Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ

(Σε οσους διαλεξαν την αυτοκτονια, αρνουμενοι τη ψευδαισθηση του πρωτογενους πλεονασματος, γιατι ο πονος της πεινας και του εθνικου ευτελισμου δεν τους εδωσε αυτο το δικαιωμα)

"Ακομα κι οταν καποιος ειναι πεπεισμενος για την απελπισια του, πρεπει να δρα σαν να ελπιζει ή να αυτοκτονει. Ο πονος δεν δινει δικαιωματα".
(Albert Camus)

Αισθανομαι υπερηφανος γειτονας της Τουρκιας, μετα την αποφαση του πρωθυπουργου της Ταγιπ Ερντογαν να απαγορευσει το Twitter.

Ειναι ενα δειγμα "αντιδημοκρατιας" στην κάθε κωλοαμερικανια που αυτοχαρακτηριζεται ως "δημοκρατια".

Αναλογιζομαι ποιο θα ηταν το αισθητικο, τουλαχιστον, κερδος των Ελληνων, αν η χωρα μας ειχε το δημοκρατικο σθενος να καταργησει τα λεγομενα "μεσα κοινωνικης δικτυωσης", μεσα απο τα οποια το κάθε ψωνιο κανει "δημοκρατικο" θεσφατο την καθε μαλακια του.

Σκεφτειτε πως παραγοντας του υπουργειου των οικονομικων, λεγεται, πως γνωστοποιησε προχθες, με τον πρεποντα σαδισμο, την εναρξη υποβολης των φορολογικων δηλωσεων με τη φραση στο Twitter:
 "Ανοιξαμε και σας περιμενουμε", προφανως, σαρκαζοντας εναν λαο που εχει ανοιξει για μια τετραετια τα ποδια του, περιμενοντας τους βαρβαρους, συγγνωμη, τους πολιτισμενους δανειστες ηθελα να πω, που θεωρουν περισσοτερο ισοδυναμο το λεγομενο "πρωτογενες πλεονασμα" των 2,8 - 2,9 δισεκατομμυριων ευρω απο τα μεσα της κτησης του, τους 5.500 νεκρους που αυτοκτονησαν, τα δυο εκατυμμυρια ανεργων, τα τρια εκατομμυρια ανασφαλιστων και χωρις προσβαση στις υπηρεσιες της υγειας πολιτων, τα πεντε εκατομμυρια πεινασμενων, κλπ, κλπ ...

Στ' αρχιδια μας αν μας περιμενετε.

Εμεις περιμενουμε τον Ερντογαν, που οταν θα ερθει στην Ευρωπη, θα καταλαβει η Κομισιον πως γαμανε στην Ανατολη, γιατι οπως φαινεται η οικονομκη παρτουζα του καπιταλισμου, αποκαλουμενη και ΕΕ, δεν διδαχτηκε τιποτα απο τον Πουτιν, του οποιου αναγκαστηκαν να κουρεψουν μερικες αχρηστες τριχες των αρχιδιων του, που ονομαζονται πιστωτικες καρτες visa και master card και θα χρειασθουν στους κρυοκωλους κομισαριους του Βορρα να ζεστανουν τον πισινο τους, οταν η ρωσικη αρκουδα αποφασισει να τριξει τους κυνοδοντες της στο καραναζισταριο της Βορειας και της Κεντρικης Ευρωπης, που σε οποιους ομνυουν πιστη στη ναζιστικη γερμανικη παραδοση τους αναγορευει σε "δημοκρατικους" ηγετες, οταν εχουν εθνικο προσανατολισμο τους χαρακτηριζει ως "νεοναζιστες", κηβδιλους δηλαδη ναζιστες, γιατι δεν προσκυνησαν τη γερμανικη αυθεντια και τους κλεινει στη φυλακη ως εγκληματικη οργανωση.

Αναμεσα στη ναζιστικη πραξικοπηματικη ηγεσια της Ουκρανιας και τη θεωρουμενη  ως νεοναζιστικη Ελληνικη "Χρυση Αυγη" υπαρχει ο γερμανικος ναζισμος.
Οι πρωτοι τον προσκηνουν και οι δευτεροι τον πολεμουν.

Ο ναζισμος, τελικα, θελει τον Γερμανο του.

ΥΓ. Μπορει η υποθεση της Κριμαιας να αποτελει μια ενδοκαπιταλιστικη υποθεση, οι πνευματικες υποθηκες, ομως, του Λενιν και του Σταλιν, δινουν το δικαιωμα στη Ρωσια να απαντα μεσω του Twitter του αντιπροεδρου της Ρωσιας Ντμιτρι Ρογκοζιν στους Ευρωπαιους: "Δεν ειστε ουτε ενας κοκκος αμμου της Κριμαιας".
Αυτος ο κοκκος της αμμου ειναι η προαναφερομενη καπιταλιστικη παρτουζα της ΕΕ, οπου ο καπιταλισμος ασκει το σπορ του οικονομικου αυνανισμου.
Το φασιστικο φαντασμα του ιμπεριαλισμου.

"Μακρας ελπιδας μισω" (Αισωπος).

Η διαφορα αναμεσα στην ελπιδα και την επανασταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου