Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

H "ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ" ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

(GOLD MATTER) (ΧΡΥΣΗ ΥΛΗ)
ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΩΔΕΙΩΝ


H ειδηση πως εθελοντες ερευνητες, που εργαζονται στο προγραμμα PLanetHunters.org του Πανεπιστημιου του Yale, ανακαλυψαν εξωπλανητη, ο οποιος απεχει 5.000 ετη φωτος απο τη γη και φωτιζεται απο τεσσερις ηλιους, δεν πρεπει να δημιουργησε εκλπηξη στους εθελοντες καθηγητες των ωδειων των Δημοτικων Επιχειρησεων.
Αυτοι απο χρονια εχουν ανακαλυψει τους κομματοπλανητες των πρασινων νανων, που ειναι σχεδον διπλα τους, αλλα απεναντι τους σε αλλο γαλαξια συμφεροντων και φωτιζονται ακομα, εν σκια συσκοτειζομενοι, απο τον εν εκλειψει ευρισκομενο γνωστο κομματικο ηλιο, στον γαλαξια των Δημοτικων Επιχειρησεων.

Στο γαλαξια αυτο κρυβεται η μεγαλυτερη μαυρη τρυπα του δημοσιου χρεους, αυτη που το Κρατικο Αστεροσκοτειο (προσοχη Αστεροσκοτειο και οχι Αστεροσκοπειο) αγωνιζεται δηθεν να ανακαλυψει στα θησαυροφυλακεια της Ελβετιας, στο υπερεδαφος του CERN, για να καλυψει (ανα-καλυπτω χωρις προθεση) με το μαυρο πεπλο της Σκοτεινης Υλης (Dark Matter) την μεταπολιτευτικη πολιτικη Χρυση Υλη (Gold Matter), που χαθηκε μεσα σ' αυτη τη μαυρη τρυπα των Δημοτικων Επιχειρησεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Κοινοποιηση
1. ΠΕΜ - ΟΤΑ
2. Μεσα Επικοινωνιας
_____________________________

Τα σχολια μου δημοσιευονται στο προσωπικο μου blog, που διαχειριζεται ηλεκτρονικα ο φιλος μου Πανος Παπαδοπουλος, μαθηματικος, προγραμματιστης Η/Υ και απο τους πιο ενημερωμενους και φανατικους μουσικοφιλους.
Τα σχολια ειναι ελευθερα στην αναδημοσιευση και χρηση, χωρις προστατευτικους παρεμβατικους μηχανισμους της πνευματικης ιδιοκτησιας, σε ενα ειδος "αταξικου πνευματικου νεοφιλελευθερισμου".
Ηλεκτρονικη διευθυνση του blog:
athadim.blogspot.com
(ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ)

1 σχόλιο:

  1. Ήθελα να προσθέσω ότι ενώ στην Ελβετία λειτουργεί ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων με σκοπό το περαιτέρω "σκάλισμα" των υποατομικών σωματιδίων και την προσέγγιση της αλήθειας, στη χώρα μας λειτουργεί τις τελευταίες δεκαετίες επιταχυντής καδρονίων, όπου τα πολιτικά καδρόνια επιταχύνουν και πολλαπλασιάζονται και καταφέρνουν το ακατόρθωτο: τη μετατροπή της χρυσής ύλης σε σκοτεινή ύλη. Παράλληλα δε επιτυγχάνεται και κάτι άλλο, εξ ίσου θαυμαστό: επιτελείται αυτόματα η νέκρωση της ζωντανής ύλης και η αδρανοποίηση της ενεργούς ύλης, με τελικό στόχο την εξαφάνιση όλου του σκηνικού και την επίτευξη του αντι-bigbang, δηλαδή τη συρρίκνωση και τελική εξαφάνιση της πατρίδας μας. Τιμή μας, λοιπόν, που μετέχουμε ως ενεργά σωματίδια σε τόσο σπουδαίο πείραμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή