Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

Ποιος δεν θυμάται σήμερα με νοσταλγία τους παπατζήδες να ψάχνουν τον παπά, με την αφοπλιστικής εντιμότητας ερώτηση "Πού είναι ο παπάς;", έτοιμοι απλόχερα να δώσουν ή να πάρουν.


Ποιος δεν θα θυμάται αύριο με αηδία τους παπα - (-ανδρεου, -κωνσταντινου και -δημος) να ψάχνουν τα λεφτά με την αφοπλιστικής αθλιότητας απορία "Πού είναι τα λεφτά;", έτοιμοι μακρόχερα μόνο να αρπάξουν.


Η είδηση της χορήγησης γενναίας δόσης χρηματικής μεθαδόνης (μέχρι σήμερα 95 δισεκατομμύρια μονάδες του ενός ευρώ) στις Ελληνικές τράπεζες, για την απεξάρτησή τους από το μεγαλεμπόριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έφτασε ως την Ευρώπη.


Τώρα και τράπεζες χρήστες από κατάχρηση!


Στα σακουλάκια των νοθευμένων ναρκωτικών των τραπεζών, που έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων εμπόρων της μαύρης (φασιστικής) του λευκού θανάτου, βρέθηκαν αποτυπώματα του τρίτου μέσου δάκτυλου της δεξιάς του Παλαιοκώστα, σχηματίζοντας το σήμα της κωλοτρυπίδιας νίκης. Δεξιός δάκτυλος…, με αριστερό κάλο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας σύντομος ορισμός του ΠαΣοΚ.


Ο άνθρωπος είναι ένας καθαρός και έντιμος (ένοχος ένοχον ου ποιεί) φερόμενος (μιγαδική έννοια) ληστής, χωρίς ψιλά γράμματα, κλέβοντας τα κλεμμένα των τραπεζών και όχι βαποράκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


Απορώ πώς ο πληροφοριοδότης των Αμερικανών, κατά το Wikileaks, πρώην υπουργός της προστασίας του οικονομημένου πολίτη ή κοπρίτη, δεν αντιλήφθηκε τη σχέση της τρομοκρατίας των τραπεζών με το κοινό ποινικό έγκλημα.


Να πού είναι τα λεφτά, τα δάνεια, τα δάνεια των δανείων, τα δάνεια τοις δανείοις, ώ δάνεια.


Κοντός ψαλμός, Αλληλούια!


Ψαλμός Τσιτσάνη:


"Το βαπόρι απ' την Περσία
πιάστηκε στην Κορινθία.
Τόνους έντεκα γεμάτο
με χασίσι μυρωδάτο.


Τώρα κλαίν' όλα τ' αλάνια,
που θα μείνουνε χαρμάνια".


Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου