Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΜΗΝ

LIMAS(1) FATHERS & SON POLITICAL BANK

Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΜΗΝ


(Η λεξη πνευμα χρησιμοποιειται με την Αρχαιοελληνικη της εννοια ως αερας)

Ανενδοτος αγωνας
Η αγωνια του πατρος να σωσει τον υιο και πατερα του υιου απο τις βρωμιες του ΑΣΠΙΔΑ(2).
Γονιδιακη πολιτικη ανωμαλια.

Κομματοκρατια
Το μεγαλο κολπο (colpo grosso) του υιου του πατρος και πατρος του υιου στη δευτερογενη αγορα ακαλυπτων ομολογων - παραγωγων του αντιδικτατορικου αγωνα με την εγγυηση του κρατους, με αποτελεσμα την μεταφορα του εθνικου πλουτου στις κρυπτες (τσεπες) των Ζιβαγκοφορων τεως μυστακογενειοφορων Πρασινοφρουρων και νυν γραβατωμενων ΠαΣοΚοτραπεζοσυμμοριτων.

Χρεοκοπια
Η μοιρολατρεια του υιου του πατρος, μονοσημαντου και ασημαντου ως ο πατηρ του πατρος, στην τοτεμιστικη λατρευτικη θυσια των εκλεκτων στην Ιεροτελεστεια της δι-Ανοιξης(3) και διαρρηξης του εθνικου πλουτου, με την αποδοση δια του αντιδραστικου μηχανισμου της κομματικης παμφαγου προφαγειας και λεηλασιας στη ρομφαια του τρικεφαλου τερατος της Αποκαλυψης της ξενης κυριαρχιας (τροϊκας).

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

(1) LIMAS, με Λατινικους χαρακτηρες γενικη της Ελληνικης λεξης ΛΙΜΑ = ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΕΙΝΑ

(2) ΑΣΠΙΔΑ (Αξιωματικοι Σωστε Πατριδα, Ιδανικα, Δημοκρατιαν, Αξιοκρατιαν), παραστρατιωτικη οργανωση με θεωρουμενο πολιτικο καθηδηγητη τον υιο του πατρος και πατερα του υιου, η αποκαλυψη της οποιας οδηγησε στην πολιτικη εκτροπη το 1965, της οποιας εκτροπης ανθος του κακου του χασματος του σεισμου*  ηταν και ο Κρης πατηρ της θυγατρος.

* " Ανθη του Κακου" (Fleurs du Mal), ποιητικη συλλογη του Charles Baudailere, που ανηκει στα απαγορευμενα ποιηματα. Δυστυχως δεν ανηκουν στα απαγορευμενα Ελληνικα πολιτικοποιηματα (πολιτικα κατασκευασματα) τα Ανθη του Κακου της συγχρονης πολιτικης ιστοριας.
"Το χασμα που ανοιξε ο σεισμος ευθυς εγεμισε ανθη" (Διονυσιος Σολωμος)

(3) Η Ιεροτελεστεια της Ανοιξης ειναι εργο του Stravinsky και Η Θυσια της Εκλεκτης μερος του.

ΥΓ. Η πολιτικη γενεαλογια της κληρονομικης δημοκρατιας μοιαζει με αυτη της Βιβλου "Αβρααμ εγεννησε τον Ισαακ, Ισαακ δε εγέννησε τον Ιακωβ, Ιακωβ δε εγεννησε τον Ιουδαν και τους αδελφους αυτου ..." (Κατα Ματθαιον Ευαγγελιον).
Ως προς τη φυλη "των οικουντων εν σκηνες (πολιτικων)* κτηνοτροφων" (Γενεσις) βρισκομαστε σ' αυτον που μας παρεδωσε στους ξενους, σαν τον ομοιονοματο του τεταρτου τη ταξει προγονου του Ιησου, που παρεδωσε τον Ιησου στους Ιουδαιους και εχουμε δρομο πολλων γενεων ως τον Μεσσια.

* (πολιτικων), προσθηκη σχολιαστη, ως ποιμενων λαου κτηνων κοπριτων.



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου