Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

POUVOIR SEXUELLE*

Βρισκομενος στο Παρισι, διαβασα σε Ελληνικο ιστοτοπο(Newsit) την εκπληκτικη, συνταγματικως ασυντακτη και συντακτικως αντισυνταγματικη, αν αποδιδεται σωστα, δηλωση του κυριου Λοβερδου, που μεταφερω με αντιγραφη -  επικολληση μαζι με τα υπαρχοντα εισαγωγικα, για να μην παραχαραξω τη γνησιοτητα της:
«Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες - Γαϊδούρια όσοι πήγαν θέτοντας σε κίνδυνο την οικογένειά τους».

Απλα θυμιζω πως το AIDS ξεκινησε απο πιθηκους (μαιμουδες) της μαυρης Αφρικης.
Κατι θα γνωριζει ο μαιμουνολατρης  φαρμακολογος και επι προθεσμια, ευτυχως, λιγων ακομα εικοσιτετραωρων υπουργος για τη μονη χωρα της Αφρικης με λευκους κατοικους (κατα τον Χαρρυ Κλυνν) και μαυρους, μελανοχιτωνες πολιτικους.

Απο τη δηλωση αναδεικνυεται ενα συνθετο προβλημα μαθηματικης λογικης, που θα δημιουργησει μεγαλυτερα προβληματα στην απονομη του δικαιου και δυο αποριες:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

1. Χωρις προφυλακτικο με ιεροδουλες (σαφης ποινικοποιηση).
2. Χωρις προφυλακτικο χωρις ιεροδουλες (νομικο κενο - παραθυρο).
3. Με προφυλακτικο με ιεροδουλες (σεξουαλικη νομιμοφροσυνη).
4. Με προφυλακτικο χωρις ιεροδουλες (απαιτειται ενεργειακο πιστοποιητικο σεξουαλικων φρονηματων, διαφορετικα σεξουαλικη εξορια).

Προσπαθησα να προσεγγισω τα κινητρα της δηλωσης, ως αιτιολογικη εκθεση για τη διαμορφωση ντροπολογιας και το μονο που μπορεσα να βρω ως λογικη εξηγηση ειναι, πως το σεξ με προφυλακτικο με ιεροδουλες προσφερει πλεον ως τοτεμ την εικονικη ικανοποιηση της σεξουαλικης πραξης, με τις επι του προφυλακτικου απεικονιζομενες ιεροδουλες, ενεργωντας κατασταλτικα στις ανικανοποιητες ορμες των αγανακτισμενων Ελληνων.

Δηλαδη, αναμεσα στα αλλα που εχουμε υποστει οι Ελληνες, θα υπομεινουμε και αυτο: να πηδαμε το προφυλακτικο ως διασυνοριακο επεισοδιο - φραγμα μεταξυ πεους και αιδοιου, για τον περιορισμο της λαθρομεταναστευσης του AIDS.

Παραλληλα θα ανοιξουν νεες θεσεις εργασιας, συμβαλλοντας στη μειωση της μαστιγας ανεργιας, με το μαστιγιο της σεξουαλικης εξουσιας, πχ. γαμοφυλακες, ανιχνευτες και εφαρμοστες προφυλακτικων, γραμμες παραγωγης προφυλακτικων με ιεροδουλες, εντυπη προφυλακτογραφια, συλλεκτες προφυλακτικων, εκτιμητες σεξουαλικων φρονηματων, σπερματοσυλλεκτες και σπερματοεπεξεργαστες, σπερματοτραπεζες, σπερματοτραπεζιτες και σπερματοτραπεζουπαλληλοι,  εφοριες σεξουαλικων εσοδων κλπ, κλπ.

ΑΠΟΡΙΕΣ

1. Αν ειναι γαιδουρια οσοι εθεσαν σε κινδυνο την οικογενεια τους, τοτε τι ειναι οσοι εθεσαν σε κινδυνο τις οικογενειες εκατομμυριων Ελληνων;
Καποιος τους χαρακτηρισε ως γομαρια (λαικο συνωνυμο του γαιδουριου), για να δικαιωσει τη λαικη θυμοσοφια "ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα".

Προφανως ισχυει η αποψη του Σταλιν, πως ο θανατος ενος ειναι τραγωδια, ενω ο θανατος εκατομμυριων στατιστικη.
Αυτη που επικαλουνται και εφαρμοζουν εδω και δυο χρονια οι μνημονιοκαυλοι.

2. Κυκλοφορουν στο εμποριο εμπριμε προφυλακτικα με παρδαλες απεικονισεις;
Αν οχι, θα πρεπει να δοθει στη δημοσιοτητα η δραστικη ουσια για την αμεση παραγωγη μαιμουδων, για να μη διαταραχθει η παραγωγικη βαση της σεξουαλικης ζωης των Ελληνων.

Ενα πηδημα μας εμεινε.
Θα το βαλουμε και αυτο στην επιτηρηση και θα μας ζητανε καθε λιγο και λιγακι το δημοσιονομικο του ελεγχο με ισοδυναμα μετρα, πχ χειροκινητη δια χειρος αυτοχειρου και δεκαδακτυλος και σε ορισμενες περιπτωσεις πορφυρογεννημενων, πληθωριστικη και δωδεκαδακτυλος μαλακια;

Για να σοβαρευτουμε, αποτελει παγκοσμιο φαινομενο της μεταουμανιστικης Ευρωπης, ισως το δευτερο μετα το Γερμανικο ναζισμο, η δημοσια διαπομπευση και η φυλακιση ανιατων και μελλοθανατων ασθενων, γιατι διεπραξαν το εγκλημα της ασθενειας.
Στην Ιστορια της Τρελλας ο Foucault, αναφερεται, στην ποινικοποιηση της φτωχειας στην προουμανιστικη περιοδο και στον ιδρυματικο εγκλεισμο των φτωχων, για τη ψυχικη "αποθεραπεια" και την κοινωνικη καθαρση.
Εξαλλου ετσι δημιουργηθηκαν τα πρωτα ψυχιατρεια.
Στη συγχρονη ιστορια του τραπεζοφασισμου, οι φτωχοι απο τον ιδρυματικο εγκλεισμο οδηγουνται στον επαχθεστερο κοινωνικο αποκλεισμο (ανοιχτα ψυχιατρεια), για την οικονομικη "αποθεραπεια" του ετοιμοθανατου καπιταλισμου.

Αθανατε Καζαντζιδη, που ανεδειξες με τη φωναρα σου τη Δωρικης λιτοτητας αληθεια του Ακη Πανου:
"Οι μισοι καλοι
σε μοναστηριου κελι
κι οι αλλοι στο τρελαδικο
απο κακο κι απ' αδικο".

Το διακηδευμα, λοιπον, των μεθαυριανων εκλογων δεν ειναι απλα αν θα εχουμε ή οχι τη Δευτερα 7 Μαΐου του τρισαθλιου και κουρεμενου για παραβαση των νομων περι οικονομικου τεντυμποϊσμου** ετους 2012 μια pretty government, κατα το pretty woman, προθυμο, υπακουο και κωμικο κατοικιδιο της διεθνους χρηματοπιστωτικης εξουσιας, αλλα αν θα νομιμοποιησουμε ή οχι, ενεργητικα ή παθητικα, την Ιστορια της Πολιτικης Τρελας.

Με την ελπιδα να αρχισει απο τη Δευτερα η ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΙΟΠΟΙΗΣΗ, οπως το 1974 η ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ, ομως, οπως λεει και η Ρενα Χατζηδακη (Μαρινα) στην "Κατασταση Πολιορκιας":
"Διορθωνοντας τα λαθη, σβηνοντας τα ψεματα,
ονοματιζοντας σωστα,
χωρις ρομαντισμους τα παιδια.
Χωρις αναγραμματισμους ηλικιας,
σημαδεμενα απο την αστραπη τη γνωση της μοναξιας της δυναμης,
που σε μας αργησε τοσο πολυ να 'ρθει.
.............................................

Ισως τοτε τα παιδια σου μαζι μ' ολα τα παιδια,
να προλαβουν τον καιρο και τη ζωη,
μια στιγμη πριν απ' το χαος".

Τα απογευματα αυτον τον καιρο στο Παρισι ειναι μαγευτικα, απονεοντας μια ηδονικη μελαγχολια.
Αρχισαν να αποκτουν τη μεγαλοσυνη της διαρκειας, που αρνειται να δωσει τη θεση τους στη νυχτα και μου φερνουν επιμονα στο νου τους στιχους του Σεφερη:
"Τ' αποβραδο σιμωνει σα διαβατης,
υστερα η νυχτα και υστερα το μνημα".

* ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

** Παλαιοτερα ο περιβοητος νομος 4000 "Περι τεντυμποϊσμου" αρχιζε να εφαρμοζεται, οχι στο φυσικο του χωρο, τα δικαστηρια, αλλα στην αστυνομια με το κουρεμα των υποπτων, για την κοινωνικη διαπομπεψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου