Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ


ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ

Ευτυχώς η φύλακας Άγγελά μας (Angela Dorothea Merkel) δεν συναίνεσε στην επιμήκυνση για λόγους αρχής.
Δεν εκλιπαρείς ποτέ από μια κυρία την επιμήκυνσή σου, αλλά απλά της την προσφέρεις ως Θείο Δώρο και αυτό το γνωρίζει καλά η Δωροθέα, που έχει και το όνομα του  Θείου Δώρου.
Ευτυχώς η ανοργασμική στάση της προφύλαξε τον Ελληνικό λαό από την έγκαυλο μήνη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φοροκλεψιάς, γνωστή και ως κατοχική κυβέρνηση της οικονομικής χούντας, που επιμηκύνοντας το κοντοσούβλι σε σούβλα θα καθετηρίαζε πρωκτοστοματικά, δίκην του Αθανασίου Διάκου, τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων, μηδέ των μεταναστών εξαιρουμένων.
Στην τελική, όμως, αποτροπή της επιμήκυνσης συνεπικούρησαν άλλοι δύο εγχώριοι παράγοντες:
1. Η σθεναρή στάση στην απαγόρευση του καπνίσματος και την απόρριψη του τσιγαρόσημου, γιατί η επιβολή του θα δυσκόλευε το εποπτικό έργο, που θα απαιτούσε μικτά κλιμάκια φορομπηχτών, τσιγαρολόγων, πρωκτολόγων, γαστρεντερολόγων, στοματολόγων κλπ, κλπ.
2. Η προσχώρηση πολλών μελών της οικονομικής χούντας στο κίνημα κατά των διοδίων, που δεν τους έβρισκε πρόθυμους να καταβάλλουν διόδια στον πρωκτό*, το ορθό*, το σιγμοειδές*, το κατιόν, εγκάρσιο και ανιόν κόλο*, τον ειλεό*, τη νήστιδα*, το δωδεκαδάκτυλο*, το στομάχι*, τον οισοφάγο*, το φάρυγγα*, τη στοματική κοιλότητα* και με την έξοδο από αυτή το τσιγαρόσημο.
Διατυπώθηκαν αρκετές ενστάσεις για τη μη ολοκλήρωση των παράπλευρων οδών και εκεί ακόμα που υπάρχουν, στο γυναικείο πληθυσμό, είναι αδιέξοδοι, όπως, επίσης, επισημάνθηκε και η ατελής σηματοδότηση στην αριστερή και δεξιά κολική καμπή* (στροφή).
Θεωρήθηκε, ακόμα, επικίνδυνη η τυφλή και αδιέξοδη προσεκβολή της απόφυσης του Meckel** και αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της με μπάρα και η μετονομασία της σε απόφυση του PaSoK, για να μείνει από τη μια στην αιωνιότητα η αδιέξοδη πολιτική του και γιατί από την άλλη η διαφορά ενός γράμματος από το όνομα της Merkel, που απέτρεψε την επιμήκυνση, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πλαστοπροσωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου