Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Το πειραματικό εργαστήριο μοριακής* βιολογίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (του Οικονομημένου Πολίτη) στην προσπάθειά του να αποκρυπτογραφήσει το γενετικό κώδικα των «Πυρήνων της Φωτιάς» μπέρδεψε τα γενετικά ίχνη της Γερμανίδας μητέρας και έμεινε με το χρωμόσωμα Ψ**, δικαιώνοντας εκ του αποτελέσματος τη λαϊκή θυμοσοφία «έμεινε με τον π_ _ _ _ο στα χέρια»).
Το πολυφωνικό*** σύστημα ενημέρωσης της οικονομικής δικτατορίας ΥΕΝΟΔ (Υπηρεσία Ενημέρωσης Οικονομικών Δυνάμεων), που διαδέχτηκε την παρωχημένη και μονοφωνική*** ΥΕΝΕΔ (Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων) της πολιτικής δικτατορίας, μετέδωσε με μία φωνή την είδηση, σύμφωνα με τη Βιβλική πληροφορία (Παραλειπομένων Β, Ε, 12-13) «κα γένετο μία φων ν τ ναφωνεν φωνν  μι το ξομολογεσθαι κα ανεν τ Κυρί» (πολιτικ κα οκονομικ Κυρί), θριαμβολογώντας και για να καθησυχάσει τους πολίτες, που ανησύχησαν για τη φυλετική καθαρότητα των «Πυρήνων της Φωτιάς» με την παρείσφρηση  Αρίων Γερμανικών γονιδίων στο γενετικό τους κώδικα, μετέδωσε τη διαρροή ασφαλών πληροφοριών, πως η έρευνα θα συνεχιστεί  με την αποκωδικοποίηση των «Πυρήνων της Κλεψιάς».
Είναι βέβαιο πως η ολοκλήρωση της έρευνας για τους «Πυρήνες της Κλεψιάς» θα αυξήσει το ΑΕΠ (Ακαθάριστο – βρώμικο – Εγχώριο Προϊόν), πράγμα που δεν μπόρεσε να πετύχει η εμπνευσμένη και μεγαλόπνοη πολιτική του ανοίγματος των κλειστών και του κλεισίματος των ανοιχτών επαγγελμάτων, που προσέφερε τελικά ισορροπία στο σύστημα.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
* Η λέξη μοριακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με την έννοια του γεννητικού μορίου, που αποτελεί μέσο ξιφασκίας στο πεδίο βολής του προαναφερόμενου εργαστηρίου.
Στη διεθνή βιβλιογραφία το εργαστήριο αυτό είναι γνωστό ως «mala-cular biology department», που προέρχεται από τη σύμπτυξη δύο λέξεων της Αγγλικής «molecular» (μοριακός) και της παγκοσμιοποιημένης  Ελληνικής «malakia», του μόνου εξαγώγιμου Ελληνικού προϊόντος, που μπορεί να αυξήσει θετικά για τη χώρα μας το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
** Φυλετικό χρωμόσωμα, που η ονομασία  του πιθανόν προέρχεται από την Ελληνοπρεπή λέξη  ψ_ _ή. Μεταφέρει τα χαρακτηριστικά του άρρενος φύλου και ευτυχώς όχι της φυλής, γιατί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα το είχε ήδη απομονώσει με φραγμό (τείχος) (κατ’ απομίμηση του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, που προστατεύει το ευγενές όργανο από τους επικίνδυνους ρύπους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου