Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΡΑΠΑΝΟΣ


(Eιδος του βασιλειου των φυτων, της συνομοταξιας των αγγειοσπερμων, της ομοταξιας των δικοτυληδονων, της οικογενειας των κραμβοειδων, δηλαδη με λιγα λογια κατι σαν τα λαχανακια των Βρυξελλων.
Στην Ελλαδα, βεβαια, ειναι και ονομα, οπως συμβαινει και με πολλα αλλα ειδη και προιοντα του φυτικου και ζωικου βασιλειου, πχ Λαχανας, Κρεμυδας, Κορομηλας, Βασιλικος, Λεμονης κλπ).

Ο προεδρος με το κραμβοειδες ονομα της Ενωσης Ελληνικων Τραπεζων, με μουσικους ορους κατι δηλαδη σαν μαεστρος της Ορχηστρας του Ενος Χρωματος, του πρασινου τραπεζοφασισμου, που μαυρισε απο το κακο του, σε μια κοινωνικη εκδηλωση, στο κοψιμο της Πρωτοχρονιατικης πιτας, του Χρηματιστηριου των Αθηνων, για την ενισχυση της αυτοπεποιθησης της υπαρξης του και του φιλοπτωχου εργου του, εκανε την εμπνευσμενη δηλωση, που αναμεταδοθηκε απο ολα τα ραδιο και τηλεβλακοφωνα, αξια να διεκδικησει το βραβειο της πενταθλου ανοιχτης παλαμης:
«Ειτε θα μεινουμε στο ευρω μειωνοντας το επιπεδο διαβιωσης ολοι μας, ειτε θα αποχωρησουμε απο το ευρω γυρνωτας δεκαετιες πισω»!!!

Σε καθε δηλαδη περιπτωση, βρισκομαστε μπροστα στην αποκαλυψη ενος νεου  κιβωτιου* (αυτοματου ή χειροκινητου, αναλογα με το ειδος της χρεοκοπιας, ανεξελεγκτης ή  συντεταγμενης) μιας και μοναδικης σχεσης για την κινηση της χωρας, της οπισθεν, με μοναδικο προβλημα το σταθμο της επιστροφης.
Αν βρεθουμε πχ στο σταθμο της Βαρκιζας, επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα, δεν θα παραδοθουμε ξανα, ουτε θα επιτρεψουμε τους γελωτοποιους της δημοκρατιας, να γυρολογουν ως τιμητες της, σαν τον αληστου και ενληστου μνημης Αγγλικαρχη και Δεκεμβριαναρχη, γενητορα και ηγητορα της δυναστειας του πρασινου βασιλειου του δικην οδοντωτου τροχου κομματικου ηλιου.

"Στο μεταξυ η Ελλαδα ταξιδευει ολοενα ταξιδευει...
Το καραβι που ταξιδευει το λενε  ΑΓΩΝlΑ ..." (Σεφερης).

* Αρχισαν ηδη να τα κανουν απανω τους, χανοντας βαλβολινες, τα ξερα, τα υγρα και τα ημηξερα  (ημιμαθη) συνεκτικα συμπλεκτικα συμπλεγματα και κιβωτια DSG της Volkswagen και TCT της Alfa Romeo.
Το εξυπνο κιβωτιο της μιας, της μοναδικης και οπισθεν σ-χεσης ειναι εδω, αφηνοντας ελευθερες τις σ-χεσεις του μπροστινου μας λεβιε να κρεμασουμε τις διδακτικες πολιτικογραφιες, σαν εκεινο το φρικιαστικο "μην τρεχεις μπαμπα", με τη φραση "μαλακα Ελληνα που νομιζες ψηφιζοντας με πως θα γινοσουν αλλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου