Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

(Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ "ΒΙΩΣΙΜΟ" ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ)


Το Σωματειο των Εργαζομενων του ΕΚΑΒ εδωσε στη δημοσιοτητα τα στατιστικα στοιχεια των αυτοκτονιων στην Ελλαδα:
Τον Ιουνιο του 2012 πραγματοποιηθηκαν 350 αποπειρες αυτοκτονιων με "επιτυχη" εκβαση σε 50 απο αυτες, δηλαδη με χαμηλο δεικτη αποτελεσματικοτητας μολις 17%, πορω απεχοντος απο το ποσοστο του 160% του δημοσιου χρεους, ως μετρου συγκρισης της ισορροπιας αναμεσα στην ευημερια των αριθμων και τη δυστυχια των πολιτων.

Εκει που αρχισα να ακουω μεσα μου τη φωνη της ΕυρωπΕας παραπληγικης συνειδησης λεγουσας "Ω ανοητοι Ελληνες, ανικανοι και προς αυτοχειριαν", αντιλεγουσα στην επικληση του Αποστολου των Εθνων Παυλου στην Προς Γαλατας Επιστολη "Ω ανοητοι Γαλαται, τις υμας εβασκανεν τη αληθεια μη πειθεσθαι;", η ανακοινωση του ΕΚΑΒ προλαβε την ΕυρωπΕα μηνιν, για την αντιπαραγωγικοτητα (μολις 17%) των αυτοχΟΙρων (AUTO PIGS) Ελληνων, με τη διαπιστωση, πως τις πρωτες μερες του Ιουλιου η αποδοση των αυτοχειριακων ομολογιων πιστης στην αξιοπρεπεια βελτιωθηκε στο 83%, αφου απο τις 6 πρωτες αποπειρες του Ιουλιου κατεληξαν "επιτυχως" οι 5.
Η επανεκκινηση της αυτοκτονιας, ως μεσου προασπισης της αξιοπρεπειας των Ελληνων, εγινε δυναμικα και με το δεξι.
Μενει η πιστη και σχολαστικη εφαρμογη του συμφωνου δημοσιονομικης σταθεροτητας των αυτοκτονιων, ωστε οι "επιτυχεις" αυτοκτονιες να παρουσιασουν πρωτογενες πλεονασμα επι του ΑΕΠ των αποπειρων.
Τοτε μονο η στατιστικη του θανατου θα προσεγγισει τα αποδεκτα ορια, συμφωνα με τα διεθνη λογιστικα προτυπα του  "ανθρωπισμου", του Γερμανικου ναζισμου.

ΥΓ. Ως απαντηση στη λεηλασια των επιδρομεων αγαρηνων της οικονομικης τυραννιας, παραθετω το ακροτελευταιο μερος της Κρητικης λεβεντιας επιστολης Ελληνα πολιτη προς την εφορια, υπηρεσια οικονομικης καταστολης, της Ιεραπετρας, που δημοσιευτηκε στην εφημεριδα "Το Ποντικι":

"... επικαλούμενος το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, δηλώνω τα εξής:
α) Μεταξύ της επιλογής να μην τρώω για τρεις (3) μήνες και να πλη­ρώσω τον φόρο που ζητάτε, θα προτιμήσω να μην πληρώσω ούτε ένα ευρώ.
β) Μεταξύ της επιλογής να γίνω αυτόχειρας ή φονιάς, θα προτιμή­σω να γίνω φονέας σας.
γ) Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες.
7.7.2012 
Άνευ ουδεμίας εκτίμησης
Ν. Αρετούλης"

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ*

* Παραφραση "Θελει αρετην και τολμην η ελευθερια" (Καλβος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου