Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

SHOPS IN SHOP


(Από το διαρθριτικό άνοιγμα των ποδιών στο διαρθρωτικό άνοιγμα των αγορών)
Ο αγώνας τώρα διακαιώνεται!


ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Εισηγητική έκθεση
Στο πλαίσιο του λεγόμενου Νέου Πατριωτισμού (avant - garde πατριωτισμός) θα αποτελούσε προτεραιότητα εθνικής στρατηγικής πολιτικής το άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των μπουρδέλων, με κατάργηση των ελάχιστων αποστάσεων από τα σχολεία και τις εκκλησίες.


Κανείς δεν σκέφτηκε το ζεστό και αναμφιβόλως ρέον χρήμα του ΦΠΑ (Φόρος Πασοκικής Απληστίας);
Οι μαθητές, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, θα καταθέτουν άμεσα το χαρτζηλίκι τους στις απόκρυφες, αλλά ασφαλείς και εχέμυθες θυρίδες των ιερειών του πόθου (La putain respectuese*).


Σταδιακά, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων των μόνων στην Ελλάδα πιστωτικών ιδρυμάτων, παγκαριών της Εκκλησίας και κομματικών ταμείων, θα απορροφηθεί  ο ζέων θηλυφρόνου πάθους μέλας ζωμός (μαύρο χρήμα) των πρώτων στα όζοντα κομματικής τεστοστερόνης μαύρα ταμεία των δεύτερων, υπέρ των "αχράντων μυστηρίων**" τους.


Κατανοώ βέβαια τη διστακτικότητα του κράτους για τον κίνδυνο μεταφοράς των κλυδωνισμών των μπουρδέλων στα λιμνάζοντα νερά του βάλτου του χρέους της κεντρικής κυβέρνησης (Τα μυστικά του βάλτου***) με την εκδήλωση αθέμιτου  ανταγωνισμού  με το προτεινόμενο επιχειρηματικό μοντέλο Shops in Shop!


Αθάνατε Κολοκοτρώνη με τον αναχρονιστικό πατριωτισμό, που δεν καταδέχτηκες να χορέψεις ζεϊμπέκικο με τους Γκρίζους και Μαύρους Λύκους. Et exspecto resurrectionem mortuorum (προσδοκώ ανάστασιν νεκρών) με την προτροπή σου "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους".


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
*Η αξιοσέβαστη πόρνη  (Sartre)


**Άχραντος, ανέγγιχτος, από το στερητικό α και το ρήμα χραίνω (αγγίζω, μιαίνω), Ανέγγιχτα μυστήρια των μαύρων ταμείων των πολιτικών κομμάτων.


***Μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, γιαγιάς του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.


Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου