Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΝ

DIE REINHEIT DER HUNDERASSE ÜBER ALLES

(Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ)

ΤΟ ΤΣΙΠΟΦΟΡΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ

"Ein Volk, das nicht auf die Reinheit seiner Rasse achtet, geht zugrunde" Rudolf Hess
(Ενας λαος που δεν προσεχει τη φυλετικη του καθαροτητα θα φθαρει)

Μετα την εξαντληση της φοροδοτικης ικανοτητας των ελληνων απο τις φοροεπιδρομες, προστιμολογησεις και προστιχολογησει, ηρθε η σειρα των ζωων συντροφιας να παρουν τη σκυταλη της αποπληρωμης του βιωσιμου χρεους, ως παρανθρωπιως κειμενων, τουτεστιν παρακειμενων.

Υστερα απο τα ζωα συντροφιας, φανταζομαι θα ακαλουθησουν τα λεγομενα "ισοδυναμα", οπως πχ οι κοτες, οι κατσικες, τα γουρουνια, τα τζακια, τα μαγκαλια, τα δεντρα, τα φυτα και τα λαγκαδια, που καθιστουν ανεξαντλητες τις δυνατοτητες αυτοχρηματοδοτησης και αναπτυξης της ελληνικης οικονομιας.

Η Εθνικη Βιομηχανια Οπλικων Συστηματων, η πετρα του σκανδαλου των σκληρων διαπραγματευσεων δανειστων και δανειζομενων, μπορει να μετατραπει σε Εθνικη Αναπτυξιακη Βιομηχανια Μαγκαλιων.
Το Μονοξειδιο του Ανθρακα (CO) εχει ουτως ή αλλως την ιδια αποτελεσματικοτητα στην παραγωγικοτητα θυματων με τα οπλικα συστηματα.

Ανωδυνος και αναιμακτος θανατος, ο θανατος με μονοξειδιο του ανθρακα, που κατα την ομολογια του γιατρου Dr. Karl Brandt, που τον επελεξε για τους θαλαμους των αεριων των στρατοπεδων συγκεντρωσης της πρωτης γερμανικης κατοχης (Γ Ραιχ), ηταν η "ανθρωπιστικη" του παραμετρος, που στο στρατοπεδο συγκεντρωσης του ευρω της δευτερης γερμανικης κατοχης (Δ Ραιχ) εχει το στιγμα της πεινας, που του στερει αυτη την ανθρωπιστικη ολοκληρωση.

Μετα τις μυθολογικες φυσιογνωμιες των καλικαντζαρων και των αναστεναριδων (ΣΔΟΕ-Φ = Σωμα Διωξης Οικονομικου Εγκληματος Φωτιας), που θα προστιμολογουν τους εφαψιες των τζακιων και μαγκαλιων, θα κανει την εμφανιση της η γραφικη φιγουρα του μπογια (ΣΔΟΕ-Σ = Σωμα Διωξης Οικονομικων Εγκληματων - Σκυλων).
Προσοχη οχι σκυλαδικων.
Αυτα εχουν τη φιλοσοφια και την οικονομικη ηθικη τους:

"Το `χει μοίρα το αλάνι,
πάντα κάποιος να το πιάνει.
Το `χει η μοίρα του προδότη,
Να τον λεν καλό στρατιώτη"
(ποιηση Νικος Βαξαβανελης, μουσικη Βασιλης Κελαϊδης, και ευτυχως μονο δια φωνης Νοτη Σφακιανακη, προς αποτροπη της θεωριας των ακρων).

Αναμεσα στα αλλα, που αναφερονται στο νομοσχεδιο του υπουργειου Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων*, το οποιο, συμφωνα με την ιστοσελιδα iefimerida.gr, ψηφιστηκε στη Βουλη το βραδυ της Δευτερας, γινεται υποχρεωτικη η σημανση με τσιπ των τσομπανοσκυλων της αποικιας του χρεους, προφανως για την προσαρμογη σωματοτυπικως της επερχομενης ηλεκτρονικης σημανσης των ανθρωπων.

Αν ομως ο λυκος κατασπαραξει και καταβροχθισει το τσιποφορο (με την τσιπα, τη ντροπη του φορου) τσομπανοσκυλο, γινεται τσιποφορος ο λυκος, οποτε η "προστασια" των τσομπανοσκυλων μεταβιβαζεται στον λυκο τσιποφορικως και φαγοπροφορικως...

Και το ναζιστικο κερασακι στην τουρτα της ζωοπροστιμολογιας και ζωοπροστιχολογιας:
"Απαγορεύεται η εισαγωγή και εμπορία σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι".

Η καθαροτητα ης φυλης των σκυλων über alles;
Ή μηπως ο κινδυνος οι εισαγομενοι ακρωτηριασμενοι σκυλοι να διεκδικησουν συνταξιοδοτικα δικαιωματα αναπηρικης συνταξης;

* Τελικα, αναρωτιεμαι, γιατι τα σκυλια ανηκουν στο γνωστικο αντικειμενο της εξουσιας του υπουργειου Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων, αφου ουτε καλλιεργουνται, ουτε, τουλαχιστον, επι του παροντος τρωγονται, εκτος και αν θελουν να μας θυμισουν τη ναζιστικη σκυλοφαγια και γατοφαγια, που εζησαν οι προγονοι μας στην πρωτη κατοχη των παρα φυσιν "φιλων μας", δια της βιας δανειοληπτων και δυστυχως σημερα και δανειστων μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου