Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΓΕΝΟΣΗΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΣ (ΓΕΝΟΣΗΜΟΣ) ΘΑΝΑΤΟΣ

Μετα το θαλαμο των ασφυξιογονων οικονομικων αεριων, οι Ελληνες οδηγουνται στα εργαστηρια του δοκτορα Josef Rudolf Mengele, γνωστου και ως Αγγελου του Θανατου του οικονομικου στρατοπεδου συγκεντρωσης, του συγχρονου GriechenlandAuschwitz (ΕλλαςΑουσβιτς).

Τωρα που ο Αγγελος του ναζισμου απεκτησε γενος καθαρο,  με pedigree* και οχι απλως γενοσημο (σημα γενους) και μαλιστα Αριας φυλης, θα μπορουσαμε να αναφερομαστε στην Αγγελα του Θανατου.

Μετα την καταργηση της Εθνικης Ανεξαρτησιας, η χωρα μας περασε στη Φυλετικη και Εθνικη καθαρση, με τη μεταβιβαση του δικαιωματος της νοσηλειας των Ελληνων ασθενων απο τους γιατρους στους ουρακουταγκους (Ινδους, Σενεγαλεζους, Σομαλους, Καμερουνεζους κλπ) της φαρμακοποιιας, αφου το δικαιωμα της επιλογης του φαρμακου αφαιρειται απο το γιατρο και αποδιδεται με μειοδοτικους και μειονεκτικους διαγωνισμους της αγορας στα μαϊμουδοπωλεια, που αλλοτε στη χωρα μας, πριν καταντησει τραπεζικο ΑΤΜ της ΕΚΤ και αλλου σημερα, σε χωρες με εθνικη αξιοπρεπεια και ανεξαρτησια, λεγονται φαρμακεια.

Το επομενο βημα ειναι να αφαιρεθει το προνομιο της νοσηλειας απο τα πολυδαπανα νοσοκομεια και να ανατεθει σε Ινδους μαγους.

Ο ναζισμος βρηκε το φασισμο του.

Καποτε οι συνεργατες του ναζισμου φορουσαν κουκουλες, γιατι η προδοσια θεωρουνταν ντροπη.
Σημερα που η χρηση της κουκουλας εχει απαγορευθει νομοθετικα, για να αποενοχοποιησει απο τη ντροπη το εγκλημα της εθνικης προδοσιας, γραβατωμενοι μεταφερουν το σταυρο του εκλογικου μαρτυριου, ως δηθεν σωτηρες και οχι ως συνεργατες των ξενων κατακτητων.

Δυσμοιρη Ελλαδα, που μετα την Τουρκοκρατια και την Ενετοκρατια σου εμελλε να γνωρισεις και την Ευρωποκρατια, για να πληρωθουν τα πολιτικα ρηθεντα λεγοντα "η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες" και οι "Ελληνες στη Δυση", με αμεση τη μαθηματικως λογικη συναγωγη, πως η Ελλαδα ειναι χωρα ΕυρωπΕων.

"Ταχα αγαπαει να βλεπει εργα ληστων, το ματι των ουρανιων;" (Καλβος: Τα Ηφαιστεια).

* Ο ορος χρησιμοποιειται για την καθαροτητα της γενεολογικης πιστοποιησης των σκυλιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου