Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

"Εθνικη αναγκη η πληρωμη των φορων", δηλωσε ο υπηρεσιακος υπουργος των οικονομικων, προφανως μιμουμενος τον περιπου ομολογο του Γαλλο, πρωην υπουργευοντα του προυπολογισμου, Alain Lambert, προδηλωσαντα πως "η φοροδιαφυγη ειναι εθνικη προδοσια", διεγειροντας δια της κλεπτοφορολαγνειας τις υπηρεσιες της λεηλασιας και οικονομικης εξοντωσης του Ελληνικου λαου, ξεχνωντας τη λαικη θυμοσοφια "ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος" και παραλειποντας να συμπληρωσει: για τον πλουτισμο των τραπεζων μας.

Βιολογικη αναγκη, ομως, ιεραρχικα υπερτερα αυτης της υπουργικης απαιτησης, ειναι η επιβιωση των παιδιων μας, που κατα τα θηλεα  τερατα του θαλασσοχρηματοπιστωτικου φασισμου, τη Σκυλλα και τη Χαρυβδη,  πρεπει να εκτελεσθουν, κατα προτεραιοτητα των παιδιων του Νιγηρος, στους θαλαμους των αεριων, πεθαινοντας απο οικονομικη ασφυξια, με προσχημα το θανασιμο αμαρτημα της φοροδιαφυγης των γονεων τους, αλλα πραγματικο λογο την Ιφιγενειο θυσια τους, για τον ευμενισμο των θεων των αγορων, ωστε να πνευσει στο χρημοτοπιστωτικο συστημα ουριος ανεμος, χρηματα με ουρα, αεριτζιδικα.

Αν, ομως, τα παιδια μας πεθανουν απο την πεινα για την ευημερια των τραπεζων, τοτε η εθνικη αναγκη θα αποκτησει μεταφυσικο χαρακτηρα, με την προσδοκια να χορτασουν μεταθανατιως, αναγοντας, ως συγχρονες μορφες του Shiva*, το παθος της ζωης και της δημιουργιας σε χαρα του θανατου και της καταστροφης, κατα του συμβολου της πιστης του τρισυποστατου της Αθλιας ΑμερικανοΕυρωποΤραπεζικης Τριαδας (Τροϊκας).

* Shiva. Ινδουιστικη θεοτητα, συμβολο της καταστροφης. Συχνα αναφερεται ως ο Διονυσος του Ινδουισμου και συμβολιζεται με το φαλλο (lingam) επικαθημενο επι του θηλεως πλουτο και π@@τσο παραγωγικου οργανου (yioni).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου