Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ


ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Στο φίλο μου Μ, που μου έδωσε το ερέθισμα

Στο πλαίσιο του λεγόμενου «Νέου Πατριωτισμού» (το γράφω με πλάγια γράμματα λόγω της ναυτίας που αισθάνομαι ακόμα και με τη σκέψη αυτής της παπανδρεολογίας*) και της εθνικής προσπάθειας για το άνοιγμα όλων ανεξαιρέτως της κλειστών επαγγελμάτων, που ευαγγελίζεται η ΚΚΟΧ (Κατοχική Κυβέρνηση της Οικονομικής Χούντας), αποκαθιστώντας τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας ως της μόνης Ευρωπαϊκής Μπανανίας, τις μπανάνες της οποίας πιπιλίζουν μέρα και νύχτα πιθηκοειδή παπαγαλάκια των ΜΜΕ, προτείνω το άνοιγμα του επαγγέλματος των πολιτικών με την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών, την μείωση των πληθυσμιακών ορίων με την απέλαση όλων των Ελλήνων και την αύξηση της ελάχιστης απόστασης των πολιτικών από το κοινοβούλιο.
Η ελάχιστη αυτή απόσταση των πολιτικών από το κοινοβούλιο έχει ήδη επεκταθεί σήμερα de facto, χωρίς συνταγματική κατοχύρωση, μέχρι τα όρια του Ελληνικού κράτους, με τη διακυβέρνηση της χώρας από ξένους, χωρίς καμιά μάλιστα αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας των ορίων αυτών από τους εξ Ανατολών γείτονές μας, καθότι, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο του ισχυροτέρου, η διεθνής εξουσία (παγκοσμιοποίηση) δεν έχει υφαλοκρηπίδα.
Με το άνοιγμα του επαγγέλματος των πολιτικών θα καταργηθεί η εκλογική παρωδία του μειοψηφικού συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής, του οποίου η ενίσχυση απαιτεί εγχώρια και διεθνή ενισχυτικά λιπαντικά, ακόμα και τη Θεία Πρόνοια και το έλαιο της Αθωνικής πολιτείας για τη μετατροπή της λαϊκής μειοψηφίας  του 10% σε κοινοβουλευτική πλειοψηφία του 50% συν 1 και θα δώσει τη θέση του σε ένα πλειοψηφικό σύστημα απλής αναλογικής, μέσω ενός μειοδοτικού διαγωνισμού χωρίς μαθηματικό τύπο ή απευθείας αναθέσεις, κάθε τέσσερα χρόνια για να μην παραβιασθούν τα χρονικά όρια της συνταγματικής τάξης.
Ως ανώτατος άρχοντας θα ορισθεί ένας αγορανομικά υπεύθυνος, συνεπικουρούμενος από μια επιτροπή ανταγωνισμού, που θα επιβλέπουν τυχούσες πληθωριστικές τάσεις στην αύξηση των αμοιβών των πολιτικών.
Το σύστημα αυτό:
1.       Θα αποτρέψει τον κίνδυνο ενός εφιάλτη, σαν αυτόν που περιγράφει ο José Saramago στο μυθιστόρημά του Περί φωτίσεως**.
2.       Θα μηδενίσει τα ασφάλιστρα κινδύνου της Ελληνικής δημοκρατίας, γιατί επιτέλους θα εκλείψουν οι υπαρξιακές ψευδαισθήσεις και τα προσχήματα.
3.       Θα μειώσει μέχρι μηδενισμού το ΑΕΠ (Ακαθάριστο – Βρώμικο – Εγχώριο Προϊόν), δίνοντας το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα «οκ ν λάβεις κ το μ χοντος» για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Έτσι, τελικά, η χώρα μας θα οδηγηθεί για το κούρεμα του χρέους από το παραδοσιακό κουρείο (Salon de Barbier) του Dominique Strauss - Kahn με το Γαλλικό patchouli στο σύγχρονο κομμωτήριο (Friseurgeschäft) ή (Euro Hair Styling Boutique) της Angela Dorothea Merkel με τo Γερμανικό Purparfüm από τις φυσικές ιαματικές πηγές του Γ Ράιχ.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

*    Μπουρδολογίας, της μεγάλης των μπουρδολόγων σχολής (Πανελλήνιο Σοσιαληστρικό Κατάντημα), κατά το Μεγάλο Λεξικό του Ηλίου, του ΠαΣοΚικού φυσικά, της κορυφαίας αναξιόπιστης πηγής της πολιτικής ιστορίας.
**  Στο μυθιστόρημα αυτό περιγράφεται ο εφιάλτης μιας «δημοκρατίας» στην οποία οι πολίτες αποφασίζουν κατά 83% να ψηφίσουν λευκό, παρασυρμένοι από κάποιους που δεν τυφλώθηκαν την περίοδο της τύφλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου