Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Τ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ

"ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΕ σε σε κραζω.
Απο την Αυστραλια στον Καναδα
κι απο τη Γερμανια στην Τασκενδη,
σε φυλακες, σε βουνα και σε νησια,
διασκορπισμενοι οι Ελληνες.

ΔΙΟΝΥΣΙΕ ΣΟΛΩΜΕ σε σε κραζω.
Κρατουμενοι και κρατουντες,
δεροντες και δερομενοι,
διατασσοντες και διατασσομενοι,
τρομοκρατουντες και τρομοκρατουμενοι,
κατεχοντες και κατεχομενοι,
διηρημενοι οι Ελληνες
(Μικης Θεοδωρακης)

Μεσα στην παρανοια και το βουρκο της μνημονιοειδησεογραφιας (ολα... τα' σκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβια)  υπαρχουν και διαμαντια ανεκτιμητης "αξιας", οπως αυτο που εξοστρακιστηκε απο εκπυρσοκροτηση βληματος μεγαλου διαμετρηματος και βεληνεκους στην τηλεοπτικη παρεα του γνωστου και μη εξαιρετεου μνημονιοτρουβαδουρου "Μπαμπη":
Φημολογειται πως κλειστα, λογω της κρισης, ξενοδοχεια του κεντρου των Αθηνων θα μισθωθουν απο το κρατος {σημειωση σχολιαση: οχι για τη λειτουργια μνημονιομπουρδελων, που θα ηταν η λογικη επιχειρηματικη προοπτικη και προβλεψη για την τονωση της παραπεουσας (παρα το πεος των μνημονιοτυραννων) σεξουαλικης και επιχειρηματικης δραστηριοτητας}, αλλα φυλακων κρατησης αυτων που βαρυνονται με "οικονομικα εγκληματα".

Επιτελους, η ανεκδιηγητη κρατικη γραφειοκρατια δεν μπορει να σκεφτει πως υπαρχει πιο λειτουργικη και προσιτη λυση;

Να μετατραπει, δηλαδη, σε φυλακη το υπουργειο των οικονομικων, που διαθετει ολες τις χωροταξικες και οργανογαμικες προδιαγραφες, υποδομες και υψηλη τεχνολογια μαλακιας ασφαλους κρατησης των εγκληματιων του οικονομικου πολεμου.
Βρισκεται στο κεντρο των Αθηνων και ειναι επαρκως στελεχωμενο με το απαιτουμενο υψηλης ενοχικης εξειδικευσης εμψυχο υλικο κρατουμενων.
Θα ειναι το πρωτο σωφρονιστικο υπερκαταστημα, που θα παραδοθει σε πληρη λειτουργια, για την καλυψη των αμεσων αναγκων της Ελευθερης Ελλαδας.

Με το κλειδι στο χερι, οπως ειπε και ο τραπεζοκατεβατος υπουργος, ως ολοκληρωμενο και καθετο συγκροτημα σοφρωνισμου, παρα τις οριζοντιες διαστροφες του, της επικινδυνης και σκληρης οικονομικης βλακειας.

Το μονο προβλημα του σωφρονιστικου αυτου υπερκαταστηματος θα αφορουσε την αυλιση των κρατουμενων, που θα μπορουσε να αναπληρωθει με εναλλακτικες λυσεις και για να μιλησω με ορους μνημονιοοικονομιας, με ισοδυναμα συνθετα δομημενα παραγωγα της αυλισης, οπως η στ-αυλιση στους σταυλους του Αυγεια του οικονομικου φασισμου και η κ-αυλιση για την αυξηση της τεστοστερονης με το ηλεκτρονικο μπανιστηρι της λιστας Lagarde (Λη-ι-στολαγκαρντολαγνεια).
Ε-ban κατα το e-banking, αφου και στη μια και στην αλλη περιπτωση ο σκοπος ειναι ο ιδιος, η απογειωση, κατα τη χρηματιστηριακη ορολογια limit up, της οικονομικης libito και τα σεξιστικα αντισυμβολα της sexual default (σεξουαλικης πτωσης - χρεοκοπιας) κοινα, Merkel και Lagarde και αναμεσα τους o Γερμανος παραλυτος και o Ολλανδος χοιροτροφος.
Η εφιαλτικη φαντασιωση παρτουζας.

Η τραγικη γραφικοτητα του Euro Group στο χοιροστασιο του Νοτου, αποκαλουμενο και PIGS (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ) (Portugal, Ιtaly, Greece, Spain), που με την ενταξη και της Κυπρου (Cyprus), θα μπορουσε να γινει PIGSC, αποκτωντας πλεον νομικη υποσταση, δηλαδη ως PIGS CORPORATION
ή
STUPID GROUP THERAPY.

Παντως για μενα το ασυλο αυτο των φασιστικα ανιατων δεν ειναι το σπιτι μου και για τον επιπροσθετο λογο, αν το παρει ειδηση ο τεστοστερινουχος "μελλοντικος ηγετης", ποιος θα μας σωσει απο τον παραφορο ερωτικο μακροοικονομισμο του, θα μας επιβαλλει το χαρατσι της μακριας γαιδουρας κι' αντε να αντεξεις το βαρος του.

Η Βιβλος (Παροιμιαι) δινει μια παραστατικη διασταση αυτου του συμπλεγματος.
"Ως ο κυων επιστρεφει εις τον εμετον αυτου, ουτως ο αφρων επαναλαμβανει την αφροσυνην αυτου".
Τα μαντροσκυλα της Ευρωπεϊκης Ενωσης αλυχτουν αγρυπνα πανω στα εμεσματα του οικονομικου φασισμου.

ΥΓ. Τις μερες αυτες της νεοναζιστικης κατα συνεπεια και νεοφασιστικης οικονομικης Γερμανικης επιδρομης θα ηταν χρησιμο να ανατρεξουμε για μια ακομα φορα στο βιβλιο του Friedrich Engels, που εκδοθηκε το 1877-1878 με τιτλο Anti-Dühring (Herrn Eugen Dührings Umwälzung der Wissenschaft), για να αντικρουσει τις αποψεις του Eugen Dühring, μεσα απο την τριδιαστατη ενοτητα της μαρξιστικης σκεψης για τη φιλοσοφια - ιστορικο υλισμο, την οικονομια και το σοσιαλισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου