Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

(ΜΥΘΟΣ + ΙΣΤΟΡΙΑ)

Οι φημες αρχισαν να σχηματοποιουνται και εφτασαν μεχρι το Παρισι.
Το παχυ εντερο των πολιτικων ατζεντηδων του τραπεζοφασισμου αρχισε να αφοδευει, σχηματισμενα, οπως λεμε, κοπρανα (σκατα) μετα τις διαροικες κενωσεις των οικονομικων χρησμων, με τις οποιες ελουσε (εχεσε) στην Κασταλια Πηγη* τον Ελληνικο λαο.

Η εξουσια των λογαριασμων απειλει να γινει εξουσια των λογισμικων, μεσω της φημολογουμενης και επαπειλουμενης ηλεκτρονικης νοθειας (επαπειλουμενη αποβολη** της εγκυου καλπης).
Τα εκλογικα δικαιωματα των νεκρων του Εθναρχη επανερχονται ως λογισμικοι αϋλοι τιτλοι των Μνημονιαρχων.

"Ο καθεις και τα οπλα του" (Ελυτης).

Ο εθνικος εργολαβος της αντιπαροχης με τον εκλογικο στρατο των νεκρων ψηφοφορων και οι υπερεθνικοι τραπεζιτες των λογαριασμων της υποταγης με τους αϋλους τιτλους των λογισμικων.

ΕΛΛΑΔΑ
"Αναμεσα σε δυο πικρες στιγμες
δεν εχεις καιρο μητε ν' ανασανεις
αναμεσα στο προσωπο σου
και στο προσωπο σου
μια τρυφερη μορφη παιδιου
γραφεται, σβηνει" (Σεφερης).

* Η Πυθια, οπως και η ΚΚΟΧ (Κατοχικη Κυβερνηση της Οικονομικης Χουντας)  λουζοταν στα νερα της Κρυσταλιας Πηγης και μασωντας φυλλα δαφνης, οπως η ΚΚΟΧ μασαει τα χαρτονομισματα των χαρατσιων, καθοταν στον ιερο τριποδα, οπως η ΚΚΟΧ ξημεροβραδιαζεται στα 3Χ3 της τροικας.
(Πρωτοποριακη κατακτηση της Ελληνικης αυτοκινητοβιομηχανιας, το συστημα μεταδοσης 3Χ3 της ακινητης οικονομιας).
Ο ιερος τριποδας βρισκοταν πανω σε ενα ανοιγμα της γης απο το οποιο αναδυονταν ατμοι και η Ιερεια των Δελφων εδινε τους χρησμους, οπως τα 3Χ3 της τροικας βρισκονται πανω απο τη μαυρη τρυπα του τραπεζοφασισμου, που αναδυει ατμους πολιτικων βορθρολημματων και αερια της καμενων οικονομικων πτωματων των Ελληνων, πανω απο την οποια μαυρη τρυπα η ΚΚΟΧ αναμεταδιδει τους μυστικους κωδικες (χρησμους) της διεθνους χρηματοπιστωτικης εξουσιας, που της ψυθιριζει στο αυτι η τροικα.

** Η επαπειλουμενη αποβολη ιατρικως οφειλεται στην αποκοληση του πλακουντα απο τη μητρα.
Πλεον κανενα Ελληνικο εμβρυο δεν συνδεεται με την πολιτικη μητρα, υστερα απο τους επανειλημμενους βιασμους της απο το χρηματοπιστωτικο φασισμο.
Ο πλακουντας εγινε πλακακια και η μητρα μητρορραγει.

ΥΓ.
1. Οι Γαλλικοι τηλεοπτικοι σταθμοι δινουν σημερα, συμφωνα με δημοσκοπικες μετρησεις, στον Hollande το 56,67%, γεγονος που προμηνυει την ανετη εκλογη του.
Το προβλημα στη χωρα μας την ιδια μερα ειναι να διαρραγει η συνεχεια της διατροφικης (χωρις εισαγωγικα, κυριολεκτικα και μεταφορικα) και διαστροφικης αλυσιδας των δεξιων κομματων, της δεξιας ΝΔ και του ακροδεξιου ΠαΣοΚ, που παντα ετσι το χαρακτηριζα, ως πειραματικο κατασκευασμα - αναχωμα των Αμερικανικων υπηρεσιων για τη συγκρατηση της μεταδικτατορικης αριστερας παλιρροιας.

2. Μετα την αποψινη δευτερη μουσικη ιερουργια με τη Συμφωνικη Ορχηστρα και Χορωδια του Λονδινου με εργα Bartok (Μουσικη για εγχορδα, κρουστα και τσελεστα, οπου ο Ουγγρος συνθετης τιμα τις δομικες αναλογιες της Χρυσης Τομης και το 2ο Κοντσερτο για βιολι και ορχηστρα) και Szymanowsky (3η Συμφωνια - Chant de la nuit, Τραγουδι της Νυχτας), σκεφτομουνα να κλεισω το σχολιο μου με μερικους στιχους του Περση μυστικιστη ποιητη και ιδρυτη της ταξης των περιστρεφομενων δερβισηδων Rûmi, τους οποιους στιχους χρησιμοποιει ο Szymanowsky στην 3η Συμφωνια, οπως πχ
"Les routes sur la Terre sont silencieuses,
Mais regarde les voies étoilées!
La silence enchaîne ma langue,
Pourtant je parle, même sans langue, cette nuit!",
οταν μετα τις υποχρεωσεις μου αργα το βραδυ (αναφερομαι σε μουσικες υποχρεωσεις και οχι σε πονηρες μεταμεσονυχτιες Kamma Sutra τροπολογιες, δικην βουλευτικων τοιουτων) ανοιξα το BlackBerry και δεχτηκα μειλ φιλου μου απο την Ελλαδα, που μου εστειλε μια φραση του τηλεοπτικου αγωνιστη Λαζοπουλου, κλειδι της συνειδησης, φανταζομαι απο την Πρωτομαγιατικη εμφανιση του, "δεν δεχομαι στη χωρα μου αλλους νεκρους για να ισοσκελιστει ο ισολογισμος".

Εμεις θα δεχτουμε;

Μεταφραση των στιχων του Rûmi
"Οι δρομοι της γης ειναι σιωπηλοι,
Αλλα βλεπω τις αστρικες τροχιες!
Η σιωπη δενει τη γλωσσα μου,
Αλλα ακομα μιλω, το ιδιο χωρις γλωσσα, αυτη τη νυχτα".

(Καπως ετσι φανταζομαι θα παραμιλουν τη νυχτα των εκλογων οι λαλιστατοι βοδογλωσσοι "τζαμπα" ή με δανειακη συμβαση μαγκες, που παπαρολογουν οταν ο λαος τους φτυνει, ακομα και με τη σιωπη του).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου