Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

DÉFILÉ

LE DÉFILÉ DE PaSoKoFASCISME

Στο Maison de Beauté των οκτω της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας, το défilé της haute couture του ΠαΣοΚοφασισμου ηταν αποκαλυπτικο: ο Ρωσσος προεδρος, ως κομπαρσος μακιγιερ των πρωθυπουργικων Ρωσικων μπαλετων, συνεχαρη τηλεφωνικα για τις παρεμβασεις του στη Λιβυη τον υιο του πατρος και υιο του υιου του πατρος και του μητρωου πρωθυπουργευοντος πνευματος, κληρονομικο ηγεμονα της χωρας των Βρυξελληνων.

Οι Ελληνες με χαρα και συγκινηση θα μπορουσαμε να παραχωρησουμε την ισοβια επικαρπια της πρωθυπουργιας του στη Λιβυη, κρατωντας τη ψιλη κυριοτητα ως ανδριαντα, για να θυμομαστε το τελος των δυναστειων της κληρονομικης δημοκρατιας της φαιδρας πορτοκαλεας, που θα συμπεσει με το τελος της μικρης μας χωρας.

Τετοιες ευκαιριες κατ' οικονομια ανακαμψης και αναδιαρθρωσης της λαϊκης ψυχολογιας δεν χανονται.

Προκειται για μεταβιβαση ενοχικου και ενοχου κληρονομικου δικαιωματος ή καλυτερα για μεταταξη υπεραριθμου προσωπικου της προβληματικοτερης ΔΕΚΟ της Ελληνικης ιστοριας, της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας.

Χειρονομια καλης θελησης με τον ΕλληνοΝεοΕλληνικό αποχαιρετισμο της ανοιχτης παλαμης για την εναρξη των αποκρατικοποιησεων της οικογενειοκρατικης δημοκρατιας.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου