Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΠΟΘΟΣ

Αμεση ηταν η διαψευση απο κυκλους του ΓΑΠ της ειδησης, που δημοσιευτηκε πριν μερικες μερες σε διαφορες ιστοσελιδες, πως επεσε παλι απο το ποδηλατο.
Ο ανθρωπος απλα αυτη τη φορα επεσε απο την κυβερνηση..., αλλα μαλλον δεν το καταλαβε.
Εκτος και αν την κυβερνηση του, που εκανε τη ζωη των Ελληνων ποδηλατο, δεν τη θεωρουσε ποδηλατο της πρασινης αναπτυξης των πρασινων ΠαΣοΚοαλογων και πασης αλλης λογοπαθους ΠαΣοΚομαλακιας, αλλα ρυπογονο SVPT (Special Vehicle of Political Tourism) (Ειδικο Οχημα Πολιτικου Τουρισμου) για τους εποχουμενους κακομαθημενους τουριστες της κληρονομικης δημοκρατιας ή μαλλον τρικυκλο του Γκοτζαμανη*, που εκτελεσε για μια ακομα φορα τις ελπιδες του λαου.

* Σπυρος Γκοτζαμανης. Μελος παρακρατικης οργανωσης, που στις 22 Μαιου του 1963, με οδηγο τρικυκλου αυτον, δολοφονησε στη Θεσσαλονικη τον βουλευτη της ΕΔΑ και αγωνιστη της ειρηνης Γρηγορη Λαμπρακη.
To 1963 με ενα στιγμιαιο εγκλημα δολοφονηθηκε απο μια παρακρατικη οργανωση ενα συμβολο της ειρηνης.
Εδω και δυο χρονια με ενα διαρκες εγκλημα δολοφονουνται καθημερινα απο κρατικες τρομολαικες παρακοινοτικες και παραϋπερατλαντικες κερδοσκοπικες κυβερνητικες οργανωσεις η ιδια η ειρηνη, η ευτυχια και η ευημερια του Ελληνικου λαου, για τη σωτηρια της κεφαλαιοκρατικης κερδοσκοπικης χρηματοπιστωτικης αλητειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου