Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ROMANCE DE MOMENT NOCTURNAL

Επιτελους, μας αξιωσε ο λαος να δουμε τους βολευτες να φευγουν νυχτα, μεσω της ζουγκλας του Εθνικου Κηπου, τραυματιζοντας τα γοβακια της κληρονομικης δημοκρατιας, του φημισμενου σχεδιαστη μοδας Christian Louboutin.

Γοβακια Christian Louboutin με τραυματισμενο τον κοκκινο πατο* τους.
Βαρβαρος βανδαλισμος, που αγγιζει τα ορια της εθνικης προδοσιας.

Αρχισε να αποκτα χρωμα η ζωη μας.

Τελικα, ειχε δικαιο ο παγκαλος αντι του σωτηρα σωτηρας και η παγκαλος εκ περισου θεοτης, πως ολα ειναι ζητημα μοδας, ακομα και ο λαϊκος ξεσηκωμος.

Λαε μου, οποια βαρβαροτης των αγανακτισμενων, να αντιπαραθετουν τις πεινασμενες παλαμες της οργης τους στις χορτασμενες γαστερες των εγκομματων βολευομενων!

Και μια χαριτωμενη στιγμη. Nεοσσος εθνομητηρ, βγαινοντας νυκτωρ του βολευτριου λαθρα, τραυματισθηκε βαρεως, πατωντας αυθαδη λιθο, που προφανως για τους εθνοπατερες και εθνομητερες του κοπανιστου αερος αποτελει ναρκη εδαφους αερος.
Ευτυχως, ομως, συμπασχων συναδελφος της του ισχυρου εναντι των λιθων και της ληθης φυλου τη στηριξε ψυχικα, λεγοντας της τον παρηγορητικο λογο, πως η περπετεια της νυχτοπερατουσης εν κηπω χλοερω και αγανακτησεως κληρονομικης δημοκρατιας, θα μπορουσε να θεωρηθει ως μια νυχτερινη ρομαντικη στιγμη (Romance de Moment Nocturnal).

Αναλογιστειτε να συνεβαινε αυτο τη μερα της παρουσιας του Dominique Strauss - Kahn στο κομματικο βολευτηριο και να φυγαδευονταν ο δυστυχης bon donneur μαζι με τις εθνομητερες στα ρομαντικα νυχτοπερπατηματα του εθνικου κηπου, θα ειχε υποστει ισοβιο σεξουαλικο κωμα των κομματων και σημερα θα απολαμβανε ευνουχος, ελευθερος και ευτυχης τα αγαθα του Νεου Κοσμου.

Βουλευτες ολων των κομματων ενωθειτε!


* Για οσους εκ των αγανακτισμενων δεν το γνωριζουν ο εμβληματικος πατος των υποδηματων του φημισμενου Παρισινου οικου ειναι κοκκινος.
Υποδηματα με Πα-πουτσοδερμα (δερμα πατου) χωρις την οικολογικη συνειδηση της πρασινης αναπτυξης!

Προταση νομου ως τροποποιηση, ωστε το φημολογουμενο μοναρθρο νομοσχεδιο του μεσοπροθεσμου οθωμανικου δικαιου να καταστει αναλογικως ενισχυμενο ως διαρθρο: να διευρυνθει η αλυσιδα των κοινωνικων παντοπωλειων με κοινοβολευτικο υποδηματοπωλειο, ωστε να διασφαλιστει η απροσκοπτη ροη καλαισθησιας στα ατελειωτα ποδια των εθνικων Αφροδιτων.

Μοναρθρος δημοκρατια της αναρθρου οικονομικης τυραννιας, γνωστη και ως ΗΠΑτος και ΕΥΡΟστος ΠαΣοΚοτραπεζοφασισμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου