Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

DIES DOMINICA

ΣΕΞΙΟΝ(1) ΠΡΟΒΛΗΜΑ

DIES DOMINICA (ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ)
(ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)


"Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται" (Πυθαγορας), ακομα και οι σεξουαλικες φαντασιωσεις των γυναικων!

Η ειδηση, οπως δημοσιευθηκε σε ειδησεογραφικες ιστοσελιδες, ηταν "συγκλονιστικη", σε μια στιγμη που στην Ελλαδα ο κοσμος καιγεται η δημοσιογραφικη πενα αυτοχτενιζεται (αυνανιζεται):
"Η έρευνα που έγινε στην Αυστραλία για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών, ήταν αποκαλυπτική. Μια γυναίκα, ακόμη και οι πιο ντροπαλές, τα “σιγανά ποταμάκια” που λέμε χαριτωμένα, σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον κάθε μέρα. Και αν αναρωτιέστε πόσες φορές τη μέρα ..., για την ακρίβεια 1,90 φορές ... Αυτό μεταφράζεται σε 192 φορές το χρόνο"!!!

Βεβαια αυτο θα συνεβαινε αν ο χρονος ειχε 101,05263... μερες.

Οταν ομως εχει 360 ή 365 ημερες;

Τυπογραφικος δαιμονας μαθηματικος βλαξ;
ή
Αρρητος χρονος;

Μαθηματικο προβλημα.
Σεξιον προβλημα ή Ισοδυναμη ανισοτητα

1,9 φορες Χ 365 ημερες* = 192;
(1,9 Χ 365 = 693,5)
(192 - 693,5 = - 501,5)

1,9 φορες Χ 360** ημερες = 192;
(1,9 Χ 360 = 684)
(192 - 684 = - 492)

* Κατα το τραπεζιτικο δανειοδοτικο ημερολογιο (Γρηγοριανο ημερολογιο για την γρηγορη εισπραξη των δανειοδοτικων τοκων).
** Κατα το τραπεζιτικο καταθετικο ημερολογιο (Βοηθ(ε)ιανο ημερολογιο για την βοήθεια - ελεημοσυνη των καταθετικων τοκων).

Τραπεζιτικος Πολυημερολογητισμος.

Περα απο το μαθηματικο προβλημα, υπαρχει και το σεξουαλικο.
Αν η γυναικα σκεφτεται το σεξ 1,9 φορες τη μερα, σημαινει πως μια φορα φτανει στον νοητικο οργασμο και την αλλη φτανει μεχρι το παρα πεντε ή μαλλον το 0,1, μενοντας με τον virtual reality π@@τσο στα χερια.

Σεξουαλικος μαζοχισμος.

Καλουνται αμεσα οι κτηνανθρωποι επιβητορες του  χρηματοπιστωτικου φασισμου του ΙMF (International Mo-u-netary Fack) να παρεμβουν για την εκπονηση Προγραμματος Σεξουαλικης Σταθεροτητας και Μο(υ)νεταριστικης Προσαρμογης του σεξουαλικου ελλειμματος των 501,5 ή 492 φορων (προσοχη φορών και οχι φόρων, τελικα αλλος νομιζει πως γ@μιεται στην Αυστραλια και αλλος πληρωνει φορους γαμ@@μενος - παθητικη μετοχη στην αποπληρωμη του χρεους - στην Ελλαδα), ωστε να εξασφαλιστει η απροσκοπτη ρευστοτητα στα "σιγανα ποταμακια", γιατι ως σιγανα ποταμακια ξεκινησαν και οι τραπεζες και μενοντας απο ρευστοτητα πινουν το αιμα του Ελληνικου λαου.

Λενε πως "τα λαχεια ειναι φορος σε οσους δεν τα πανε καλα με τα μαθηματικα".
Αν σου τυχει η Αυστραλεζα της μιας φορας ειναι ενας καλος λαχνος, αν σου τυχει, ομως, αυτη της 0,9 φορας ειναι αμορτι.
Παντως με τοσα λαχεια, δηλαδη φορους, στην Ελλαδα η Ειμαρμενη ειναι σιγουρη πως απευθυνεται σε μαθηματικως πολιτικους βλακες.

(1) Κατα το Δηλιον Προβλημα, ενα απο τα αλυτα προβληματα της αρχαιοτητας, γνωστο και ως Προβλημα του διπλασιασμου του κυβου, που αφορα την κατασκευη κυβου διπλασιου ογκου απο εναν αρχικο.
Πχ. Εστω κυβος με ακμη 5 μετρα. Ο ογκος του ειναι 5Χ5Χ5 = 125 κυβικα μετρα.
Ο κυβος με διπλασιο ογκο 250 κυβικα μετρα θα πρεπει να εχει ακμη την κυβικη (τριτη) ριζα του 250, το 6,299605249..., που ειναι αρρητος αριθμος.

Η βλακεια δεν εχει τελειωμο.
Αρρητη βλακεια.

ΥΓ. Η αληθεια ειναι πως περιμενα περισσοτερες και μεγαλυτερες πυρκαγιες  στα παρθενα και ξεπαρθενιασμενα γυναικεια δαση της Αυστραλιας.
Τα πυροσβεστικα αεροπλανα  κινδυνευουν να σκουριασουν καθηλωμενα ... σε αναγνωριστικες μο(@)νο πτησεις, κοινως μπανιστηρια.

Τουλαχιστον οι Αυστραλεζες σκεφτονται το σεξ 1,9 φορες τη μερα καθε μερα, νομιζοντας πως δοξαζουν τον Descartes με το "σκεφτομαι αρα υπαρχω", μεσα στο οποιο υπαρχει μια μαθηματικη συνεπεια "αρα", οχι ομως και η σιγουρια της υπαρξης, αφου μονο με τη σκεψη δεν αναπαραγεται η υπαρξη.

Εμεις δεν εχουμε παρα να σκεφτομαστε αυτες που σκεπτονται το σεξ 1,9 φορες τη μερα, ελπιζοντας να μηδενισθει το ελλειμμα της 0,1 φορας, πριν οδηγηθουμε στην ανυπαρξια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου