Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ
ΚΑΙ Ο
ΑΝΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ

(Γραμματικη αμιλλα επιθετικων βαθμων, κοινως πρωθυπουργικη βαθμοθηρια)

Σαββατο 9 Απριλιου 2011, απογευμα μιας ηλιολουστης Παρισινης μερας, στον περιβολο του Κεντρου Pompidou.
Αφου εκανα το προσκηνυματικο χρεος στο εσωτερικο του, απολαμβανω καθημερινους ανθρωπους να ξεπερνουν την καθημερινοτητα.
Ζογκλερς και κλοουνς, εναν επιδεξιο τεχνιτη, που κατασκευαζει κομψοτεχνηματα στριβοντας συρματα, εναν παππου, που, χωρις να ειναι προμηθευτης του δημοσιου ή ιδιοκτητης ΜΜΕ και βασικος μετοχος, υψωνει κατασκευαστικα θαυματα με σπιρτα κλπ.

Προερχομενος απο μια νεκρη και ερημη χωρα, που οι πολιτικοι τσαρλατανοι και οι κακομαθημενοι κληρονομοι της δημοκρατιας, της στερησαν ακομα και τις μικρες χαρες της καθημερινοτητας, παρεσυρα τη σκεψη μου στην επωδο της χρεοκοπιας, αναλογιζομενος πως θα μπορουσε μαζι με την επιμηκυνση του χρεους να γινει και γραμματικη επιμηκυνση των βαθμων των επιθετων, ωστε περα απο τον υπερθετικο βαθμο να ορισθει ο συγκριτικος του υπερθετικου και ο υπερθετικος του υπερθετικου.

Μονο ετσι θα μπορεσουμε να χαρακτηρισουμε τον ανικανοτερο του ανικανοτατου πρωθυπουργο και να αφησουμε ενα κατ' οικονομια αποθεμα για τον ανικανοτατο του ανικανοτατου, που σιγουρα καποια μερα θα ερθει ως Μεσσιας.

Παρισι, 9 Απριλιου 2011.



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου