Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ




Berlin, 07/02/2011



ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ


Ο υιός της Αμερικανίδος πρωθυπουργευοντομήτορος της Κατοχικής Κυβέρνησης της Οικονομικής Χούντας, ανέβαλε το  προγραμματισμένο από μητρικό πατριωτικό καθήκον ταξίδι του στην Αίγυπτο για το "δεύτε τελευταίον ασπασμόν" στον Μουμπάρακ, του οποίου, παρά τις προβλέψεις, δεν επήλθε ακόμα ο προσδοκώμενος πολιτικός θάνατος!


Ο επί των πυρηνικών ειδικός ιεραπόστολος, που απέστειλε νωρίτερα ο Άραψ(1) πρόεδρος της προεδροκτόνου χώρας, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αλυσιδωτή αντίδραση της λαϊκής σχάσης(2) με τα πυρηνικά γκαζάκια, που τοποθέτησε στο εγκεφαλικό στέλεχος(3) της χώρας, γι' αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταστοιχείωση σε συνδεσμολογία λαϊκής σύντηξης(2).


Ως λόγος της ματαίωσης της επίσκεψης εικάζεται η επίμονη των Αιγυπτίων να τον μεταφέρουν στην πόλη μετά βαΐων και κλάδων, καθήμενο επί μη υβριδικού πώλου όνου(4), άδοντας το "Agnus Dei, qui tollis peccata mundi" (Ο αμνός του Θεού ο αίρων την αμαρτίαν του κόσμου).
Ο ίδιος δεν ήθελε να αλλάξει τις ιππευτικές του συνήθειες, καθήμενος μόνον επί υβριδικού πόπουλου κώλου, υμνούμενος με το "Benedictus qui venit, in nomine Domini" (Ευλογημένος ο ερχόμενος, εν ονόματι Κυρίου" (Αμερικανού κυρίου), το οποίο ο λαϊκός Αιγυπτιακός χορός δεν μπόρεσε να αποστηθίσει ακόμα.


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

  1. Η λέξη Άραψ δεν υποκρύπτει κανένα εθνολογικό - φυλετικό ρατσιστικό υπονοούμενο, για να μην προκαλέσω και την μειοψηφικών συμφερόντων Διεθνή Μεταφορική Μεταναστευτική Εταιρεία ATC ("Alavan - Tsipras Company"), αλλά χρησιμοποιείται ως επίθετο με την Αρχαία Ελληνική της έννοια μαύρος, όπως στη φράση "Άραψ καπνός".
  2. Ζητώ συγγνώμη από ορισμένους φίλους μου, που τους ταλαιπώρησα επικαλούμενος δυσνόητα σ' αυτούς μαθηματικά μοντέλα. Σήμερα, νομίζω πως τους  ανακουφίζω, ανοίγοντας τον ορίζοντα της πυρηνικής φυσικής.
  3. Μέρος του εγκεφάλου στο οποίο βρίσκονται ζωτικά κέντρα, π.χ. της αναπνοής και από το οποίο διέρχονται όλες οι ανιούσες και κατιούσες οδοί, που συνδέουν τον ανώτερο εγκέφαλο με την περιφέρεια, ευτυχώς χωρίς διόδια και χωρίς καμία παράπλευρη κυκλοφορία, γιατί ο Πάνσοφος Δημιουργός, ουδεμίαν σχέσιν έχων με τους εν Ελλάδι οικονομολάτρεις μπακαλόγατους και μιζαδόρους,τα πάντα εποίησεν  κατ' οικονομίαν και όχι για οικονομία.
  4. Αυτό θα αποτελούσε προσβολή για τον μεγάλο οραματιστή της πράσινης ανάπτυξης, που στις προτεραιότητες των διαρθρωτικών παρεμβάσεών του είναι ακόμα και η πράσινη αλλαγή του χρώματος του σπέρματος, ώστε να αντιμετωπισθεί εν τη γενέσει της η πράσινη συνείδηση. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του συνταγματολόγου νομοπλαστουργού της υγείας, του παιδιού θαύματος, που κατάφερε σε τρεις μήνες να κατακτήσει εμβριθώς το γνωστικό αντικείμενο των επιστημών της ιατρικής και φαρμακευτικής, πως αντί για λευκούς Έλληνες με πράσινη συνείδηση θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε με μετάλλαξη σε πράσινους Έλληνες, δηλαδή εξωγήινα UFO, με λευκή συνείδηση, πιστούς κλώνους των αλήστου μνήμης πρασινοφρουρών του Πανελλήνιου Σοσιαληστρικού Καταντήματος (ΠαΣοΚ).

Υ.Γ.
Υπάρχουν πράγματι καλύτερες μέρες. Να είσαι στο Βερολίνο, με Γαλλική παρέα, βλέποντας arte, να περιμένεις να συναντήσεις αύριο τον μεγάλο πιανίστα Alfred Bendel, όχι πια ως πιανίστα που τον απολαύσαμε τόσα χρόνια, αλλά ως ποιητή και ομιλητή με θέμα το χιούμορ στη μουσική (ο άνθρωπος είναι 80 χρονων αειθαλής, με επίγνωση του ανθρώπινου μέτρου, που δεν μπορεί να προκαλέσει τα βιολογικά του όρια ως πιανίστας) κλπ, κλπ και να σκέφτεσαι το μεγαλύτερο ανέκδοτο, που λέγεται κυβέρνηση της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου