Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΤΩΧΟΚΡΑΤΙΑ


Η τελική λύση (Endloesung*) του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας είναι η μετάλλαξη του πολιτεύματος από κοινοβουλευτική σε εξωκοινοβουλευτική πτωχοκρατία, που ύστερα από απαίτηση των δανειστών θα πρέπει να ενσωματωθεί στο σύνταγμα.


Η κυβέρνηση αντιστέκεται σθεναρά, αντιπροτείνοντας τη νομοθετική ρύθμιση αντί της συνταγματικής τροποποίησης, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα ως αντιστάθμισμα, το γνωστό από το Γ' Ράιχ σχέδιο της τελικής λύσης, με εκτοπισμό όλων των Ελλήνων στη Μαδαγασκάρη. Έτσι, το όραμα του αδελφού, λόγω της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, Αδόλφου για τους Εβραίους της Ευρώπης θα πάρει σάρκα, αν έχει μείνει  από την πείνα, και οστά.


Αντίθετα η Γερμανία, φέροντας το βάρος του ιστορικού στίγματος, επιθυμεί μια αμιγώς Ελληνική, Σπαρτιατική λύση, ρίχνοντας τους Έλληνες, με σύνθημα το Arbeit macht frei(1),  μέχρι τα βαθειά γεράματα στον εργασιακό Καιάδα, από όπου θα τους παραλαμβάνουν τα ασθενοφόρα - νεκροφόρες του συνταγματολόγου της υγείας, ο οποίος, από τα λεγόμενα και δρώμενά του, δεν έχει αντιληφθεί τη διαφορά ζωής και θανάτου.


Ο γιατρός με το στανιό(2) αντιπροτείνει τη συνταγματική διασφάλιση της λειτουργίας των ασθενοφόρων - νεκροφόρων και την αποτροπή του παροπλισμού τους λόγω έλλειψης καυσίμων, ανταλλακτικών και οδηγών. Για τους γιατρούς δεν γίνεται συζήτηση, γιατί αυτοί θα κολυμπάνε ήδη στους ποταμούς του Άδη (Αχέρων, Κώκυτος και Πυριφλεγέθων), αναμένοντας στις λίστες του Schindler για την ειδίκευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου