Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

DIE ZUKUNFTWERKE

(ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ)

DER FUND DER SOLIDARITÄT ZWISCHEN DEN GENERATIONEN
(ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΕΩΝ)

ΜAXIMALISMUS MPOURDOPAPAROLOGUS EGOMIUM

"ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ"

PRAELUDIUM (ΕΙΣΑΓΩΓΗ)
(Στην καθαρη Αρεια Γερμανικη PRÄLUDIUM ή VORSPIEL, μια και η Ευρωπη σημερα μιλαει και παραμιλαει Γερμανικα)

"Παπαρολογουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και ψωλ@βαρουμεν ανευ μαλακιας"*
Το Μεγα Θαυμα της ΠαΣοΚοπροσκυνησεως του στεγνου σεξος (Ελληνικοποιημενη γενικη της λεξης σεξ, συμφωνα με την γραμματικη της ΠαΣοΚοβλαχιας, που στα χρονια της ΠαΣοΚοχολερας ηθελε τον γιατρο να εχει δουλεψει ΣΑΝ γιατρος, τον καθηγητη ΣΑΝ καθηγητης και τον πολιτικο να μας δουλευει ΣΑΝ πολιτικος, για να μην καταλαβαινουμε το δουλεμα).

Οσοι πιστοι προσελθετε.
Με το περας της παπαροακολουθιας θα ακολουθησει πολιτικοκλασια (κορυφαια στιγμη του πολιτικου μυστηριου στο οποιο γινεται το κλασιμο των πιστων, των πολιτικως ηλιθιων, αυτου του 5%, που οι δημο(σ)κοπουντες καιροσκοποι διατηρουν ως κορην οφθαλμου για τη δευτερα παρουσια του τριτου δρομου του τεταρτου ραϊχ της αναστασης των νεκρων, κατα την οποια πεντακοσιες χιλιαδες ανεργοι θα βρεθουν ενωπιον του μελλοντικου ηγετη, θεου τε και πατρος, εξασφαλιζοντας μεταθανατιως εργασια) και θα διανεμηθουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.

TEMA PRINCIPALE (ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ)
(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ERWARTUNG - εφιαλτικη προσμονη απο το ομωνυμο εργο του Arnold Schönberg -: FÜHRER PRINZIPALE)

Μετα την επιδρομη του χρηματοπιστωτιου φασισμου και του οικονομικου ναζισμου με την κουρα των εθνικων, πολιτικων, ατομικων, κοινωνικων και ασφαλιστικων δικαιωματων του Ελληνισμου και εν οψει της κορυφωσης του λαικου δραματος την εβδομαδα των παθων με τη μεταμοσχευση ("ανακεφαλαιοποιηση" ασωματων κεφαλων και ακεφαλων και ανεγκεφαλων τριχων) των μετοχικων μοσχευματων των τραπεζων, η αδελφοτητα του Μεγαλου Σοσιαλιστικου ΨευδoΕλεους των απανταχου και αποπαντου ταμειοληστων και ταμειολιστων, των Hominum PaSoKorum (γενικη πληθυντικου του Homo PaSoKus) προτεινε, σφυριζοντας κλεφτικα και αλλα λογια ν' αγαπιομαστε, την ιδρυση Ταμειου Αλληλεγγυης Γενεων, στη μνημη των χαμενων γενεων της μεταπολιτευτικης "δημοκρατιας" του τριτου και μακρυτερου αυτοκινητοδρομου του τεταρτου Ραϊχ, απο τον οποιο θα γινει η επανεκινηση του Rally Vlacopolis της Ελληνικης οικονομιας...

Το ταμειο αυτο στο βαθος των αιωνων, ινα πληρωθει (εκ του πληρωνω και ουχι πληρω) η προφητεια "εις τους αιωνες των αιωνων", αρχικως θα λιστευσει και ακολουθως θα ληστευσει τα προσδοκωμενα εσοδα απο τα πιθανα ενεργειακα αποθεματα της χωρας μας ως μελλοντικο ΠαΣοΚοεμιρατο και Πασοκοκακομοιρατο των Ενωμενων Κυβερνητικων Εμιρατων και Κακομοιρατων, αλλως τε και Συμμαχικων Κυβερνησεων καλουμενων ή Κυβερνησεων του Αξονα, γαλβανισμενων στον αμοραλισμο δομων εξουσιας με αυτοφερομενο αμαξωμα, ανευ πλαισιου ηθικων τε και πολιτικων φραγμων, φερομενου επι του Γερμανικου αξονος.

Πολιτικη μελλοντολογια: μελλοντικος ηγετης με μελλοντικα εσοδα απο μελλοντικους ενεργειακους πορους για τις μελλοντικες γενεες.

Μετα μισο αιωνα μνημονιων και αλλο μισο για τη συγκεντρωση των χρηματων του Ταμειου Αλληλοβοηθειας Γενεων η χωρα μας θα περασει στον 22ο αιωνα, αβροχοις ποσι απο τον 21ο.
Χωροχρονικο αλμα περα απο τη θεωρια των υπερχορδων στο ενοποιημενο (Συμμαχικες Κυβερνησεις) ηλεκτρομαγνητικο πεδιο των πολιτικων παιδιων των υπερπορδων.

Η θεωρια των πιθανοτητων και το Τριγωνο των δυωνυμων του Pascal** βρηκαν το ταιρι τους στην πολιτικη των πανθομολογουμενων αθλιοτητων και το Τριγωνο των τριωνυμων (της μεσοσκελιαιας τροϊκας) του PaSoKal.

Ετσι, ο λαος πληρης παπαρολογων ιδεων και σοσιαλιστικων τε και σοσιαληστρικων μεταοραματισμων (οραματισμων μετα το οραμα, δηλαδη εφιαλτων δικην Αποκαλυπτικων τερατων πεπαχυμενων χοιρων) μπορει να αδει εν φωναις χαχολοις και οργανοις κομματικοις:

ΕΓΚΩΜΙΑ
ΣΤΑΣΗ ΤΡΙΤΗ (ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ)
Αι γενεαι αι πασαι
υμνον την ταφη σου
προσφερουσι λαε μου.

Ανελθων του ξυλου
(ο ετσι μεθερμηνευομενον καβαλων την καλαμον, κοινως καλαμι)
ο Αρειομεσσιας (Αρειος τη φυλη και Αρειανος τη καταγωγη, τουτεστιν εξωγηινος) εν ταφω σε κηδευει.

Ψευτοφοροι ηλθον
ψεμα σοι λαε μου
κομιζουσι προφρονως
(αφρονως τε και παραφρονως).

Ους εθρεψε το μανα,
εκινησαν την πτερναν (ποδομουτζωμα),
κατα του ευεργετου (λαου).

Ω της παραφροσυνης
και της λαοκτονιας
της των ανθρωποκτονων!

Ω γλυκυ μου κομμα,
γλυκυτατον μου τεκνον,
που εδυ σου ο κάλος.

Διαβαζοντας την ειδηση για την πολιτικη δωρεα του Ταμειου Αλληλεγγυης Γενεων μου καρφωθηκε στο νου το συμβολικο ποιημα του Charles Baudelaire με τιτλο "Le Chien et le Flacon" (Το σκυλι και το μπουκαλι).
Το Ταμειο Αλληλεγγυης Γενεων, ως μια βερμπαλιστικη κατακτηση του μελλοντος, ποιητικη αδεια, μπορει να το βαλει κανεις ειτε στη θεση του μπουκαλιου με μαιμου, ομως, αρωμα, ειτε στη θεση του πακετου με τις βρωμιες, εχοντας τελικα ο σκυλος λαος να επιλεξει: εμπρος σκατα και πισω ξεταπωτη μπουκαλα.
Με αλλα λογια "φαε τα σκατα και βουλωστο".

   "Mon beau chien, mon bon chien, mon cher toutou, approchez et venez respirer un excellent parfum, acheté chez le meilleur parfumeur de la ville".

    Et le chien, en frétillant de la queue, ce qui est, je crois, chez ces pauvres êtres, le signe correspondant du rire et du sourire, s'approche et pose curieusement son nez humide sur le flacon débouché; puis, reculant soudainement avec effroi, il aboie contre moi, en manière de reproche.

   "Ah! misérable chien, si je vous avais offert un paquet d'excréments, vous l'auriez flairé avec délices et peut-être dévoré.  Ainsi, vous-même, indigne compagnon de ma triste vie, vous ressemblez au public, à qui il ne faut jamais présenter des parfums délicats qui l'exaspèrent, mais des ordures soigneusement choisies".

Ελληνικη αποδοση απο τον σχολιαστη του παροντος για τον ποιητη του invisibiliun (αορατου) μελλοντος

   "Ομορφο μου σκυλι, καλο μου σκυλι, αγαπημενο μου σκυλακι, κοπιασε κι' ελα να αναπνευσεις το υπεροχο αρωμα, που αγορασα απο τον πιο ξακουστο αρωματοποιο της πολης".

Και το σκυλι, κουνωντας την ουρα του, αυτο που νομιζω ειναι σ' αυτα τα φτωχα πλασματα σημαδι αναλογο με το γελιο και το χαμογελο, σιμωνει και βαζει με περιεργεια την υγρη του μουσουδα στο ξεταπωμενο μπουκαλι, κι υστερα κανοντας πισω ξαφνικα με αηδια, μου γαυγιζει σαν να μου κατσαδιαζει.

  "Α! Κακομοιρο σκυλι, αν σου ειχα πασαρει ενα πακετο με βρωμιες, θα το ειχες απολαυσει, ισως και καταβροχθισει. Ετσι, εσυ αναξιε συντροφε της θλιβερης ζωης μου, μοιαζεις το κοινο, που δεν πρεπει να το προσφερεις φινα αρωματα που του απαγοητευουν, αλλα καλοδιαλεγμενες βρωμιες".

"Ετσι, εσυ αναξιε συντροφε (ΠαΣοΚοσυντροφε) της ζωης μου".

CODA

* Κατα το Θουκυδιδειο "φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλακιας".
Η παπαρολογια ειναι η φιλοκαλια της ευτελειας του κομματος του ψευτοσοσιαλισμου και η πεοπαιδια, κοινως ψωλ@βαρεμα, ανευ μαλακιας, οπως και τα ταμεια ανευ χρηματων (αχρηματα ταμεια), το Μεγαλο του Θαυμα, υπερτερο και αυτου του Θαυματος της Κανα.

** Aναπτυγμα του δυωνυμου (α+β) εις την ν-1.
Δυστυχως δεν μπορω να χρησιμοποιησω στο BlackBerry  εκθετικη σημειογραφια για να παραθεσω το αναπτυγμα με ολες τις δυναμεις του, τις αυτοαποκαλουμενες και ως "δημοκρατικες δυναμεις", πιθανον για να μην εκθεσω σε περαιτερω κινδυνο σαρκασμου τις εσωτερικες τριγωνικες, τουτεστιν τροικανες, σχεσεις, που ενυπαρχουν στο Τριγωνο της πολιτικης ανωμαλιας, οπως πχ στο Tριγωνο του Pascal τα πολλαπλασια του 2 σχηματιζουν ισοπλευρα τριγωνα, του 3 ισοπλευρα τριγωνα, ρομβους, ορθογωνια, κλπ, σε καθε περιπτωση ολα τα πολιτικα σχηματα, που συνιστουν στερεομετρικες παρεμβασεις, εγγεγραμμενες σε σφαιρες, δηλαδη στ' αρχιδια μας.

Αρχικο αναπτυγμα του Tριγωνου του Pascal

               1
             1  1
           1  2  1
          1 3  3  1
        1  4  6  4  1
      1  5  5 10 5 5 1
    1  6  15  20 15 6 1
  1  7 21 35  35 21 7 1
1  8  28  56  70 56 28 8 1
κλπ

ΥΓ. Ο κυριος Nils Muižnieks του Συμβουλιου της Ευρωπης, μηπως θα μπορουσε να μας πληροφορησει αν υπαρχει, για την προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων, ψυχιατρικο τμημα στο Συμβουλιο της Ευρωπης;
Ο Ευρωζουρλομανδυας θα επιτρεψει την πολιτικη και οικονομικη ενοποιηση της Ευρωπαραφροσυνης, δικην fascia (δεματι, ριζιτικη μητρα του φασισμου), μετα το νομισματικο εγκλεισμο των αντιπαραφρονουντων στο Γερμανικο Στρατοπεδο Συγκεντρωσης του Ευρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου