Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

WILD WEST

Η ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ"

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
(Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ)


Ακουγοντας τελευταια την κλιμακουμενη ρητορικη των κατ' επαγγελμα και κατ' εξακολουθηση κομματων της εξουσιας για το φασισμο και το ναζισμο της Χρυσης Αυγης, με προσχημα τον προπηλακισμο προσκηνυμενων πολιτικων, καρφωθηκε στη σκεψη μου η ερμηνεια της μεταθεσης, ως ενος απο τους μηχανισμους αμυνας και προστασιας του Εγω, που περιεγραψε ο Sigmund Freud.

Με το μηχανισμο της μεταθεσης, ιδεες, συναισθηματα και επιθυμιες μεταφερονται απο το αρχικο αντικειμενο σε ενα περισσοτερο αποδεκτο υποκαταστατο, ως συμπληρωματικη ψυχοδυναμικη κινηση ενος αλλου μηχανισμου, της απωθησης, για την αποτροπη φοβικων συνδρομων.

Οι μηχανισμοι αυτοι απο μηχανισμοι αμυνας και προστασιας του ατομικου Εγω, χρησιμοποιουνται ως τεχνασματα αμυνας και προστασιας του συλλογικου Κομματικου Εμεις, για την αποτροπη του εκλογικου φοβικου συνδρομου και τη μεταθεση στη σφαιρα επιρροης του ασυνειδητου της πολιτικης βουλησης των πολιτων.

Ετσι,
Καταγγελεται ο συμβολικος φασιστικος χαιρετισμος της ναζιστικης Χρυσης Αυγης για να αποσιωποιηθει ο πραγματικος οικονομικος φασισμος της προσκηνυματικης σκυταλοδρομιας του οικονομικου ναζισμου της Ευρωπης.

Στηλιτευεται ο φυλετικος φασισμος της προπαγανδας της Χρυσης Αυγης κατα των μεταναστων για να μετατεθει η ενοχη του ναζισμου των στρατοπεδων συγκεντρωσης των μεταναστων, που αντιποιουνται τις αρχες του Ξενιου Δια ως δηθεν Στρατοπεδα "Φιλοξενειας" κλπ.

Προβαλλεται ο ευτελισμος της δημοκρατιας του πολιτικου λογου (παπαρολογιας) για να απωθηθει ο εξευτελισμος της πενιας και εξαθλιωσης του κυβερνητικου εργου.

Διαρρηγνυονται τα ιματια για τους φασιστικους ξυλοδαρμους της Χρυσης Αυγης για να μετατεθουν ενδεδυμενα τα φασιστικα εγκληματα των αυτοκτονιων - δολοφονιων του τραπεζοφασισμου.

Θεωρειται αντρικια και πανταλονατη η αντιπαραθεση στον κουκουλοφορο ναζισμο της Χρυσης Αυγης για να απωθηθει απο τη μνημη των πολιτων το Οθωμανικο ξεβρακωμα των γραβατοφορων συνεργατων του χρηματοπιστωτικου  φασισμου της Πρασινης Δυσης και του Μπλε Οριζοντα.

"Και των αρχαίων Κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις, θα φρίξει.
Ταραχή θα πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου (προφανως οχι του ΠαΣοΚ).
Που πρώτα θα κρατήσει τις αχτίδες του, σημάδι ότι καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση.
Και μετά θα μιλήσει, να πει: εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις;
.............................................

- Βλέπω τους εμπόρους να εισπράττουν σκύβοντας το κέρδος των δικών τους πτωμάτων.

- Βλέπω την αλληλουχία των κρυφών νοημάτων" (Ελυτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου