Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

‎Και όμως Κάρολε Μαρξ η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Η σεμνή νύφη των Γερμανών θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την τρόικα στο Παρίσι.
Αυτό είναι η φάρσα, γιατί μόνο ηλίθιοι και τρόφιμοι ψυχιατρείου πιστεύουν πως είναι σωτήρες, σκοτώνοντας τους ανθρώπους.
Η ιστορία είναι ο γάμος του αυτοσωτήρα Άκη, που έγινε και αυτός στο ‎Παρίσι. 
Αλλά και το "Τελευταίο ‎Ταγκό" (Le Dernier Tango à Paris*) έγινε στο Παρίσι με τη χρήση βουτύρου, ολόφρεσκου, μόνο δέκα ημερών, για τον εγκολεασμό του πέους του Marlon Brando στην πεοκτόνο παγίδα της Maria Schneider, σαν το γάλα του αλήστου μνήμης ευρωλιγούρη φαλακρού  υπουργού της "μνημονιοανάπτυξης".
Στο προτελευταίο ταγκό στο Παρίσι θα χρησιμοποιηθεί ζωικό ανθρώπινο βούτυρο των γερμανικών κρεματοριών, με το οποίο έχουν συνηθίσει οι Γερμανοί ναζιστές να πηδάνε τα θύματά τους. 
Ελπίζουμε η συνέχεια της φάρσας των διαπραγματεύσεων να είναι η ίδια με αυτή της "Ιστορίας του ‎Στρατιώτη**" του ΠΑΣΟΚ, του Άκη.

Θα ήταν ευχής έργο οι "διαπραγματεύσεις" να γίνουν στο φυσικό τους χώρο, το Moulin Rouge, όπου οι νταβατζήδες της τρόικα θα συναντήσουν τους πελάτες τους, μια και η πορνεία στα χρόνια της μνημονιακης χολέρας αυξήθηκε κατά 1.500%, ξεπερνώντας την αύξηση ακόμα και του δημόσιου χρέους. 

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και ο φασισμός γαμήσι.

* Κινηματογραφικη ταινία του Bernardo Bertolucci.
** Έργο του Ιgor Stravinsky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου