Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ


Αφωνη η ανθρωποτητα παρακολουθει την Ισραηλιτικη βαρβαροτητα εναντιον των Παλαιστινιων. 
Eνα ειδεχθες, διαρκες και πολυχρονο ανθρωπιστικο εγκλημα, κατω απο την προστασια του διεθνους σιωνιστικου ιμπεριαλισμου.
Ποιο παιδακι της Παλαιστινης θα μπορεσει να αποβαλει το δικαιολογημενο μισος του κατα των δολοφονων, οταν κρατησε στα αθωα χερακια του τα αψυχα σωματα των αδελφων του και αντικρυσε στα αδολα ματακια του το αιμα των γονιων του, που επεσαν απο τα φονικα οπλα του εγκληματικου σιωνισμου και του αμερικανικου ιμπεριαλισμου;
Ποιο παιδακι της Παλαιστινης δεν θα θεωρησει χρεος του την ενταξη του σε μια επαναστατικη οργανωση, για να τιμησει το αιμα των νεκρων του και να μη διαπραξει εθνικη προδοσια και προσβαλη της μνημης τους;
Ενας λαος, ο Εβραικος, που εζησε με τη θρησκευτικη ψευδαισθηση του "περιουσιου λαου" και την ιστορικη παραισθηση του "ολοκαυτωματος" ειναι αναποφευκτο να διαμορφωσει μια εγκληματικη εθνικη συνειδηση.
Οταν το 1995 ~ 1996 ο Roger Garaudy στο εργο του "Les Mythes fontateurs de la politique israélienne" μιλουσε για τη μυθολογια της Ισραηλιτικης πολιτικης, που περιλαμβανει και το Ολοκαυτωμα, η Μαρξιστικη μου συνειδηση δεν μου επετρεπε τοτε να συμφωνησω μαζι του.
Ο μεγαλες, ομως, ιδεες δικαιωνονται μετα το θανατο των εμπνευστων τους.
Τα "ολοκαυτωματικα θυματα" πειστηκαν για τη θυματοποιοηση τους και ταυτιστηκαν, τελικα, με τους θυτες.
Ετσι, εγιναν οι συγχρονοι εκτελεστες ~ ναζιστες, που διαπραττουν τα σημερινα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας, αλλοτε με τη βια των οπλων και αλλοτε με την οικονομικη.
Η Παλαιστινη και η Ουκρανια βιωνουν σημερα τη βια των οπλων.
Ο Ευρωπαïκος Νοτος δοκιμαζεται απο τη χρηματοπιστωτικη βια.
Θυτες και στις δυο περιπτωσεις ο φασισμος και ο ναζισμος του ιμπεριαλισμου.
Παραφραζοντας τον Victor Hugo, που ελεγε πως "η κοινωνια προετοιμαζει το εγκλημα και ο εγκληματιας το διαπραττει", θα μπορουσαμε να πουμε πως ο καπιταλισμος προετοιμαζει το εγκλημα και o εγκληματικος βραχιονας του, ο σιωνισμος, το διαπραττει.
O Jean Rostand ελεγε, πως "οταν σκοτωνεις εναν ανθρωπο εισαι δολοφονος, οταν σκοτωνεις πολλους εισαι κατακτητης και οταν τους σκοτωνεις ολους εισαι Θεος,
Οι Εβραιοι ως αρχιδολοφονοι σκοτωσαν το Θεανθρωπο και ως σιωνιστες πολλους.
Ελπιζω ως "περιουσιος λαος" του Θεου επι της γης να μην αποβλεπει στη Θεοποιηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου