Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ

_______________________________

DAS DRITTE REICH

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
("ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ)
_______________________________

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ)

ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
"Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ"
(Κληρονομικη "Δημοκρατια" του ΠαΣοΚοφασισμου, εξ αιματος και εξ αγχιστειας)

Το 1922 ο René Gonnard στο ιστορικο συγγραμμα του Histoire des doctrines économiques, βρισκει την πηγη του Νομου του Sir Thomas Gresham (16ος μΧ αιωνας), οτι το κακο νομισμα εκτοπιζει το καλο, στον Αριστοφανη (Βατραχοι 718-726).
Ο Αριστοφανης μαλιστα κανει ενα ακομα βημα συγκρινοντας το νομισματικο προβληματισμο με το πολιτικο φαινομενο της κυριαρχιας των φαυλων εναντι των εναρετων πολιτων και πολιτικων.
"Πολλακις τ' ημιν εδοξεν η πολις πεπονθεναι τ' αυτον εις τε των πολιτων τους καλους τε καγαθους εις τε το αρχαιον νομισμα και το καινον χρυσιον. Ουτε γαρ τουτοισιν ουσιν ου κεκιβδηλομενοις αλλα καλλιστοις απαντων, ως δοκει, νομισματων και μονοις ορθως κοπεισι και κεκωδωνισμενοις εν τε τοις Ελλησι και τοις βαρβαροισι πανταχου χρωμεθ' ουδεν, αλλα τουτοις τοις πονηροις χαλκιοις χθες τε και πρωην κοπεισι τω κακιστω κομματι".

Μπορειτε να κατανοησετε τον Αριστοφανη ΠαΣοΚοειδη ασπονδυλα μαλακια, γραβατοχαρτογιακαδες της Χαρβαντο και Χαϊβανοβλακειας και υπηρετες τριων αφενταδων (τροϊκα) του Τριτου και χειροτερου Παπανδρεϊκου Ραϊχ, που νομισατε πως θα καλυψετε τις κοινωνικες και εθνικες αντιφασεις κατω απο την οικονομικη δικτατορια ενος νομισματος και την πολιτικη απατη μιας δηθεν δημοκρατιας του ψευτοσοσιαλισμου;

Κιβδηλοι σοσιαλιστες της κιβδηλης δημοκρατιας του χρηματοπιστωτικου Σεραϊ.

ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ

Φαινεται, τελικα, πως ο Νομος του Sir Thomas Gresham δεν ισχυει μονο για τα παραλληλως κυκλοφορουντα νομισματα, αλλα και για τις οικονομιες των ανιοντων και κατιοντων διαδοχων τους.
Η Ελληνικη οικονομια της δραχμης ως ανατρεπτικη συνιστωσα της Ευρωπαϊκης ανολοκληρωσης, τρομοκρατει τους τρομοκρατες του διεθνους χρηματοπιστωτικου φασισμου και βαζει με το πικρο χαμογελο στα χειλη των Ελληνων το τραγουδι:

"Κι ηταν που λετε μια φορα οπου 'χαμε ενα βασιλια,
καλο ανθρωπακι.
Ετσι μας αφησ' η χαρα
κι ετσι μας ηρθε η συμφορα και το φαρμακι" (Ιακωβος Καμπανελλης - Μανος Χατζιδακις).

ΔΡΑΧΜΗ, ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ
_______________________________

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
(Θεοδωρος Κολοκοτρωνης)
_______________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου