Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

SPAV

(SPORTS POLITICAL ACTIVITY VEHICLE)

Η πρωτη μεγαλη αυτοκινητοβιομηχανια ιδρυεται επιτελους στη χωρα μας, συμφωνα με τις προγραμματικες δηλωσεις, με το Επενδυτικο Οχημα Ειδικου Σκοπου.
Θα το χαρακτηριζα ως Οχημα Ειδικων Δεξιοτητων (εκ της δεξιας προερχομενο), με βιοκαυσιμο τα G Σωματιδια των PIGS (ειναι το σημειο G της Angela Μerkel, που την οδηγει σε παραφρονα οργασμο), που ανακαλυφτηκαν, πριν την ανακαλυψη στο CERN του Σωματιδιου του HIGGS, στον υπογειο αντιδραστηρα της ΕΕ και του ΔΝΤ και αποτελουν τη σκοτεινη ενεργεια, η οποια δινει αϋλο μαζα στο γαλαξια της τραπεζοκρατιας.

Το οχημα αυτο θα φερει επανασταση στο μεχρι σημερα γνωστο SAV (Sports Activity Vehicle) με το SPV (Special Purpose Vehicle) (Ειδικου Σκοπου Οχημα), κατι δηλαδη σαν ειδικες δυναμεις επιδρομων και καταδρομων του καπιταλισμου ή  SPE (Special Purpose Entity) (Ειδικου Σκοπου Οντοτητα) εκ δυο αδιαιρετων και ομοουσιων Τριαδων, μιας διεθνους (ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ) και μιας τοπικης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) εκπορευομενον και συμπροσκυνουμενον, το λαλησαν δια των πολιτικων προφητων.
Το οχημα αυτο ειναι επισης γνωστο και ως Bankruptcy-remote Entity (Απομακρυσμενη Τραπεζοπτωχευτικη Οντοτητα) ή Derivative Product Company (Παραγωγο Προιον Εταιριας), τουτεστιν εκπαιδευτικη νεκροτομη επι οικονομικου πτωματος και χρηματοπιστωτικος αερας κοπανιστος, μεχρι να φωναξει ο λαος "ΑΕΡΑ".

Και μονο απο τις προαναφερομενες ονομασιες του οχηματος αντιλαμβανεται κανεις, πως το "απεραντο φρενοκομειο" μετατραπηκε σε ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ, στο οποιο θα διανεμεται με το δελτιο ο αρτος, ο οινος και το ελαιον απο τους καλους Σαμαριτες του Ελεους.

Αυτο που προετοιμασθηκε απο τον εμφυλιο και μετα ο Ελληνας, εκβιαζομενος και φοβουμενος πως θα παθει απο τον κομμουνισμο, το βρηκε απο τον καπιταλισμο.

Τελικα, μια υβριδικη εκδοση SPAV (Sports Political Activity Vehicle), που θα κανει διασκεδαστικοτερο το πολιτικο χομπι της κληρονομικης δημοκρατιας, θα ηταν πιο επικαιρη και προσφορη, μια και θα ειχε ελευθερη προσβαση στον πρασινο δακτυλιο της πρασινης αναπτυξης των πρασινων αλογων και πασης αλλης γενικης πτωσεως και καταπτωσεως κομματικης ηδυπαθειας.
"Ξερει καλα η σκυλα η ηδυπαθεια να ζητιανευει ένα κομματι πνευμα, οταν της αρνουνται ενα κομματι κρεας" (Νιτσε).
Μεσα στην ωμοτητα του Νιτσεικου στοχασμου κρυβεται και η χυδαιοτητα (σκυλα πολιτικη ηδυπαθεια) του χρηματοπιστωτικου καπιταλισμου, που επαιτει και υφαρπαζει πνευματικους πορους, οπως το  Ειδικου Σκοπου Οχημα, για να καλυψει τη βαρβαροτητα της εκμεταλλευσης και την αθεμιτη αρπαγη του πλουτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου