Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ 2

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Ο φορεας, κατι σαν τον φορεα του AIDS, που νομιζεις πως θα απολαυσεις το θανατηφορο σεξ μαζι του, το οποιο θανατηφορο σεξ, με τη σειρα του, ειναι κατι σαν το "πρωτογενες πλεονασμα", πιστευεις πως το εχεις μεγαλο, αλλα χανεται στην ακομα μεγαλυτερη τρυπα της πορνης και στην περιπτωση μας, της πορνης του ιμπεριαλισμου, ο φορεας, λοιπον, της Θειας Χαρης του μνημονιακου καπιταλισμου δηλωσε ως συνηθισμενος και εθισμενος σαδιστης φοροτρομοκρατης, πως το χαρατσι των ακινητων ειναι αριστερο μετρο, παραλειποντας να διευκρινισει, ομως, πως θα γεμισει τις δεξιες τσεπες του τραπεζοφασισμου.

ΣΧΟΛΙΟ

"Αμα δε το χιτωνι εκδυομενω εκδυεται και την αιδω γυνη" (Ηροδοτος) και οταν η γυνη ειναι πορνη, σαν τον καπιταλισμο, πρωτα εκδυεται την αιδω και μετα το χιτωνιο, που στην περιπτωση μας ειναι, λογω λιτοτητας, στριγκακι*.

Δηλαδη, το ιμπεριαλιστικο σταδιο του καπιταλισμου, ο χρηματοπιστωτικος φασισμος, θελουν να μας πουν πως ειναι κομμουνισμος;

Εξαλλου, παντα ετσι γινεται, ο αριστερος πλουτος γεμιζει τις δεξιες τσεπες.
Αυτο ειναι το μοναδικο προαπαιτουμενο, κατα τη μνημονιολεξιλαγνεια, της ταξικης κοινωνιας.

Μετα, λοιπον, το πρωτογενες πλεονασμα της αριστερης φορολογιας για τη σωτηρια της δεξιας πλουτοκρατιας, η Ελλαδα, μετα την υπογραφη των μνημονιων, μπορει να αισθανθει δικαιωμενη, επαναλαμβανοντας τα λογια της Marilyn Monroe, μετα την υπογραφη του πρωτου κινηματογραφικου της μνημονιου - συμβολαιου,  "επιτελους, τωρα θα σταματησω τα τσιμπουκια", γιατι μεχρι σημερα η χωρα μας εκανε θεσμο αγνοιας την αποψη της Madona, πως "ολοι σ' αγαπανε, οταν ειναι ετοιμοι να χυσουν" και μετα σε φτυνουν πατοκορφα.

Αναρωτιεμαι ποσες φορες οι τροικανοι εξεφρασαν την αγαπη τους κατα τη διαρκεια των πολυ σκληρων διαπραγματευσεων, πρβλ τσιμουκιων, οταν ηταν ετοιμοι να χυσουν τη δοση του δανειου, που ως γερμανοδηκτουμενοι (εκ του δηγματος και όχι του δεικνυω) εχουν ως αρχη την αποψη του Theodore Adorno, πως "ο μοναδικος κανονας της σεξουαλικης ηθικης ειναι οτι ο κατηγορος εχει παντα αδικο", αποψη ευλαβως αυτονοητη, αφου ποτε ο κατηγος δεν εχει δικαιο, ως κατ' επαγγελμα κατηγορολογος.

* Τελικα, ο Ηροδοτος και το στριγκακι, μεσα στο ζοφο της μνημονιοκαταθλιψης, διεγειρουν τη φαντασιωση μας και ανεβαζουν το ανηθικο μας.

ΕΠΩΔΟΣ

Δεν μενει παρα η επικαιροποιηση του συνθηματος:
Τραπεζοφασιτες ολων των χωρων ενωθειτε ή μαλλον, μεινετε ενωμενοι, γιατι εχετε ηδη ενωθει.

ΥΓ. Ζητω συγγνωμη για το "εγκλημα" της σεξουαλικης προσεγγισης του καπιταλισμου, γιατι "ο φονος ειναι εγκλημα, όχι ομως η περιγραφη του, ενω το σεξ δεν είναι έγκλημα, ειναι, ομως, εγκλημα η περιγραφη του", κατα τον Αμερικανο σεξολογο Gershon Legman, πολυ περισσοτερο η ψυχαναλυση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου