Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΓΕΙΩΝ

Τον Dr. Josef Ackermann, Vorsitzer des Vorstands und des Group Executive Committee, Deutsche Bank AG, τον ηξερα απο τη Γερμανια ως εναν φιλοτεχνο τραπεζιτη, που την αγαπη του για την τεχνη και ιδιαιτερα τη μουσικη δεν την εκδηλωνε μονο με λογια, αλλα βαζοντας γενναιοδωρα το χερι του στο ταμειο της Deutsche Bank, για τη χρηματοδοτηση της Berliner Philharmoniker και την ενισχυση δραστηριοτητων για τη διαδοση του μουσικου πολιτισμου, χωρις κοινωνικες διακρισεις και κυριως στους νεους, πχ μεσα απο τα προγραμματα Digital Concert Hall και Zukunft@BPhil.

Στην Ελλαδα μας τον παρουσιασαν ως εναν αιμοσταγη τραπεζοτοκογλυφο, προφανως, γιατι δεν αδειασε τις τσεπες της τραπεζας και της χωρας του στα σαρκοφαγα κομματοσκυλα, τα ερπετα και τα πετεινα του συνδικαλισμου, τους παντος κομματικου καιρου νταβατζηδες του δημοσιου και της παραπληροφορησης και στα κατα Γιαννοπουλο πνευματικα κεντρα, κοινως μπουζουκτζιδικα, αποθετηρια των συγχρονων νεοελληνικων αξιων του ευκολου και δολιου πλουτισμου, της αρπαχτης και της κομματικης κονομας και ρεμουλας.

Sehr geehrter Herr Dr. Ackermann
Συνεχιστε εσεις και η Deutsche Bank το εργο σας.
Καθε φορα που διαβαζω το σεμνο και μετρημενο εισαγωγικο σας σημειωμα στο προγραμμα της Φιλαρμονικης του Βερολινου, που ειναι καταχωρημενο μετα το σημειωμα του καλλιτεχνικου και του διοικητικου διευθυντη, οπως αρμοζει σε χωρες με αξιακα πολιτισμικα ηθη, αναλογιζομαι τους πολιτικους ρυπους,  υπολειματα των Οθωμανικων ηθων στη χωρα μου, που, αφου βιαιοπραγησαν κτηνοβατωντας πανω στον εθνικο πλουτο, σκεφτηκαν να διαπραξουν τη ληστεια του μεγαλου τραινου της ΕΕ, διακηρυττοντας με θρασος την απαιτηση της αλληλεγγυης, να περιθαλψει, δηλαδη, η χωρα σας τα αναξιοπαθουντα λειψανα, που αφησαν μετα το μεγαλο φαγοποτι.

Η χωρα μας ειναι μικρη και λιγο πολυ γνωριζουμε αυτους, που νομισαν πως εγιναν Λουδοβικοι, θλιβεροι Λουδοβικοι των κατωγειων, επειδη με τα βρωμοποδαρα τους βηματισαν ως τουριστες στα ιδια χωματα.

Dr. Ackermann συνεχιστε, οπως γνωριζετε, για να μπορουμε να απολαμβανουμε Mozart οταν ακουμε Mozart, Beethoven οταν ακουμε Bethoven, Brahms οταν ακουμε Brahms, Debussy οταν ακουμε Debussy και Boulez οταν ακουμε Boulez.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου