Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

GREEK WINDOWS

Ας μην ανησυχει η Microsoft, δεν προκειται για γενοσημο (μαϊμου) λογισμικο.
Τετοιου ειδους φαρμακερες μαϊμουδες ενδημουν μονο στο Εθνικο Τσιρκο του ΕΣΥ.


Τωρα που το χρεος των κεντρικων μπατακτσιδων (Κεντρικης Κυβερνησης) και των περιφερειακων συνοδοιπορων τους (ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και πασης αλλης εμφυτου, επικτητου και αφυτου φυσεως κομματογκρουποσκουλων) μεταφερεται στη δικαιοδοσια του Αγγλικου δικαιου, θα ηταν χρησιμο οι μεγιστοι φωστηρες της τρισηλιου αθλιοτητας του υπουργειου της μακριας γαιδουρας (συμφωνα με τους καθ' οικονομια ανιδεους της μακροοικονομιας), που καβαλαει εν σειρα τους δικην μουσουλμανων προσκυνητων υποτελεις της Ευρωαποικιας, επιμοχθους αχθοφορους των δυο ογκολιθων της αντικυβερνητιας, ευτυχως του ενος ανευ χαρτοφυλακειου (κοινως σουλατσαδορου) και του ετερου ανευ θησαυροφυλακειου (κοινως μπατιρη), με καθαρο συνολικο βαρος ισοδυναμο σε χιλιογραμμα προς το εθνικο χρεος (ισοδυναμο μετρο PSI ανταλλαγης κιλων με δισεκατομμυρια χρεους), να αντλησουν θεσφατα του δικαιου απο την ιστορια της Αγγλικης Κυνοπολιτειας (δεν ειναι λαθος το υ).

Αναφερομαι συγκεκριμενα στον Window Law (Νομο των παραθυρων), που στη διαρκεια της οικονομικης κρισης των μεσων του 19ου αιωνα, επεβαλε στην Αγγλια φορολογια αναλογα με τον αριθμο των παραθυρων των ακινητων (window tax), των οποιων το αφορολογητο ποσο συστελονταν και διαστελονταν συμφωνα με τις φορολογικες αναγκες του κρατους.
Αρχικα ο αριθμος των 10 αφορολογητων παραθυρων θεωρηθηκε υψηλος, γιατι δεν απεφερε επαρκη εσοδα και το αφορολογητο των παραθυρων κατεβηκε στα 7, ενω στη συνεχεια εγινε η γενναιοδωρη παραχωρηση να αυξηθει στα 8 μεχρι να καταργηθει στις 24/07/1851, χωρις να επηρεασει η καταργηση του, οπως σημειωνει και ο Marx σε δημοσιευμα του στη New York Daily Tribune στις 01/11/1852, το αντιφατικο τοπιο της σφυζουσας ευημεριας του αστικου κρατους και της σφιγκουσας δυστυχιας του ενος εκατομμυριου σε εσχατη εξαθλιωση (Pauperismus ή pauperism) ενδεων των Αγγλικων φτωχοκομειων.

Ενδοξες εικονες απο το χρονοντουλαπο της ιστοριας (εκει που εβαλαν οι αληστου μνημης σοσιαληστες τα σταγονιδια των σπερματων του σοσιαλισμου για να επωασθουν με την πρασινη αειφορο αναπτυξη σε ποταμους σοσιαλφασισμου) του Αγγλικου καπιταλισμου ως "μιμησις πραξεως σπουδαιας και τελειας" στην τραγωδια του συγχρονου Ελληνικου τραπεζοφασισμου.

Βεβαια, στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας, ενας τετοιος νομος θα περιειχε εν τη γενεσει του την εννοια παραθυρο, που θα παρεπεμπε στο εθνικο αθλημα των παραθυρων της νομοδιαφυγης, χωρια που θα προκαλουσε συγχυση στον ακριβη προσδιορισμο της φορολογητεας υλης.
Πχ οι φεγγιτες ειναι ή οχι παραθυρα;

Θεε μου, τι ανιεπιστημονικη ονομασια!
Φορολογητεα υλη!
Υλη χωρις να εχει καταστει μεχρι σημερα δυνατος ο προσδιορισμος της μαζας της (αμαζη και αμαζευτη υλη);
Ουτε, ακομα, και μεσα απο την εξισωση E=mc2 του Einstein, που 1 γραμμαριο μολις μαζας (m) προσδιορισμενης υλης, εστω και φορολογητεας, θα οδηγουσε σε εσοδα (Ε), που θα υπερκαλυπταν το δημοσιο χρεος κατα περιπου 300.000 φορες (Ε = 1 Χ 300.000.000 Χ 300.000.000), οπου c = 300.000.000 m/sec η ταχυτητα του φωτος σε ιδανικες συνθηκες κενου πνευματος (αερος) των εγκεφαλων του πολιτικου σκοτους.

Το φως, ομως, συμφωνα με την αρχη του Ηρωνα, διαδιδεται με τη συντομοτερη οδο, αυτη που δεν γνωρισε ποτε η τεθλασμενη πολιτικη σκεψη.

Φωτονιο πολιτικης απατης ή σκοτονιο πολιτικου ψευδους;

Οι μεγαλυτερες, ομως, συνεπειες ενος τετοιου νομου (Νομου των Παραθυρων) θα αφορουσαν την παραμορφωση της πολεοδομικης φυσιογνωμιας της χωρας μας, αυτη που καθυπουργευει σημερα ο Μεγαλος Τιτανικος (κοντος αντρας μεγαλος πουτσος) της οικονομιας.
Στην προσπαθεια τους οι Ελληνες να μειωσουν το φορολογικο βαρος, θα εκλειναν χτιζοντας τα παραθυρα, δημιουργωντας ετσι περικλειστες Βιβλικες Παλαιστινιακες πολεις, βαζοντας μαλιστα σε κινδυνο την αισθητικη της πρασινης αναπτυξης, για την οποια ενω εδω ο κοσμος καιγεται το Παπανδρεομουνι χτενιζεται στη Νοτια Αφρικη.

Ευτυχως, που η εγκυκλια Αγγλοσαξωνικη παιδεια του οικονομευοντος αντικυβερνητου της Ευρωαποικιας, αν κρινω απο την οξπορδιανη εκφορα των Αγγλικων του, υπερβαινει μονο κατα μια λεξη, τη λεξη default, το preliminary level!

Ευτυχως!
Για να μπορουν ακομα οι Ελληνες να ζουν και να ερωτευονται τραγουδωντας στα παραθυρα:

"Μωρε βασιλικος θα γινω στο παραθυρι σου.
Κι ανυπαντρος θα μεινω για το χατιρι σου"

Ευτυχως!
Για να μπορουν ακομα οι Ελληνες να ζουν και να θρηνουν τραγουδωντας στα παραθυρα:

"Σηκωνομαι τη χαραυγη, γιατι υπνο δεν ευρισκω,
ανοιγω το παραθυρο, κοιταζω τους διαβατες,
.........
Με παιρνει το παραπονο, το παραθυρι αφηνω,
και μπαινω μεσα, καθομαι, και μαυρα δακρυα χυνω".

Αφηνοντας για τους προσκυνημενους Βρυξελληνες τον αμφιχειρο (διπλα βιβλια ή διπλογραφικο συστημα συμφωνα με τον υπο αναμορφωτικη παραμορφωση ΚΒΣ) λογιστικο αυνανισμο στα τηλεοπτικα παραθυρα των μεγιστανων των "Μυστικων του Βαλτου" (Δελτα) του Ελληνικου χρεους, περιπαιζοντας μας και σιγοτραγουδωντας κλεφτικα "Εχω ενα μυστικο κρυμμενο στης καρδιας τα βαθη".

Οι Ελληνες που ερωτευονται και θρηνουν και οι Βρυξελληνες που αεροαριθμοβατουν και απειροπαπαρολογουν υπερ της τραπεζικης πιστεως και ληστειας.

ΑΙΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ (Ελυτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου