Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΗΣ (ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ) ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επιτελους, πριν ακομα ψηφιστουν απο το αναλφαβητο κοινοβουλιο, που ψηφιζει χωρις να διαβαζει, τα νεα μετρα, αρχισε η αναπτυξη με τη μειωση του κοστους της διακολπικης (διακαναλικης) εργασιας.

Αλεξη Τσιπρα, να γιατι δεν επρεπε να παραιτηθει ο υπουργος εργασιας.
Με τους αγωνες, που εμαθε να δινει στη ζωη του, περιεσωσε την τιμη των προφυλακτικων.

Επισκεπτομενος την Παρασκευη 10 Φεβρουαριου το μεσημερι, του τριτου κατα σειρα σωτηριου ετους (τριτη πραξη και ογδοη σκηνη της οπερας της πενταρας* της διασωσης - στασιμοπληθωρισμος διασωσεων),  πολυτελες φαρμακειο του κεντρου της Θεσσαλονικης, βρεθηκα αφωνος μπροστα στο οικονομικο θαυμα της προϊουσας αναπτυξης, που αποκαλυπτε η διαφημιστικη προσφορα προφυλακτικων απο την τιμη των 4,33 € στην τιμη μολις των 2,50 €!

Με ενα σμπαρο δυο γαμησια και χωρις την ανεπιθυμητη εννιαμηνη μετενεργεια της εγκυμοσυνης!

Το κουρεμα κατα περιπου 50% αρχισε απο τα προφυλακτικα, με συνακολουθα κοινωνικα ωφελη τα δωρεαν μικρογευματα για τους μικρους μαθητες  και το φτηνο γαμησι για τους μεγαλυτερους!

Να λοιπον η ευκαιρια που ζητουσαν οι Ελληνες να γαμησουν φτηνα και ακινδυνα τους τροϊκανους ΕυρωΑμερικανους τοκογλυφους, αυτους που γλυφουν τους τοκους δικην γλυφυντζουριου ή τσιμπουκιου εστημενου, εστεμενου και στερημενου πεους, σαν εκεινα τα κοκκινα καραμελοειδη κοκορακια που πιπιλιζαμε στα πανηγυρια, τους ξεφωνημενους αναρχιδες καστρατους της γαμησιον (κομισιον ηθελα να πω) και μαλιστα σε περιβαλλον ανταγωνιστικης οικονομιας με προστατευτικα μετρα (προφυλακτικα), ωστε να διαφυλαχθει ο λαος απο τη μεταδοση του αφροδισιου νοσηματος του τραπεζοφασισμου, που απο διαστροφη της γενετησιας ορμης εγινε στην Ελλαδα διατροφικη κυβερνητικη διαστροφη.

Αγιε Βαλεντινε της οικονομιας, εκτος απο την ταπεινωτικη διασωση και την ταπεινωτικωτερη χρεοκοπια, υπαρχει η αξιοπρεπης φτωχια και ο αξιοπρεπεστερος χορος του Ζαλογγου** και κυριως, αρτι θεσπισθεν λογω της κυβερνητικης δεξιοσυνης, το φτηνο γαμησι.

"Αφηστε, λοιπον, τα μιση και αρχιστε το γαμησι"***.

* Die Dreigroschenoper του Kurt Weil.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

** "κι εσυ δυστυχη πατριδα
εχε γεια παντοτινη".

*** Συνθημα που κυριαρχησε στις προεκλογικες συγκεντρωσεις της πολιτικης καρικατουρας του Πετρου Γαρουφαλια τα πρωτα χρονια της μεταπολιτευσης, που απο τα πρωτα της βηματα εδειχνε πως θα γινοταν ενα απεραντο μπουρδελο.

Που εισαι νιοτη που εδειχνες πως δεν θα γινοσουν αλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου