιστων πολιτικων, που εμφανισθηκε αργοτερα απο τη μεταλλαγμενη καλλιεργεια των δοσιλογων της Γερμανικης κατοχης με Υπερατλαντικες ορμονες.

Στα γεραματα μας το Ζαππειο ταυτιστηκε με την επανεκκινηση της οικονομιας (Ζαππειο 1, Ζαππειο 2 και το αναμενομενο Ζαππειο 3 και μακρυτερο στον τερματισμο, στην τελευταια πνοη της χωρας μας), η οποια σημειωτεον βρισκοταν σε κινηση, υπερθερμανθηκε λογω ελλειψης λαδιου και εκαψε τη φλαντζα της κεφαλης, με αποτελεσμα η χωρα να μεινει ακεφαλη και ανεγκεφαλη...

Σημερα που τη θεση του οδηγου πηρε ο συνοδηγος και του συνοδηγου ο οδηγος με αλλο αλυταρχη*, τον τριτο ανθρωπο, ως υπευθυνο της κοσμιοτητας του αγωνα εξοντωσης των Ελληνων, πραγματοποιηθηκε η εκκινηση του Rally Necropolis με μια και μοναδικη ειδικη διαδρομη, αυτη της οπισθοπορειας.

Η επανεκκινηση της οικονομιας εγινε με την οπισθεν στη Νεκροπολη της Ευρωπης.

* Βυζαντινο Οφφικιο.
Σημερα πολιτικος μαρτυρας του Ελληνικου μαρτυριου, που παρεχει "δεξιο" ή "αριστερο" αλλοθι, κατι σαν δεξιος ή αριστερος εποπτης, στα εγκληματα του χρηματοπιστωτικου φασισμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου