Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛΛΑΔΑ

(DIE GRIECHISCHE DEFENSE IN NS DEUTSCHEN WIRTSCHAFT*)
"Θα σας ριξουν παρα πολυ, θα σας ζητησουν να τον παρουν πισω (τον παρα, δηλαδη το χρημα), αλλα δεν θα μπορεσουν...
Θα σας επιβαλουν μεγαλο και δυσβαστακτο φορο, αλλα δεν θα προφθασουν...
Θα βαλουν φορο στις κοτες και στα παραθυρα...
Θα ζητησουν να σας παρουν και στρατιωτες, δεν θα προφθασουν ομως"
(Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος)
(Απο το βιβλιο "Κοσμας ο Αιτωλος" του Μακαριστου Μητροπολιτη Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτη)

ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΛΟΓΙΑ

"Ουκ εστι γαρ Ελλας η Μερκελλας"

Ηδη στα ΜΜΕ (Μεσα Μνημονιακης Επικοινωνιας) αρχισαν να κανουν την εμφανιση τους ψυχιατροι για να δωσουν οδηγιες επιβιωσης - αποδοχης των νομισματικως κρατουμενων στο Γκουλγκ του Ευρωφασισμου, οπως μετα απο καθε σεισμο εμφανιζονται οι σεισμολογοι ως προφητες μετα το θαυμα.

Η μανια, ομως, της ελευθεριας ειναι η μονη διεξοδος της καταθλιψης της τυραννιας, για να ολοκληρωθει το διπολο της μανιοκαταθλιπτικης ψυχωσης.

Απαντηστε στη βαρβαροτητα, τη χυδαιοτητα και την αγυρτεια του οικονομικου φασισμου με την πρεπουσα επενδυτικη κινηση, δηλαδη, επι της ενδυσης κινηση, για να μην κατηγορηθειτε για καταχρηση εν ανεπαρκεια αγαθων, οπως η δημοσια αιδως.

Εγγραψτε, λοιπον, τα χρεη σας ως υποθηκη, δηλαδη κατωθεν της θηκης και συγκεκριμενα αυτης του οσχεου, στα μεσοσκελιαια μητρωα αρρενων.

Υποψη πως οσο περισσοτερες πτυχωσεις παρουσιαζει ο "παπυρος" του δερματος του οσχεου, τοσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα του , που μπορει να ξεπερασει σε ΤΒ (TeraBit) και τη "Λιστα Lagarde".
Συμβαινει, δηλαδη, ακριβως το ιδιο με τον εγκεφαλο, οπου οι ελικες του φλοιου δημιουργουν μεγαλυτερη επιφανεια.
Εξαλλου, στους μνημονιοτραμπουκους του Homo Arius Germanonazistensis ο εγκεφαλος εχει μεταναστευσει στ' α@@ιδια τους.
Εκει ειναι το σπιτι τους, το σπιτι της Ευρωπης και εκει τους εχουμε με τη σειρα μας γραμμενους, εγγεγραμμενους και απογεγραμμενους.

Αν δεν διαθετετε μητρωα αρρενων, πχ λογω φυλου, σιγουρα θα διαθετει ο πλησιεστερος σας τριτεγγυητης, γκομενος ή συζυγος, που θα σας τα παραχωρησει αγογγυστως.
Εξαλλου, το χαρακτηριστικο του εναρχιου και εναρχιδιου γενους ειναι ο σοσιαλιστικος ρεαλισμος στην παραχωρηση των γεννητικων τους οργανων.

Αν συλλαβουν εσας τον ιδιο για χρεη θα παρουν, τελικα, την εγγεγραμμενη υποθηκη, δηλαδη τ' α@@ιδια σας.

ΕΠΩΔΟΣ

Deo Gratsias**.
Στην Ελλαδα χρωσταμε τη ζωη μας.
Στη Μερκελλαδα χρωσταμε το πουλι μας***.
"το κοκορακι κικιρικικι
θα τη ξυπναει καθε πρωι"****.

Αν συλλαβουν τον πλησιεστερο σας μαλακα, γκομενο ή συζυγο, θα παρουν, παλι, τ' α@@ιδια του κι' εσεις μ' ενα σμαρο θα απαλαγειτε εκτος απο τα χρεη σας και απο τα τρια τρυγωνια του (πουλια του), ξεπερνωντας και τη λαικη προσδοκια, που μιλαει για ενα σμαρο με δυο τριγωνια.

ΕΠΩΔΟΣ

Deo Gratsias**.
Στην Ελλαδα χρωσταμε τη ζωη μας.
Στη Μερκελλαδα χρωσταμε το πουλι μας***.
"το κοκορακι κικιρικικι
θα τη ξυπναει καθε πρωι"****.

Tελικα, "εκτος απο τον εαυτο σου, τα ανηλικα παιδια σου και τους, ανημπορους γονεις, δεν χρωστας τιποτα και σε κανεναν" (Μανωλης Δουκιδης).

* Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ
TO NS ειναι το συντομογραφικο του  NATIONALSOZIALIMUS (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ), γνωστου με το "χαϊδευτικο" NAZISMUS (ΝΑΖΙΣΜΟΣ), που "χαϊδευει" τ' αυτια σαν το νανουρισμα του θανατου.

** Θεο-Χαρη

*** Κατα το Σωκρατικο προθανατιο υπο την επηρεια του κωνειου "Κριτων, τω Ασκληπιω οφειλομεν αλετρυονα, αποδοτε και μη αμελησετε"
(Κριτων, στον Ασκληπιο χρωσταμε εναν κοκορα, να τον δωσετε χωρις αμελεια).

**** Παραφραση του λαικου ασματος με αλλαγη προσωπου, απο το δευτερο στο τριτο και μακρυτερο της Ελληνικης πολιτειας, μεσω του οποιου ασκειται στους Ελληνες η διαστροφη του οικονομικου ναζισμου, για να μιλησουμε με τους ορους του τραπεζοφασισμου, ως μια μοχλευση, δηλαδη τροικανο μοχλο ή μοχλο τριτου ειδους στον οποιο το υπομοχλιο ειναι ενσωματωμενο στο βραχιονα και η ασκουμενη δυναμη ειναι μεγαλυτερη απο το φορτιο.
Αν στη θεση του βραχιονα βαλουμε τον χρηματοπιστωτικο φασισμο, στο υπομοχλιο την υποτελη ντοπια εξουσια στην οποια στηριζεται η αποτελεσματικοτητα του συστηματος, στη δυναμη την πιεση του Γερμανικου ναζισμου και στο φορτιο τα δυσβασταχτα βαρη του λαου, αναπαριστανουμε το τυπικο παραδειγμα της τροικανης εξουσιας.
Αλλα τυπικα παραδειγματα μοχλων τριτου ειδους ειναι το σφυρι, χωρις το δρεπανι (αναπολω το Le marteau sans maître(*)), η φακα (του ευρω) για τα ποντικια (του Ευρωπαικου Νοτου) και η κατω σιαγονα (ΠαΣοΚοσιαγονα) που αλεσε τις κρατικες μιζες (Ακησμοι).

(*) Παραπομπη της παραπομπης
Το σφυρι χωρις αφεντη ή Το αδεσποτο σφυρι ειναι ποιητικος κυκλος του René Char, πανω στον οποιο βασιστηκε και το ομωνυμο εργο του Pierre Boulez.

"... J'écoute marcher dans mes jambes
La mer morte vagues par dessus tête
Enfant la jetée promenade sauvage
Homme l'illusion imitée
Des yeux purs dans les bois
Cherchent en pleurant la tête habitable"

(Ακουω το βηματισμο στα ποδια μου
Τα κυματα της μαυρης θαλασσας πανω στο κεφαλι μου
Παιδι, η αποβαθρα του αφινιασμενου περιπατου
Ανδρας, η υποκριτικη ψευδαισθηση των καθαρων ματιων στο δασος ψαχνουν δακρυσμενα το κρανιο τους).

Συμπερασμα
Οταν τα δικα μας ματια θα βρουν το κρανιο τους, θα εχει μεταναστευσει ο εγκεφαλος απο αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου