Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"

ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.

_______________________________

DAS DRITTE REICH

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
("ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ)
_______________________________

Σημερα υπαρχουν τουλαχιστον επτα λογοι να σωθει η Ελλαδα.
Τα επτα θαυματα του κατοχικου επαρχου της χωρας μας, εκτος απο αυτο του αυτοθαυματος, αφου απο μονη της η πολιτικη παρουσια του αποτελει θαυμα των θαυματων:
1. Το βαρος των δυο αντιπροεδρων σε κιλα ειναι το πρωτο ουσιαστικο ισοδυναμο μετρο αντικαταστασης του δημοσιου χρεος σε δισεκατομμυρια ευρω, αναγοντας την ΠαΣοΚοσαρκα σε πολυτιμο λιθο.
Ενα δισεκατομμυριο το κιλο.
Απο τα παραπανω μενουν για παραγωγικες επενδυσεις, ως δικαιωματα υψουν, δηλαδη αερας κοπανιστος, τα κεφαλ(α)ια τους, ενγεμα φλυαρων εγκεφαλων.
2. Ο ενας κυβερνητικος συνταγματολογος σταθεροποιησε τη θεση του στα ιατροφαρμακευτικα επαγγελματα, εισαγομενος πλεον στο master του  κυκλου σπουδων τους, ενω ταυτοχρονα πηρε υπο την κηδεμονια του και τον αθλητισμο, ινα πληρωθει το ρηθεν "νους υγιης εν σωματι υγιει".
3. Ο ετερος κυβερνητικος συνταγματολογος καταταχθηκε στο bachelor της οικονομιας, για να διασφαλισει, προφανως, συνταγματικα προνομια στην οικονομικη δικτατορια.
Προσωπικα αδημονω να απολαυσω στη Γαλλικη γλωσσα τον πρωτο του οικονομικο διαλογο για τη σωτηρια της ανθρωποτητας με τους Jean-Claude Trichet και Christine Madeleine Odette Lagarde.
4. Η αμοιβαια μεταγραφη του μπιφτεκα της Παρου με τον οδοντιατρο της Αρκαδιας, απο τη μια θα μεταμοσχευσει στο υπουργειο υποδομων και κυριως  στις συγκοινωνιες το συνθημα "γρηγορα ναι, προχειρα οχι" και απο την αλλη θα εμβολισει την ορθοδοντικη του ορθου κομματικου λογου στη διοικητικη μεταρρυθμιση και πασης ηλεκτρονικης ΠαΣοΚομαλακιας.
5. Το μπριγιαντοφορο μειρακιον, κοντο και λικνιστο, με το χαρακτηριστικο στυλακι της υπεραναπληρωσης, που τσαροποιηθεν ως εμπειροτεχνης της κατεδαφισης της οικονομιας και των ανθρωπινων δικαιωματων, βρηκε το στοχο του στο υπουργειο των αυθαιρετων και των πρασινων αλογων (αλογακια της ΠαΣοΚοΧαλι μας).
6. Ευτυχως παρεμεινε στις ικετιδες του υπουργειου πολιτισμου ο τουριστας εγγονος του σταυλαρχη των ανακτορων και δεν επαληθευτηκε η πληροφορια που τον εφερνε υποβαθμιζομενο σε κηπουρο του Μαξιμου.
7. Τελος, η μεγαλη κατακτηση της αλχημειας του "ανασχηματισμου" ηταν η παραμονη στη θεση του του πιο επιτυχημενου μελους της ΠαΣοΚοδιακυβερνησης, του πρωθυπουργευοντος επαρχου της οικονομικης χουντας, του μονου κυβερνητικου μελους με πατρωνυμο, κατα την ανακοινωση του Bebelac μαντραχαλου  κυβερνητικου εκπροσωπου: "Γεωργιος Ανδρεα Παπανδρεου πρωθυπουργος", προφανως για το αδιαταρακτο της κληρονομικης δημοκρατιας και λογω υπαρξης του ελεω πατρος...

Ευτυχως η Ελλαδα γλυτωσε την επαναληψη της ιστοριας ως φαρσας.
To 1974 η πτωση της στρατιωτικης χουντας προαναγγελθηκε απο τον υπουργο εξωτερικων των ΗΠΑ Henry Kissinger.
Σημερα προαναγγελθηκε ως φημολογια, που τελικα δεν επαληθευτηκε, απο την κρατικη Αγγλικη ραδιοτηλεοραση του ΒΒC, η επισημοποιηση της τραπεζοτυραννιας, με την αναθεση της οικονομιας στον εκπροσωπο των λεγομενων αγορων  ή αλλως διεθνων τραπεζοτοκογλυφων.

Το συνθημα του γενητορα του χρεους Ανδρεα Γεωργιου Παπανδρεου (η επιφανειακη αναγνωση των ονοματων δινει την εντυπωση της πολιτικης αιμομιξιας, αφου ο πατηρ εχει το πατρωνυμο του υιου και ο υιος το πατρωνυμο του πατρος) "Η Ελλαδα στους Ελληνες" εγινε στα χερια του διαδοχου του κληρονομικου κομματικου "ηγεμονα" για κλαματα:
Η ΠΕΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

Μεσα στην ευδαιμονια της πατριδοσωτηριου αλχημειας του "ανασχηματισμου" δεν θα πρεπει να παραλειψω να εκφρασω:
1. Την ανησυχια, που με την παραδοση του υπουργειου παιδειας και δια βιου μαλακιας σε τροϊκα γυναικειων χεριων (τρεις απο τις τεσσερις συνολικα γυναικες της κυβερνησης, η τεταρτη αποτελει κομματικο κλωνο προς εξαγωγη) εγινε η παιδεια γυναικειο επαγγελμα σαν την κοπτικη, τη ραπτικη, την κομμωτικη κλπ.
2. Την πικρια, γιατι χαθηκαν απο το κυβερνητικο σχημα τα καλιγραμμα ποδια με τα γοβακια του Christan Louboutin.
Λεγεται πως αυτο οφειλεται στην εμμονη του κοκκινου πατου.
Δεν εβαζε ο Χριστιανος πρασινο, συμβολο της πρασινης κουλτουρας του ΠαΣοΚοαποπατου.
Παντως, δεν περιμενα τοση αχαριστια στον εκ Παρισιων κοσμητορα του ενκαλου γυναικειου καλλους.
3. Την απαγοητευση, για την φαλοκρατικη υπερδομικοτητα του ανασχηματισμου, που απομακρυνε το αδυναμο φυλο, με κινδυνο τη δημιουργια κινηματος αγανακτισμενων θηλυφρονων, κατα την εκφραση του Ροΐδη, πολιτων (φεμινιστων).
4. Την εκπληξη, για την αισθητικη της τελετης της ορκομωσιας, που ειχε ολα τα φυσιογνωμικα και μελουργικα χαρακτηριστικα νεκρωσιμης ακολουθιας (Requiem), μετα την οποια θα οδηγηθουν σε ομαδικο ταφο τα πτωματα των Ελληνων πολιτων, που επεσαν υπερ των τραπεζων.

Dies iræ! dies illa!
Solvet sæclum in favilla:
Teste David cum Sibylla!

Dies iræ! dies illa!
______________________________

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
(Θεοδωρος Κολοκοτρωνης)
_____________________________

ΥΓ. Τωρα με το αναπαλαιωμενο οικονομοσωτηριο σχημα της οικονομικης επαρχιας και εξαρχιας του Παναγιου λαϊκου ταφου μπορω ησυχος να αποσυρθω, διακοπτοντας τα σχολια μου, απο τις αρχες Ιουλιου, για αντιμνημονιοαποτοξινωση σε σανατοριο της Ελβετιας, οπου θα αισθανομαι ασφαλης, οπως αισθανομουνα παλαιοτερα στο σπιτι μου,  που τωρα το διεκδικουν φοροι και φοροι των φορων, τελη και τελη των τελων, εισφορες και εισφορες των εισφορων, παραβολα και παραβολα των παραβολων κλπ, αναμεσα στο μοχθο των Ελληνων, που τον κατεθεσαν στα θησαυροφυλακια των Αλπεων, για να τον προστατευσουν απο τους λυσσασμενους και αιμοσταγεις ΠαΣοΚολυκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου