Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


"Αστειευθητι μονον ισοις σου" (Βιων ο Βορυσθενιτης)
Υστερα απο το δημοσιευμα, πως ιερεας εγραφε με μαρκαδορο πανω στα μνηματα τις οφειλες των συγγενων, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..., βρεθηκε λυση, συμφωνα με το κληρονομικο δικαιο, για τα χρεη που αφηνουν πισω τους οι αυτοχειρες του μνημονιου.
Το καθ´ υλη αρμοδιο υπουργειο των οικονομικων θα αναγραφει στους ταφους των νεκρων τις οφειλες τους και θα τις εκχωρει για εισπραξη στους ιερεις, που θα μνημονευουν δοξαζονταςτους δολοφονους τους...
GLORIA... AVE ANGELA...
Ετσι, θα αποτραπει η δημοσιονομικη εκτροπη, απο την ασυλια των νεκρων, θα εξοικονομηθει χαρτι, κατα συνεπεια και δεντρα, για την τονωση της πρασινης αναπτυξης, ενω ταυτοχρονα οι ηλεκτρονικες υπηρεσιες της οικονομικης χουντας θα μπορεσουν να συνεχισουν απερισπαστες το εργο της λεηλασιας των ζωντανων...
Χωρια που τα γραμμενα μαρμαρα των ταφων θα αποτελεσουν για το μελλον μια ζωντανη μαρτυρια για τον πολιτισμο του καινοζωικου αιωνα της Ευρωπης, εναν Δελφικο Υμνο στη Νεμεση του οικονομικου φασισμου.
Ισως το προγραμμα αυτο θα μπορουσε να αποτελεσει ενα μοναδικα σοβαρο διασπραγματευτικο πλεονεκτημα στη συναντηση των σκληρων, σαν τα μαρμαρα των ταφων, διαπραγματευσεων των Παρισιων... και, μαλιστα, αν ο επιταφειος μαρκαδορος ειναι κοκκινος, θα χαραξει και τις κοκκινες γραμμες, που ευαγγελιζονται τα πετεινα του ουρανου των ΜΜΕ (Μεσων Μνημονιοναζιστικης Επικοινωνιας).
"Συγχωρεσε, Κυριε, τα μικρα αστεια που κανω σε βαρος Σου και θα συγχωρεσω το μεγαλο αστειο που κανεις σε βαρος μου" (Robert Frost).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου