Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ DISEUSE

ΧΩΡΑ MALL


Την ώρα που στη Βόρεια Αφρική συντρίβονται ο ένας μετά τον άλλον οι τύραννοι και πέφτουν οι τυραννίες, η χώρα μας  συνεντευξιάζεται και η κυβέρνηση  συνουσιάζεται μαζί τους, απαιτώντας μάλιστα και τη λαϊκή ευγνωμοσύνη για την εξαίρεση της πολιτιστικής  κληρονομιάς από το μεταπρατικό φαγοπότι (ιδιωτικοποίηση).


"Βωμοί γκρεμισμένοι και οι φίλοι ξεχασμένοι. Φύλλα της φοινικιάς στη λάσπη" (Σεφέρης).


Δεν είμαστε απλά μια χώρα γελοία, αλλά μια χώρα παρωδία.Ένα Mall εθνικού μπουρδέλου (ΓΑΜΗΣΤΕ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ) στο οποίο μπαινοβγαίνει ο τρίτος Ευρωαμερικανικός στόλος (τρόικα), τη γαμάει, την πληρώνει και τη δέρνει.


Κάποτε οι ήρωες πρότειναν τα στήθη τους στους κατακτητές, σήμερα η πουλημένη μνηστή*, άλλοτε την έλεγαν κυβέρνηση, τους προσφέρει τα υπόδουλα οπίσθια των Ελλήνων. Κάποτε οι ήρωες λέγονταν Έλληνες και τους τιμούσαν, σήμερα οι Έλληνες λέγονται Ευρωπέη και τους λοιδωρούν. Κυβέρνηση diseuse Ευρωαμερικανικών μονολόγων. Από το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών στο Ελλάς Ελλήνων Χεστών.


Αμερικανέ πολίτη και προεδρεύοντα της Κατοχικής Κυβέρνησης της Οικονομικής Χούντας, Πατριωτισμός σήμερα -και πάντα- είναι αυτό που δεν ήταν για τον παππού σου, να πολεμάς μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός σου τους ξένους κατακτητές. Πατριωτισμός σήμερα -και πάντα- δεν είναι αυτό που έκανε ο παππούς σου, πουλώντας το αίμα των Ελλήνων στους Άγγλους και συνεχίζεις ως άξιος εγγονός του σήμερα, πουλώντας το μόχθο τους στους Ευρωαμερικάνους. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Από το εμπόριο της φυσικής θυσίας του αίματος των Ελλήνων της Αγγλικής υποταγής, στην άυλη (τονιστή προσοχή τα δαλυτικά, γιατί αν δεν μπούν θα διαλύσουν τη λέξη) εκμίσθωση του μόχθου τους στην Ελλάδα της τραπεζικής συναλλαγής.


Θεέ μου, σ' αυτή τη χώρα κανείς δεν ντρέπεται γι' αυτούς που λένε πως τον κυβερνούν και απλά τον τυραννούν;


*Όπερα του Smetana


Υ.Γ.
Παρά την αριστερή μου συνείδηση, δεν ευδοκίμησα τεχνικά στη "διαλεκτική του ιστορικού προτσές της εκμετάλλευσης υπολογιστή απο υπολογιστή" (τα μέσα σε εισαγωγικά προέρχονται απο τη σκοτεινή ύλη -black matter- του υποσυνείδητου) του εμπλόκου σχολιασμού, γι' αυτό σχολιάζω από εδώ το  σχόλιο σχολιαστή για το BlackBerryξεσχισμοπάθημά του. Καλύτερα, λοιπόν, BlackBerryξεσχισμένος παρά ΠαΣοΚογαμημένος, που μόλις δει κινητό ή ακίνητο του γίνεται το βασικό φορολογικό ένστικτο καμτσίκι, όπως έλεγε η γιαγιά μου.


Από βδομάδα, λοιπόν, πιανίστας σε μπουρδέλο. Γυρίζω στην Ελλάδα και λέω να βάλω τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο… του υπολογιστή. Εξάλλου μου έλλειψε η καθημερινή πρωινή, πάντα στις 04:30, ερωτική εξομολόγηση της Claudine και τη Δευτέρα είναι και του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου