Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ

Το ΣτΕ εκρινε πως η διακοπη του ηλεκτρικου ρευματος για τη μη πληρωμη του χαρατσιου του Αλη Πασα Ομερ Πριονι, που εκοψε (κουρεψε) τις τριχες των Ελληνων και τις μεταμοσχευσε στις τραπεζες (τραπεζες χιπισες και Ελληνες φαλακροι σαν Θιβετιανοι μοναχοι), ειναι παρανομη, ενω το χαρατσι στην Ηλεκτροδοτουμενη Δομημενη, κατα συνεπεια και πολυγαμημενη απο τους φοροεπιβητορες, επιφανεια ειναι νομιμο, εφοσον προκειται για προσωρινη αμαρτωλη σχεση παθους και μισους του κρατους προς τους πολιτες και οχι για μονιμο δεσμο γαμου, που στην πολιτικη γλωσσα λεγεται και φορος.

Σολομωντιος λυση μονοπλευρως ετεροβαρης της λαικης παροιμιας: και η πιτα (φοροι) ολοκληρη και ο σκυλος (κρατος) χορτατος, που αλλαξε τα φωτα στη ΔΕΗ και κατεβασε τους διακοπτες των ανοημονων υπηρεσιων της οικονομικης καταστολης, οδηγωντας τελικα σε μια τηλεοικονομικη Βαβυλωνια, ο λαος να πληρωνει την αξια της καταναλωσης του ηλεκτρικου ρευματος και τα χρηματα να υφαρπαζονται απο τους αγαδες της Ευρωπαικης Οικονομικης Καπιταλιστικης Αυτοκρατοριας ως χαρατσι.

Τελικα, απεκτησε ρευμα το χαρατσι, δια της συνταγματοποιησης του ασυνταγματοποιητου εκβιασμου της αθλιας και αδιαρετου δυαδας, ρευμα και χαρατσι.

Προφανως η συγχυση οφειλεται στα Αποκρυφα Ευαγγελια και τις Πραξεις των Αποστολων του Charles Dalara, θεου της αποκομιδης των σκουπιδιων των Ελληνικων ομολογων, υπολειμματων της τροφης των κομματοαναθρεμμενων, που "εσσονται οι δυο (ΠαΣοΚ και ΝΔ) εις σαρκα μια",  δια της δια δρεπανου συγκομιδης (θερισμος ως ποιμενικη εννοια του κουρεματος) του πλουτου των Ελληνων των κομματογαμημενων.
"Ους ο Θεος (του χρηματος) συνεζευξε, ανθρωπος μη χωριζετο" (ουτε ακομα και με εκλογες).

Με την ιδια δικαιικη ηθικη θα μπορουσε να απενοχοποιηθει η προσωρινη πορνεια, για δυο χρονια οσα και το χαρατσι, αφου οι εισπραξεις της δεν θα ηταν μονιμες, αλλα εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης για τη σωτηρια των επιχωριων πολιτων της χαρατσοκαμενης ετσι κι' αλλιως χωρας, χωρια που θα ειχε και ευεργετικη επιδραση στο ιπποζυγιο (κοινως καβαλημα, δηλαδη πηδηγμα) των τρεχουσων συναλλαγων σε βαρος αλλων χωρων, οπως η Ουκρανια, η Μολδαβια, η Λευκορωσσια, η Ρουμανια, η Βουλγαρια κλπ.

Πως να ξεχασει κανεις τα θεσπεσια κορμια των καλλονων των  πρωην Ανατολικων χωρων στα μπαρ της Κυπρου, που για να εξασφαλισουν τον αρτο τον επιουσιο, σκαρφαλωναν γυμνα στο στυλο τον περιουσιο.
Στυλατο στριπτηζ με τα ολα του, με το στυλο, χωρις σημειο αναφορας της κινησης, να δινει την εντυπωση πως ανεβοκατεβαινει δικην εμβολου στροφαλοφορου μουνοκυλινδρου κινητηρα εσωτερικης καυσης, κοινως καυλας.

Με τετοιες στυλατες θυσιες καποιες χωρες εξασφαλισαν μια θεση στα περιχωρα της θειας κωμωδιας του Ευρωπαικου παραδεισου, στα χωρικα υδατα του γκετο της Ευρωκολασης.

Οταν η Κυπρος εγινε αρνακι, πεπολιτισμενη και πεπολτοποιημενη χωρα της αθλιας και ατιμιας Ευρωζωνης της θαυματουργης, ζητηθηκαν απο τις στριπτητζουδες των πρωην Ανατολικων χωρων τιτλοι σπουδων χορου της δια βιου μαθησης, ενω οι ιδιες ειχαν μεταπτυχιακο τιτλο του Ελευθερου Ανοιχτου Ποδοστασιου κι ετσι αρχισε η παρακμη της Μεγαλονησου της ΕΕ ως κλειστου πλεον δια παρθενορραφης οργανου, της Ευρωγαμησιόν, στα ρηχα νερα της οποιας ψαρευει μαλακια η κομισαριος των θαλασσιων  υποθεσεων, γνωστη πολιτικη τουριστρια και κομματογυρολογος της χωρας της Μπανανιας του νοτου των ΕυρωπΕων.

Παρισι, 10 Μαρτιου του δισεκτου και συναμα κουρεμενου σωτηριου ετους 2012, που οι μονοι που καταλαβαν πως σωθηκε με το κουρεμα ο Ελληνικος λαος ειναι οι κουρεις, που στις επομενες προεκλογικες συγκεκτρωσεις, αν πραγματοποιηθουν μετα την εξαντληση της ορεκτικης ντοματας και της χωνευτικης γιαουρτης, θα τον προσφωνουν:

Τραπεζικε λαε!
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται.
Σας κουρεψαμε εικοσι δισεκατομμυρια και σας χαρισαμε τριαντα.
"Σας δωσαμε, σας δωσαμε φλουρι Κωνσταντινατο".
"Μας πηρατε, μας πηρατε βαρελι διχως πατο".

Ευτυχως δεν ζει ο Πυθαγορας και ο Ευκλειδης για να μας προσγειωσουν στη λογικη των αριθμων και της γεωμετριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου