Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ
(Το μαθηματικο μοντελο της αποπληρωμης, του εξορκισμου και της καθαρσης του Μεγαλου Μυστηριου του Χρεους)

Προσπαθησα να αποταξω το σατανα της καταστροφολογιας,  για την οποια διαρρηγνυει τα ιματια του και νιπτει τας χειρας του, ως ο Ποντιος Πιλατος, επαρχος της Ιουδαιας της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας, ο επαρχος της Ελλαδικης αποικιας της Διεθνους Κεφαλαιοκρατικης Αυτοκρατοριας.

Προσπαθησα να εξορκισω ακομα και την απαισιοδοξια του Ζηνωνα του Ελεατη, που ενεσπειρε απο τον 5ο π.Χ. αιωνα  με το γνωστο προβληματισμο του, πώς δηλαδη σ' εναν αγωνα δρομου, ο δρομεας Αχιλλεας δε θα φτασει ποτε μια χελωνα, που ξεκινησε πριν απο αυτον, γιατι καθε φορα, που ο Αχιλλεας θα καλυπτει την αποσταση που τον χωριζει απο την χελωνα, αυτη θα διανυει μια νεα αποσταση, κοκ.

Σε μια αισιοδοξη εκδοχη, ρεαλιστικο συμβολισμο μιας σουρρεαλιστικης ιστοριας, αντιστρεφοντας τον προβληματισμο του Ζηνωνα του Ελεατη, για να αναδειξω την αισιοδοξη πτυχη του προβληματισμου, εβαλα στη θεση του δρομεα Αχιλλεα, που κινειται με ταχυτητα εκατο φορες μεγαλυτερη απο αυτη της χελωνας, το δημοσιο χρεος και στη θεση της χελωνας την αποπληρωμη του.

Για να καλυψει η χελωνα (αποπληρωμη) τα 45 χρονια που διενυσε ο προπορευομενος Αχιλλεας (δημοσιο χρεος) απο τη μεταπολιτευση ως σημερα, θα χρειασθει 45Χ100 = 4.500 χρονια, στα οποια ο Αχιλλεας θα προπορευτει κατα 4.500Χ100 = 450.000 χρονια, τα οποια η χελωνα θα καλυψει σε 450.000Χ100 = 45.000.000 χρονια, στα οποια ο Αχιλλεας (δημοσιο χρεος για να μη ξεχνιομαστε) θα προπορευτει κατα 45.000.000Χ100 = 4.500.000.000 χρονια, τα οποια η χελωνα (αποπληρωμη για να μη χανομαστε) θα καλυψει σε 4.500.000.000Χ100 =  450.000.000.000 χρονια κοκ.

Ετσι, για να μηδενιστει το χρεος, σε τετρακοσια πενηντα δισεκατομμυρια χρονια μπορουν να αποπληρωθουν τα τετρακοσια πενηντα δισεκατομμυρια €, που θα οφειλει η Ελλαδα μεχρι την εξοδο απο το μνημονιο, με το ασημαντο ποσο του ενος € το χρονο, που αντιστοιχει μολις σε 0,0000001 του €, δηλαδη ενα δεκακις εκατομμυριοστο του € για να γινει περισσοτερο αντιληπτο, το χρονο σε καθε Ελληνα, με την προϋποθεση πως δεν θα μειωθει ο πληθυσμος των δεκα εκατομμυριων!

Η ευθυνη, λοιπον, για τη σταθεροτητα του παραπανω μαθηματικου μοντελου της αποπληρωμης του χρεους, ανηκει πρωτιστως στον καθ' υλην αναρμοδιο υπουργο, Ηρακλειδεα του μνημονιου, ειδικο στην εφαρμοσμενη μνημονιοπλαστικη και μνηματοχωροταξια των λαικων δικαιωματων, του αρμοδιου υπουργειου της υγειας του δημοσιου, τουτεστιν τραπεζικου, συμφεροντος.

"Απεταξαμην τω Σατανα.
Και εμφυσησα και εμπτυσα αυτω"
(Παραφθορα της Ευχης του Μεγαλου Μυστηριου της Βαπτισης, για τον εξορκισμο και την καθαρση του Μεγαλου Μυστηριου του Χρεους).

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

1 σχόλιο: