Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΠαΣοΚ!

ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ!

ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΟΙ*
(Θεε μου, συγχωρεσε με)

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ: ΤΟ ΠαΣοΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ

_______________________________

DAS DRITTE REICH

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
("ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ)
_______________________________

ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ

Η Κοινοβουλευτικη Ομαδα  του ΠαΣοΚ (ΠΑνελληνιου ΣΟσιαληστρικου Καταντηματος) δικαιωσε σημερα, για μια ακομα φορα, αυτο που ειχα γραψει παλαιοτερα για τις κομματικες συναξεις, πως δηλαδη αποτελουν πραξεις ομαδικης αυτοϊκανοποιησης, κομματικου ομαδικου αυνανισμου εικαζομενων σπερματοδοτων, οπου τα κομματικα μελη γονυπετη δικην μουσουλμανων προσκυνητων θετουν τα οπισθια τους στη διαθεση των Οθωμανικων διαστροφων του κομματικου Σουλτανου, που την τελευταια στιγμη τους απονεμει μεγαλοθυμως και γενναιοδωρως χαρη, πιθανον και καποιο υπουργικο οφικιο, εξαπολυοντας το ταπεινωμενο κομματικο ποιμνιο να ικανοποιησει το καυλεπιγραφο μενος του στην πρωκτολαφυραγωγηση του λαου, για την εξορυξη πολυτιμων φοροκοιτασματων προς κορεσμο της αδηφαγιας του τραπεζοφασιμου.

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

Σε υφεση, λοιπον, ο ΠαΣοΚοκανιβαλισμος.
Ο φυλαρχος παραμενει φιλαρχος, μαγος και τοτεμ της κομματικης φυλης.
Τωρα τα θηρια του κομματικου τσιρκου ειναι ετοιμα να κατασπαραξουν τα εξαθλιωμενα λαϊκα θυματα του Ελληνικου  Αμαζονιου.
Σε λιγες μερες, που θα τελειωσουν παλι τα λαφυρα απο το σαφαρι της φοροεπιδρομης και της κοινωνικης ληστειας, θα ξαναχτυπησουν τα τυμπανα του πρασινου  θανατου**.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

* ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ, υμνοι του ορθρου, που ψαλλονται ομοφωνα με τους ψαλτες κατεβασμενους απο το ψαλτηρι μπροστα στην Ωραια Πυλη.
Στην περιπτωση μας, οι ομοφωνες δοξολογιες, μπροστα στην Πυλη του Κομματικου Σουλτανου.

ΑΝΑΒΑΘΜΟΙ, Αντιφωνα του ορθρου, που ψαλλονται μετα τα αναστασιμα Ευλογηταρια και την Υπακοη.
Στην περιπτωση μας, η αντιφωνικη λατρεια του κομματικου ηγεμονα, μετα την κομματικη υπακοη (πειθαρχια).

Κομματικος Βυζαντινισμος.

“Δεξια σου χειρ καμε Χριστε ιπταμενη, σκαιωριας πασης φυλαξατω” (Ας με προστατευσει Κυριε η ιπταμενη δεξια σου απο καθε πανουργια) (Πεμπτος Αναβαθμος, σε ηχο πλαγιο α').

** Ο θανατος απο το ΠαΣοΚοπαραισθησιογονο οπιο του λαου, που καποτε παρουσιαστηκε ως σοσιαλισμος, για να καλυφθουν τα ιχνη του Παπανδρεοφασισμου, που εστειλε παλαιοτερα τους κομμουνιστες στον ταφο των Δεκεμβριανων, προσφατα τα δανεια στις γαστερες των εργοληπτων και σημερα τον μοχθο του λαου στα θησαυροφυλακια των τραπεζιτων.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΙΑ,
ΔΑΝΕΙΟΦΑΓΙΑ,
ΛΑΪΚΟΦΑΓΙΑ,

Αι γενεαι πασαι του Πολιτικου Συμποσιου του Παπανδρεϊκου Κανιβαλισμου, γνωστου συντομογραφικα και ως ΠαΣοΚ (ΠΑπανδρεϊκος ΣΟσιαληστρικος Κανιβαλισμος).
 ______________________________

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
(Θεοδωρος Κολοκοτρωνης)
_____________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου