Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ

"Η εντιμoτητα στην πολιτικη ειναι συνεπεια της δυναμης, η υποκρισια αποτελεσμα της αδυναμιας" (Λένιν)


Eπισημη, πλεον, ιδεολογια της ΕΕ ο ναζισμος, με την απονομη από τις αρχες της πολης του Ααχεν της Γερμανιας στον ναζιστη εγκαθετο του Αμερικανογερμανικου φασισμου "πρωθυπουργο" της Ουκρανιας Αρσενι Γιατσενιουκ το Βραβειο του Καρλομαγνου, για τη συμβολη του στην ΕΕ (του φασιστικου κεφαλαιου) και την "ειρηνη".
Αραγε οι μαζικες εκτελεσεις των Ουκρανων απο τα "πρωθυπουργικα" οπλα δεν ειναι πολεμος;
Φαινεται πως στις μερες μας, η σωτηρια του καπιταλισμου αγιαζει τα οπλα.
Παρον για την επιδοση του βραβειου ηταν το εξωτικο ουφο της κομισιον, ο Βαν ΡομπαΪ, του οποιου τις αρμοδιοτητες του ρολου του στην ηγεσια της ΕΕ δεν εχω ακομα κατανοησει.
Ευτυχως, περιεσωσαν την τιμη της πολης του Ααχεν οι πολιτες της, που διαδηλωσαν θεωρωντας τον ουκρανο ναζιστη δολοφονο ανεπιθυμητο προσωπο.
Κατι θα ξερουν αυτοι ως γερμανοι για το ναζισμο.
Για να μη θεωρηθει η κριτικη μου εφορμουσα απο τον Κομμουνισμο, επειδη στην αρχη παραθετω ενα κειμενο του Λενιν, κλεινω με ενα βιβλικο αποσπασμα, για να στηλιτευσω εκ των εσω την υποκρισια του γερμανικου Προτεσταντισμου:
"Προσεχετε απο των γραμματεων των θελοντων περιπατειν εν στολαις και φιλουντων ασπασμους εν ταις αγοραις και πρωτοκαθεδριας εν ταις συναγωγαις και πρωτοκλισιας εν τοις δειπνοις, οί κατεσθιουσι τας οικιας των χηρων (ποσα σπιτια αδυναμων Ελληνων πολιτων δεν εχουν φαει οι αλλοθρησκοι μας υπο την υποκριτικη τηβεννο της κατασχεσης;) και προφασει μακρα προσευχονται. Ουτοι ληψονται περισσοτερον κριμα" (Κατα Λουκαν Ιερο Ευαγγελιο Κ’46-47)
Ουτοι ληψονται και περισσοτερον χρημα.
Ποιος νοιαζεται σημερα για το κριμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου