Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΗ ΚΤΗΝΟΛΟΓΙΑ* ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

_______________________________

DAS DRITTE REICH

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
("ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ)
_______________________________

Βλεποντας τα κουρδιστα πορτοκαλια της παλαιας και της αναπαλαιωμενης Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας αναλογιζομαι τη φιλοσοφικη, ανθρωπιστικη και ανθρωπολογικη διασταση της οικονομιας.
Μιας οικονομιας που δεν χωραει στα γυαλισμενα κεφαλια των τηλεκατευθυνομενων ανεγκεφαλων του Αμερικανοευρωπαικου τραπεζοφασισμου, ουτε στις υπερτροφικες γαστερες των πολιτικων βροντοσαυρων του πλειστοκενοζωικου ΠαΣοΚοφασισμου.

Ο φετιχιστικος χαρακτηρας του εμπορευματος, οπως τον προσδιορισε ο πρωταποστολος της οικονομιας και της φιλοσοφιας Karl Marx, προσδιδοντας στην παραγωγη μια αναδρομικη αντινομια, τη δυνατοτητα παραγωγης αντικειμενων για το υποκειμενο και υποκειμενων για το αντικειμενο.
Αυτη η διαλεκτικη εναντιοδρομια αποτελει τον καθρεπτη του φετιχισμου της καπιταλιστικης αυταπατης και πλανης και αντανακλα την εσωτερικοτητα των αντιφασεων του καπιταλισμου.

Απο την αλλη η ανθρωπιστικη διασταση της οικονομιας, οπως διατυπωθηκε απο τον Gabriel Marcel με την οικονομια του être (ειναι) και οχι του avoir (εχειν), που κατεθυνεται οχι στη μεγιστοποιηση του ΑΕΠ, αλλα της ανθρωπινης ευτυχιας.
Ποιος, ομως, διεστραμμενος και σαδιστικος νους απο την παγκοσμια καπιταλιστικη εξουσια των χρημαρπαγων και ψωμαρπαγων ως τα αλλαλαζοντα κυμβαλα και τους φλυαρους ασκαυλους της Ελληνικης τοποτηρητειας τους, αναλωσιμους κομπαρσους του συστηματος, που δεν εχουν ιχνος της ευπρεπειας της Αμερικανιδας καμαριερας και δεχονται γονυπετεις, δουλοπρεπεις και ικετοσεληνιαζομενοι την εγχρηματο παρα φυσιν βια της διεθνους τραμπουκοτραπεζοκρατιας, νοιαζεται σημερα για την ευτυχια των ανθρωπων;

Ζητω συγγνωμη απο τους ανθρωπολογους, που θα χρησιμοποιησω μια αποψη του Franz Boas για να χαρακτηρισω το κτηνωδες πολιτικο παλαιολιθικο μορφωμα - απολιθωμα του ΠαΣοΚ, πως οι μυθολογικοι κοσμοι γινονται για να καταρρευσουν και απο τα ερειπια τους να οικοδομηθουν ξανα νεοι.

Ετσι οικοδομηθηκε η ψευδαισθηση του σοσιαλιστικου μυθου του ΠαΣοΚ, απο τα ερειπια του οποιου αναδυθηκε η παγκοσμιοποιημενη Νεα Ταξη, ο αναγεννημενος Φοινικας της οικονομικης χουντας, το τραπεζοφασιστικο ΠαΣοΚ.

Η Απριλιανη στρατιωτικη δικτατορια του 1967 ειχε ως συμβολο τον αναγεννωμενο απο τις σταχτες Φοινικα, καταστελλοντας τα πολιτικα hobbies, τις πολιτικες διαστροφες του ενγαργαλου πρωκτοπερινεϊκου εδρανοβουλευτικου κνησμου, που συνεχιζουν να χαρακτηριζονται ως δημοκρατια στη χωρα της εκδιδομενης επι χρημασι δημοκρατιας.
Ο Φοινικας του ΠαΣοΚοτραπεζοφασιμου, σημερα, λεηλατει το βασικο ενστικτο της επιβιωσης.

Καποτε κολλησαν στους προγονους μου  το στιγμα των κομμουνιστοσυμμοριτων για να μειωσουν την πατριωτικη τους συνειδηση, οι δοσιλογοι, θρασυδειλοι και ξενοδουλοι συνεργατες των Αγγλων και των Γερμανων, οι κομμουνιστοφονιαδες και οι γερμανοτσολιαδες, που τα εγγονια τους σημερα ειναι οι αξιοι λαϊκοφονιαδες και τραπεζοτσολιαδες.
Σημερα ηρθε η ωρα να παρω το αιμα μου πισω χαρακτηριζοντας τους απογονους τους ως τραπεζοσυμμοριτες.
Αυτο, που καποτε ψευδεπιγραφα αυτοαποκληθηκε Πανελληνιο Σοσιαλιστικο Κινημα, με "αρχικινηματια" τον προσκηνητη και δηλωσια του Μεταξικου Μανιαδακη, που υστερα απο την εμπρακτη μετανοια του για την μαθητικη ασαλγεια του στο Μαρξισμο, βρηκε προστασια στη μητερα πατριδα του ιμπεριαλισμου, κατα τον μεγαλο Ελληνα διανοητη Κορνηλιο Καστοριαδη, ειναι σημερα αναγεννημενο ως Πανελληνιο Σοσιαληστρικο Καταντημα. Ενας αχταρμας πολιτικων μετριοτητων εγκαθετων του τραπεζοφασισμου, που καποτε μασκαρευτηκαν το σοσιαλισμο για να κουρσεψουν την Ελλαδα, σημερα μηχανευτηκαν τον Ευρωπαϊσμο για να ληστεψουν τους Ελληνες και προσποιουνται τον Ελληνισμο για την αρπαγη του πλουτου της Ευρωπης.

Στην Ελλαδα του Ηροδοτου και του Θουκυδιδη, του Μακρυγιαννη και του Ρηγα, του Ριτσου και του Σεφερη γνωριζουμε πολυ καλα, πως απο τις σταχτες του σοσιαλισμου αναδυθηκε ο Φοινικας του φασισμου και του ναζισμου στην Ευρωπη.
"Ηρθαν ντυμενοι φιλοι αμετρητες φορες οι εχτροι μου το παμπαλαιο χωμα πατωντας. Και το χωμα δεν εδεσε ποτε με τη φτερνα τους" (Ελυτης).


* Παραφραση του εργου "ANTHROPOLOGIE STRUCTURALE" (ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ) του Claude Lévi-Strauss.

ΥΓ. Τελικα φαινεται πως υπαρχει ελπιδα, αφου αρχισε να διαφαινεται στον οριζοντα μια αχτιδα "ανθρωπισμου", σαν αυτον που τη μεταπολεμικη περιοδο δημιουργησε τα ασυλα και τα ορφανοτροφεια για την τονωση του εξαγωγικου εμποριου των δυστυχων βρεφων των φτωχων οικογενειων, με την θεοπνευστως κυνικη προταση του νεου υπουργου των οικονομικων και πασης φλυαρου μαλακιας να αφυπνισει τα φιλανθρωπα αισθηματα των εφοπλιστων για τη χορηγηση υποτροφιων σπουδων στα παιδια των ανεργων, αναγοντας το κρατικο καθηκον σε ιδιωτικη προαιρεση.

Ελεος!!!

ΠαΣοΚοΙησουιτισμος ή ΠαΣοΚοΒλακεια;
(με κεφαλαιο γιατι δεν ειναι απλο ουσιαστικο συστατικο της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας, αλλα ενα απο τα κυρια ονοματα της).

Αθανατε Σεφερη θα επικαλεσθω για μια ακομα φορα το Δωρικο  σου λογο "Οταν η βλακεια μπει σε κινηση, ποιος μπορει να τη σταματησει;".

______________________________

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
(Θεοδωρος Κολοκοτρωνης)
_____________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου